FK Rudar Kakanj
-
- Kontakt:
Re: FK Rudar Kakanj
http://www.kakanjlive.com/vijestiPrikaz ... m=&ucat=22&" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
RUDAR - TRAVNIK 1:0
- L' Imperator
- Kontakt:
Ko je dao golove, Bajro Spahić naravno 

-
- Moderator
- Kontakt:
Dobro vi idete skroz, a gledam raspored gostujete ekipama iz donjeg dijela tabele, gdje ako sve bude regularno možete doći do bodova 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- SaltCityAttack
- Kontakt:
dobri rezultati Rudara u pripremama svaka cast..svakako Rudar uz Jedinstvo Slobodu i Bratstvo te cetri ekipe ce voditi borbu za PL..ima Rudar fin raspored ali kao i mi dok god su u zaostatku tu ne treba nista da znaci..ja vjerujem da je Sloboda sa ovom ekipom prejaka za ove ostale ekipe neracunajuci ove ostale 3 koje sam spomeno koje ce voditi borbu za PL..BICE OVA LIGA PREJAKA HAMAN ZANIMLJIVIJA NEGO PL..mozda bi bilo u ovakvim uslovima i dobro ostat par sezona 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Svaka cast za ekipu Rudara odavno nije dosla ovako dobra ekipa da se nadigrava a golovi su prica sami za sebe ovaj Bajro cini mi se da se momak tako zove igra za deset,golman vam je extra izvadio je 3-4 zicera vrhunski a na sredini mali Oda sa onom sedmicom i kapitenom cine cuda....dobri ste pravo garant bolji od pola ekipa iz premier lige...
Mnogo dobra ekipa nema sta. Tiric na golu, Gafurovic i Odovic u sredini i Bajro haubica u napadu. Odlicna okosnica ekipe. 

Raduje me da je Odović(igrač) dobar, njega nisam imao još prilike gledati jer nisu igrali u Kaknju...a za ove ostale nisam ni sumnjao
Također me raduje da je Odovoić-šef- doveo šta mu je trebalo i da može sad igrati kako želi

Također me raduje da je Odovoić-šef- doveo šta mu je trebalo i da može sad igrati kako želi

-
- Moderator
- Kontakt:
Ima li neko da bi danas javljao rezultat iz Kaknja za sportsport.ba, live prenos se radi?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Koliko se placa za detaljnije izvjestavanje? 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Moderator
- Kontakt:
Turudija: Rudar će se do kraja boriti za prvo mjesto
http://sportsport.ba/bh_fudbal/turudija ... sto/125936" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/turudija ... sto/125936" onclick="window.open(this.href);return false;
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Benjo_AFC86 je napisao/la:Ima li neko da bi danas javljao rezultat iz Kaknja za sportsport.ba, live prenos se radi?
Benjo imas li broj u pvt ?

Rudar Kakanj !!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Eto ti broj, ajde javi seGK1996 je napisao/la:Benjo_AFC86 je napisao/la:Ima li neko da bi danas javljao rezultat iz Kaknja za sportsport.ba, live prenos se radi?
Benjo imas li broj u pvt ?Javljat cu ti ja
ili daj svoj pa ti javljam
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
sta je ba kakanjci,Sto ste organizovani svaodakle rezultati samo ne iz kaknja.poklopite se usima I ne serite vise .
Vodi Rudar 2:0 strijelci Spahic i Gafa
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Svaodakle 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Danas jako dobro odigrali. Vidi se da nam je ekipa jako dobra i kvalitetna, konačno ekipa ima i glavu i rep.
Konačno da vidim Rudar u pravom izdanju i da uživam na utakmici. Konačno Rudar igra 'Rudarevu igru', igru preko bokova. Krila su me danas podjestila na sjajna izdanja Ramčeta, Nasketa, Emše itd
Ivan, nije imao nikakvog posla osim jednog šuta ja msm kada je odlično reagovao
Odbrana besprijekorno odigrala kao i obično, jedino me onaj lijevi bek iritira jer se vidi da ne zna kretnje na terenu ali srećom nije Podgrmeč neka ekipa da se to moglo primjetiti ...
Ture, šta reći
Ne pamtim kad je neko na Rudaru odigrao ovako njegovu rolu. Maestralno, zaista maestralno. Uživao sam gledajući ga. Kakvi pasovi, kakve kretnje...svaka čast majstore
Gafa...KAPITENSKI; odlično
Odović, me uz lijevog beka najviše razočarao. Razigrao se pred kraj utakmice, ali ništa specijalno. Nema veze što je upisao asistenciju
Hrelja jako dobar. Bio sam skeptičan u vezi njega ali me demantovao. Opasan igrač. Eksplozivan, ima dobar centaršut, bori se žestoko...uz Tureta možda i igrač utakmice
Mahović, za njega znam da je jako jako kvalitetan igrač. Nije briljirao danas koliko sam očekivao, ali je u par navrata pokazao kakva je zapravo zvijer, napravivši pometnju među odbranom kakvu viđamo samo na tv
B.Spahić pomalo nezainteresovan, ali sve u svemu solidan
Konačno da vidim Rudar u pravom izdanju i da uživam na utakmici. Konačno Rudar igra 'Rudarevu igru', igru preko bokova. Krila su me danas podjestila na sjajna izdanja Ramčeta, Nasketa, Emše itd
Ivan, nije imao nikakvog posla osim jednog šuta ja msm kada je odlično reagovao
Odbrana besprijekorno odigrala kao i obično, jedino me onaj lijevi bek iritira jer se vidi da ne zna kretnje na terenu ali srećom nije Podgrmeč neka ekipa da se to moglo primjetiti ...
Ture, šta reći

Gafa...KAPITENSKI; odlično
Odović, me uz lijevog beka najviše razočarao. Razigrao se pred kraj utakmice, ali ništa specijalno. Nema veze što je upisao asistenciju
Hrelja jako dobar. Bio sam skeptičan u vezi njega ali me demantovao. Opasan igrač. Eksplozivan, ima dobar centaršut, bori se žestoko...uz Tureta možda i igrač utakmice
Mahović, za njega znam da je jako jako kvalitetan igrač. Nije briljirao danas koliko sam očekivao, ali je u par navrata pokazao kakva je zapravo zvijer, napravivši pometnju među odbranom kakvu viđamo samo na tv

B.Spahić pomalo nezainteresovan, ali sve u svemu solidan
koju poziciju je odigrao hrelja i mozel mi neko reci kako je odigrao
nadam se da ce vam koristiit kako bi se na ljeto vratio u sarajevo
nadam se da ce vam koristiit kako bi se na ljeto vratio u sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.