Da!Admir_Sa je napisao/la:al kekve to veze ima sa ozbiljnošcu? znaci realov ili barcin napad kada je ozbiljan svima ce utrpati golove, bez obzira kako protivnik odigrao?AdamSmith je napisao/la:Uzeo sam u obzir potencijal Juventusovog napada i katastrofalnu odbranu Milana. E moj, @franco, vuk dlaku mijenja, ali čud nikada.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kako onda tako neozbiljni igraju ligu prvaka nije mi jasnoAdamSmith je napisao/la:Da!Admir_Sa je napisao/la:al kekve to veze ima sa ozbiljnošcu? znaci realov ili barcin napad kada je ozbiljan svima ce utrpati golove, bez obzira kako protivnik odigrao?AdamSmith je napisao/la:Uzeo sam u obzir potencijal Juventusovog napada i katastrofalnu odbranu Milana. E moj, @franco, vuk dlaku mijenja, ali čud nikada.

nema potpisa
Taman se Parma, Atalanta, Sampdoria zaletjeli na početku mečeva i pomislim biće ovo jedno od efikasnijih kola, kad ono italijanska taktika opet na djelu.
Večeras nas očekuje jedan od najvećih derbija svijeta, gdje bez obzira na položaj na tabeli ili izostanak pojedinaca, uvijek može da se očekuje tvrda i teška utakmica koju bitan detalj često presudi.
Juve neće srljati, Milan će možda krenuti ofanzivnije jer tu je i domaća publika, a i treba im pobjeda. Eh sad pitanje je kakvu će taktiku postaviti Conte, da li da se čeka na kontre ili šta već, ostaje da se vidi.
Bitno je da uživamo večeras, neka bolji pobjedi!
FORZA JUVE!

Večeras nas očekuje jedan od najvećih derbija svijeta, gdje bez obzira na položaj na tabeli ili izostanak pojedinaca, uvijek može da se očekuje tvrda i teška utakmica koju bitan detalj često presudi.
Juve neće srljati, Milan će možda krenuti ofanzivnije jer tu je i domaća publika, a i treba im pobjeda. Eh sad pitanje je kakvu će taktiku postaviti Conte, da li da se čeka na kontre ili šta već, ostaje da se vidi.
Bitno je da uživamo večeras, neka bolji pobjedi!
FORZA JUVE!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- IlCapitano
- Kontakt:
Šta je uradio?samirr je napisao/la:udje Berardi i dobi Crveni
Ja gledam Veronu i Bolognu, Cristaldo popizdio, dobi žuti za udarac koji je trebao biti crveni, a onda odmah u sljedećem napadu dobi direktan crveni za ne baš tako ozbiljan udarac.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Pa ti očigledno ne razumiješ šta sam napisao. Ako skontaš da je odbrana Milana katastrofa, što je činjenica, onda s druge strane skontaš da je Juventus napad najbolji u ligi, što je isto tako činjenica, dođeš do zaključka da sa maksimalno ozbiljnim pristupom šampion može zabiti gol kada hoće.Admir_Sa je napisao/la:
kako onda tako neozbiljni igraju ligu prvaka nije mi jasno
Ligu šampiona su namjerno bojkotovali.

Edit:
Samo da naglasim da kada sam ono pisao da sam konkretno mislio na kvalitet ekipa Juventusa i Milana, a ne globalno.

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Berardi levat. Nafuro se momak, konta superstar.
Capitano, udario Molinara čim je ušao na teren. Nije bio ni 50 sekundi u igri.
Manolo sila!
Capitano, udario Molinara čim je ušao na teren. Nije bio ni 50 sekundi u igri.
Manolo sila!
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Advokatu brate moj, kako ćeš ti večeras, oba kluba ti u isto vrijeme igraju 

- L'Avvocato
- Kontakt:
Patnja jarane, Lazio na stream, a Juve na Areni ... pa pomaloChinaglia je napisao/la:Advokatu brate moj, kako ćeš ti večeras, oba kluba ti u isto vrijeme igraju

1:1 večeras na Franchiu.
★★★
nije ti lako, ali eto
ma 0-2 na Artemio Franchiju 

a za milan igraju under 16 momciAdamSmith je napisao/la:Pa ti očigledno ne razumiješ šta sam napisao. Ako skontaš da je odbrana Milana katastrofa, što je činjenica, onda s druge strane skontaš da je Juventus napad najbolji u ligi, što je isto tako činjenica, dođeš do zaključka da sa maksimalno ozbiljnim pristupom šampion može zabiti gol kada hoće.Admir_Sa je napisao/la:
kako onda tako neozbiljni igraju ligu prvaka nije mi jasno
Ligu šampiona su namjerno bojkotovali.
Edit:
Samo da naglasim da kada sam ono pisao da sam konkretno mislio na kvalitet ekipa Juventusa i Milana, a ne globalno.

nema potpisa
Chinaglia je napisao/la:nije ti lako, ali etoma 0-2 na Artemio Franchiju
A vi kako te? Majke mi?L'Avvocato je napisao/la:Patnja jarane, Lazio na stream, a Juve na Areni ... pa pomaloChinaglia je napisao/la:Advokatu brate moj, kako ćeš ti večeras, oba kluba ti u isto vrijeme igraju![]()
1:1 večeras na Franchiu.

Bice vam tarabljenje, taslacenje ili ti krkacina.

" onclick="window.open(this.href);return false;
Support Velez, It's logical! ★
ma kakva Viola, bez Pizarra i Borja Valera ništa, bezidejniji će biti nego mi bez Hernanesa 

drago mi je da ima i navijača Fiorentine ovdje
k'o da sam vidio i navijača Palerma, ako nisam nešto umislio
što niste aktivniji ovdje 

- 10DelPiero
- Kontakt:
Nisi nista umislio i na dobrom su putu da se vrate u Seriju A. Vala koliko god ih neki mrzili meni su gotivni pogotovo ta nekad neosvojiva tvrdava na SicilijiChinaglia je napisao/la:drago mi je da ima i navijača Fiorentine ovdjek'o da sam vidio i navijača Palerma, ako nisam nešto umislio
što niste aktivniji ovdje

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja sam poprilicno aktivan, koliko kapitalizam dozvoljava jbg.
Ove za Palermo, bili su i neki Grifoni, pa se sjecam i nekih za Livorno sto su forcali, za njih ti ne znam nista.
A meni je uvijek prva asocijacija kad neko spomene Palermo onaj gol Miccolija i snimak kad lik ustane iz kolica i slavi gol. Trans. Mirakolo.

A meni je uvijek prva asocijacija kad neko spomene Palermo onaj gol Miccolija i snimak kad lik ustane iz kolica i slavi gol. Trans. Mirakolo.

Support Velez, It's logical! ★
meni su Palermo i Fiorentima gotivni klubovi
eto, da nisam navijač Lazija, fakat bih mogao biti navijać jednog od ta dva kluba
prije Palerma 

- IlCapitano
- Kontakt:
Jao sta promasi Paulinho.
Sta je sa Higuainom?

Sta je sa Higuainom?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★