Nisam rasista ali treba spomenuti da on i nije bosanac otac gipsy a majka kroaticaZutiMrav je napisao/la: Upravo tako Zlatan nigdje ni ne spomene BIH.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nisam rasista ali treba spomenuti da on i nije bosanac otac gipsy a majka kroaticaZutiMrav je napisao/la: Upravo tako Zlatan nigdje ni ne spomene BIH.
Zlatan čita Sport, i peglao je Sinana da se slikajuVanBasten je napisao/la:Nisu navijači, nego Sinan Sinanović.
bagrcavi je napisao/la:Zlatan čita Sport, i peglao je Sinana da se slikajuVanBasten je napisao/la:Nisu navijači, nego Sinan Sinanović.![]()
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 7384_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
gringobih je napisao/la:Nisam rasista ali treba spomenuti da on i nije bosanac otac gipsy a majka kroaticaZutiMrav je napisao/la: Upravo tako Zlatan nigdje ni ne spomene BIH.
Juka za selektora.hogarstrasni je napisao/la:Tankovic nije bitan, bitno je da, dok selektor ganja Germane, njegov posao i posao saveza radi Juka Becirovic.
Posten covjek izmanipulisan, izradjen i potrosen od prevejanih varalica !
Boga miQUARTERBACK je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Za Arslanagica ne znam, ali Zlatan Ibrahimovic nikada nije imao namjeru ni zelju da igra za nasu reprezentaciju. U svojoj biografiji (u kojoj ne spominje rijec Bosna) kaze da je htio igrati za Brazil, ali kako nije mogao, morao je za Svedsku.Elegant je napisao/la:
To je isto bilo i sa Dinom Arslanagicem kad je tek poceo da igra za U19 Belgije, dosao je sa ocem u Sarajevo i isto dozivo, kao i Zlatan Ibrahimovic.![]()
To je samo mit koji su stvorili nasi navijaci da jos vise ocrne Savez.![]()
![]()
Ide otprilike ovako. Pecao Ibra ribu i upeca zlatnu ribicu. Pusti me, ispnunit ću ti tri želje. Kaže riba. Šta ti meni imaš ispunjavati želje. Ja sam Zlatan.VanBasten je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Zlatan čita Sport, i peglao je Sinana da se slikajuVanBasten je napisao/la:Nisu navijači, nego Sinan Sinanović.![]()
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 7384_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako je ono išla pripovjetka, Zlatan bio na pripremama s Malmeom u Bursi i tu vidio Baljića kako igra, te poželio s takvim igračem da igra u tandemu...
Pa, dobro jesi ti procitao ovo sto sam gore pisao. Zlatan se posvadjao nije pricao sa ocem dok nije potpisao za Ajax kad su se pomirili a ne da ga ovaj preporucuje nekom bosanskom SavezuCepi1981 je napisao/la:Istina je ta da je Zlatanov stari slao snimak zlatanovih majstorija dok je razvaljivao u Malmu sa 17 god. ali gospodin Pushina porucio da u BiH ima takvih talenata na stotine. Ebiga nije bilo Papeta tada da pazljivo prostudira "kasetu". Vjerovatnoca je ta da od tada Zlatana libo racku za BiH.
Bojim se da tebe nisam nista pitao, postuj to.obimikel je napisao/la:Jbg, puno je fudbalera odbilo BIH. Ibrahimović, Seferović, Krstanović, Halilović.Batko je napisao/la:Gluposti, Zlatan nikada ne bi zaigrao za BIH taman da ga je molio i nudio me sve zivo Obama....
Hajrović dok nije vidio da nema mjesta u Švicarskoj, ko i Mujdža u Hrvatskoj ili Medunjanin u Holandiji.
Nismo omiljeni kod fudbalera ne znam zašto. Begović se čak premišljao zbog fudbalskog patuljka Kanade.
Sreća i Pjanić je mogao samo za BiH ili Luksemburg,
Zašto si ljut?Batko je napisao/la:Bojim se da tebe nisam nista pitao, postuj to.obimikel je napisao/la:Jbg, puno je fudbalera odbilo BIH. Ibrahimović, Seferović, Krstanović, Halilović.Batko je napisao/la:Gluposti, Zlatan nikada ne bi zaigrao za BIH taman da ga je molio i nudio me sve zivo Obama....
Hajrović dok nije vidio da nema mjesta u Švicarskoj, ko i Mujdža u Hrvatskoj ili Medunjanin u Holandiji.
Nismo omiljeni kod fudbalera ne znam zašto. Begović se čak premišljao zbog fudbalskog patuljka Kanade.
Sreća i Pjanić je mogao samo za BiH ili Luksemburg,
Tebe jos niko nije banovao?obimikel je napisao/la:
Zašto si ljut?
Je li to onaj Jacky09 (to mu je prvi nick)? Ili je neki drugi kompleksas.admin je napisao/la:Kako nije?
Koji kompleksas. Registruje se po deseti put i pise protiv svakog igraca iz BiH. Jadan je tvoj zivot Obimikel kad nista pametnije nemas da na to trosis vrijeme.
I nadam se da tu sva prica zavrsava, lafo nismo se dovoljno potrudili, uvijek sam govorio i to je jedina istina, tko hoce igrat za Bosnu igrat ce ne trazeci dlake u jajetu...DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:http://www.aftonbladet.se/sportbladet/f ... 8472484.ab
Tankovic govori da mu je Dzeko puno obecavao, a da mu je Ibrahimovic rekao da bira srcem...
Prijatelju on se ne bavi kuglanjem, u igri su milioni...robijas_Ri je napisao/la:I nadam se da tu sva prica zavrsava, lafo nismo se dovoljno potrudili, uvijek sam govorio i to je jedina istina, tko hoce igrat za Bosnu igrat ce ne trazeci dlake u jajetu...DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:http://www.aftonbladet.se/sportbladet/f ... 8472484.ab
Tankovic govori da mu je Dzeko puno obecavao, a da mu je Ibrahimovic rekao da bira srcem...
Trenutno korisnika/ca: General505, NebeskaSila96, zikerrz21 i 46 gostiju.