FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Sretno momcima danas, valjda šta naprave dole. Podršku će imati, vidim da je načelnik krenuo 
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nije tema Janjoša, Slobode i Bihaća ovdje.
Što se tiče današnje utakmice, optimističan sam, nadam se pobjedi i mislim da ćemo do iste doći.
0:2
Što se tiče današnje utakmice, optimističan sam, nadam se pobjedi i mislim da ćemo do iste doći.
0:2
-
samolukavac
- Kontakt:
Pošto je i načelnik otišao na utakmicu u Konjic znači bit će i finih premija ako se ostvari danas dobar rezultat 
Jesu li Souxi otišli? Ako jesu, valjda će ih barem pustit na tribine. Samo da ih ne vrate kao iz Rodočasamolukavac je napisao/la:Pošto je i načelnik otišao na utakmicu u Konjic znači bit će i finih premija ako se ostvari danas dobar rezultat
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
RADNIČKI: Lugavić, Šubić, Jusufović, Radović, Jaganjac, Smajlović, Džanić, Jogunčić, Aljukić, Bekrić, Čejvanović.
Lugi
Šuba - Joge - Jusuf - Bekrić
Čejvan
Radović - Aljukić
Jaganjac - Smajlović
Džana
To je otprilike nešto ovako, napred plavo-bijeli!
Lugi
Šuba - Joge - Jusuf - Bekrić
Čejvan
Radović - Aljukić
Jaganjac - Smajlović
Džana
To je otprilike nešto ovako, napred plavo-bijeli!
Jbg odmah u startu 1-0 za domaće. 
-
samolukavac
- Kontakt:
Radović i Džanić nek lumpuju sinoć do kasno po Milleniumu, a s njima i Mace doduše on je svakako na klupi...studeni je napisao/la:Jbg odmah u startu 1-0 za domaće.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/uzivo ... kavac.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto prijenosa.
Eto prijenosa.
nismo imali suta na gol do sada
sad zvao druga informacija direktno iz Konjica 
-
samolukavac
- Kontakt:
34’ Izmjena u ekipi Radničkog, igru napušta Šemsudin Džanić, u igri je Marsel Mace.
Giga imao slobodan udarac, ali golman skinuo, Mace odmah imao šansu.... hajmo momci
E moj Džana lave
Giga imao slobodan udarac, ali golman skinuo, Mace odmah imao šansu.... hajmo momci
E moj Džana lave
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Što ga izvadi tako rano? Povreda ili Millenium?
-
samolukavac
- Kontakt:
Ne piše da je povreda u pitanju, vidjećemo poslije šta je bilo, primili smo gol nakon kornera, domaći uglavnom se povukli, igra se više na sredini terena, možemo mi bolje to je sigurnoSiouxLukavac je napisao/la:Što ga izvadi tako rano? Povreda ili Millenium?
-
samolukavac
- Kontakt:
Aljukić imao šansu za nas, inače ušao je i Eldar Ikanović u drugom poluvremenu, iz igre je izašao Malik Smajlović...
Ponovo šansa za nas, prvo Mace, pa Radović ali loptu sa gol linije izbacuje štoper Igmana, idemo momci dati gol
Ponovo šansa za nas, prvo Mace, pa Radović ali loptu sa gol linije izbacuje štoper Igmana, idemo momci dati gol
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nakon promašaja slijedi kazna, gubimo 2:0.
-
samolukavac
- Kontakt:
Šteta za propuštene prilike, ali šta je tu čestitke domaćinima oni znaju šta hoće, a to je pobjeda, i priča je završena za nas nažalostSiouxLukavac je napisao/la:Nakon promašaja slijedi kazna, gubimo 2:0.
Znači naši sjajni. A mogao sam se kladit da nema šanse da ona odbrana primi 2 gola u Konjicu. 
-
samolukavac
- Kontakt:
Evo izašao je i Šuba, ušao Mujagić, okrećemo se domaćoj utakmici sa Troglavom ako nam dođu naredne nedjelje, a ako ovako nastavimo igrati svašta bi moglo do kraja biti jer 3, 5 i 6 kolo idemo na teška gostovanja...što se tiče ovog kola imamo sreće jer svi gube ispod nas pa ćemo ostati tu na sredini tabele zasadstudeni je napisao/la:Znači naši sjajni. A mogao sam se kladit da nema šanse da ona odbrana primi 2 gola u Konjicu.
Ovo mi je najžalosnije naši napadaju u Konjicu, imaju šanse, a domaćin daje golove
-
samolukavac
- Kontakt:
69’ U prilici Mujagić, ali golman zadnjim naporima brani šut.
70’ Šutevi Mujagića, Macea i Aljukića završavaju odbranom golmana domaćih.
Šta reći
Šta reći
Jel ti stvarno vjeruješ da su ovo bile neke šanse. Sve je ovo repriza Livna iz jesenjeg dijelasamolukavac je napisao/la:69’ U prilici Mujagić, ali golman zadnjim naporima brani šut.
Šta reći
-
samolukavac
- Kontakt:
Evo bar stativa to je baš prilika, Aljukić pogodio stativustudeni je napisao/la:Jel ti stvarno vjeruješ da su ovo bile neke šanse. Sve je ovo repriza Livna iz jesenjeg dijelasamolukavac je napisao/la:69’ U prilici Mujagić, ali golman zadnjim naporima brani šut.
Šta reći
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.