FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la super » 02 mar 2014, 22:14

KOS je opet izgleda poceo sa radom :roll:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 mar 2014, 22:15

Ovo ce definitivno biti najslađa titula, ako Bog da na Grbavici na utakmici protvi njih cemo je proslaviti.

Soli na rane ... :evil:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 mar 2014, 22:28

Sta tek ocekivati od ovog debila na kraju sezone kad ne bude titule ccc.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 02 mar 2014, 22:28

jao sta fulise Hodzic i Svraka :cry:
FKŽ !

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 02 mar 2014, 22:34

BlueTiger je napisao/la: +1

Oni SU NAJVECI PROPAGADNI KLUB na ovim prostorima. Kontroliraju medije, imaju pare, sve sto je potrebno, samo nemaju ono NAJBITNIJE. Mobilizirajte MANIJAKE. Podrska u ovakvim trenucima, kada smo otkrili pravog neprijatelja je NAJPOTREBNIJA.
Dino S. najveci spletkaros, jad, inteligentan mnogo ali bez duse, ako mu inteligencija kaze da je bolje dati guze pa uzeti pare, once to uraditi, nema karaktera i inteligencijom nadoknadjuje sve sto nema. parazit.
u raji takvi obicno naje+u brzo ili kad tad.
manipulator, nikada nijedan poraz kona nije bio da da odmah nakon toga nije isla pressica sa necim pozitivnm ili necim negativnim.
jadnicima skrece paznju sa sebe i TRETIRA ZELJU KAO NEPRIJATELJA A NE RIVALA.

treba se, odnosno mora se drugacije postaviti prema ovim novoperenim bogatasima.
ne mi, vec ljudi iz uprave, da se konsoliduju, povuku svoje poteze a cak i ja znam sta bi trebalo u ovoj situaciji uraditi.
treba sada da Manijaci budu jos vise uz svog Zelju.
vidimo da se mediji prodaju za marku, narucuju se clanci cak po stranim portalima, vjerujem da je ovo samo pocetak propagande protiv Zelje.
rivalstvo je zdravo, mrznja nije.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 02 mar 2014, 22:41

TeaM87 je napisao/la:jao sta fulise Hodzic i Svraka :cry:
Amateri s BHT. Pregled 20 sekundi, nisu prikazali dvije šanse Hodžića, šansu Zolotića i udarac glavom Hasanovića.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 02 mar 2014, 22:42

werly je napisao/la:zeljo ima pomoc sudija,ali ipak je bio najkvalitetnija ekipa zadnji par sezona u drzavi.a sarajevo kako je osvojilo titulu pa to je iblo toliko providno da je bilo smijesno.sjetite se samo utakmice u orasju orasje zrinjski kad je baka povuko ekipu sa trena,ono je bila sve rezija sa koseva
Ni stvar sta on prica, mnogo je bitnije da to i dokaze, njemu samo Zeljo ociti smeta.
Ovo oko ove inspekcije i radnih dozvola zeli da prikaci nama iako su mu tu inspekciju poslali oni koji su do juce sa njim sjedili u skupstini FK Sarajeva(i jos dosta toga spremaju), on zna i koji su ali ih ne smije imenovati iz straha jer i oni imaju sta za reci.Najlakse je drugog optuzivati da smiris navijace i novog vecinskog ulagaca a da nisi ni svjestan sta mozez prouzrokovati.Isto govori o ispadanju Slobode i krivi nas(za mene licno je onaj poraz od Leotara odvratan i medju onim najtezim koji smo dozivili u svojoj istoriji), a to isto Sarajevo gubi od Goska na Kosevu, neka se malo raspita o jednom audio snimku snimljenom prije te tekme.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 mar 2014, 22:43

on je ljetos rekao i da će objaviti detalje ugovora sa tanom, da bi zimus isti postali poslovna tajna. pa šta znaš, možda se nešto slično desi i sa tobožnjim ili stvarnim dokazima o namještanju.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 mar 2014, 22:47

ChWilla je napisao/la:on je ljetos rekao i da će objaviti detalje ugovora sa tanom, da bi zimus isti postali poslovna tajna. pa šta znaš, možda se nešto slično desi i sa tobožnjim ili stvarnim dokazima o namještanju.
Nije da je sve ljepo i bajno, itekako ima ne regularnosti ali ovo je dizanje prasine sa određenim ciljem ! Svi znam da prave alibi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 02 mar 2014, 22:47

http://www.****/utakmica/x4Ihc ... op_scorers" onclick="window.open(this.href);return false;

rezultati . com
Zadnja izmjena: rossoner, dana/u 02 mar 2014, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Osim - drugo ime za Želju !

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 02 mar 2014, 22:54

Hvata vas nervoza? Sta vam je, daj se opustite.Te njihove izjave pucaju u prazno.Klasicni alibi za poraz od tima kojeg su maksimalno podcijenili.

Sto se tice kupa volio bi da kone dobijemo, da se igramo :D

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 mar 2014, 22:55

Jos samo da ih olimpic spusti sljedece kolo a moglo bi se desiti.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 02 mar 2014, 22:58

Meni nešto nije jasno,Mirsad Ramić je Željin igrač,čovjek je bio na posudbi u Travniku i što bi ga mi ponovo morali registrirati ako je već naš igrač,nismo ga ponovo kupili već vratili sa pozajmice ?
Meni je iskreno više jadno šta radi fening boy,opet su svi protiv Sarajeva,opet su oni sami protiv svih,pored utakmice Sarajeva i Goška i jednog audio snimka prije te tekme,znam za još jednu utakmicu Sarajeva koja je namještena,a jedan od glavnih osoba koji je namjestio tu utakmicu je bio tadašnji direktor Sarajeva Baljak,Sarajevo je tu utakmicu dobilo 1:0 na Koševu, a protivničkoj ekipi je poništen regularan pogodak i svaki prelazak na polovinu Sarajeva je bio ofsajd ili faul u korist Sarajeva,tu je i slučaj Komazec.. ali nas ne bi trebalo to zanimati,dobro je rekao gospodin Đurbuzović,na igre van terena časno ćemo odgovoriti na terenu..
zato sad protiv Zrinjskog dođimo u što većem broju da grmimo momci,da damo našem Želji veliku podršku.. ;)
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 02 mar 2014, 23:03

Ovo je klasičan autogol g.Selimovica, i mi nemamo nikakvog razloga dizati tenzije zbog toga.Dapace.Ovdje se odlicno može primjeniti ona stara narodna:"ko o cemu, **** o poštenju".

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 02 mar 2014, 23:05

Nasi moraju odgovoriti na ovo. Ne smije ostati na ovome.

1. ŽELJEZNIČAR 20 11 6 3 39
2. ŠIROKI B. 20 10 7 3 37
3. ZRINJSKI 20 10 7 3 37
4. SARAJEVO 20 10 6 4 36

Pogleda na tabelu dovoljno govori. :mrgreen:

[youtube][/youtube]
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 02 mar 2014, 23:11

Ocekujem da se nas klub oglasi povodom napada na nas klub !!!!!
Željeznicar za život cijeli !

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 02 mar 2014, 23:12

Vrijeme je da se oglasi naše predsjedništvo . Ovo je strašna negativna priča , uzdrmanje našeg kluba sa ogromnim optužbama . I to u trenutku kada je počela polu sezona . A znamo da je što se tiče leotara ta priča završena ima 4 mjeseca (velež-gošk ni spomenut , očigledno gde se udara ) . Mislim istrAga . Sramota velikih razmjera , čime se služe . Ovo je sve mjere prešlo , sada brane slobodu nakon 2-3 godine , zastupaju njIhove interese . Mora da se oglasi naš klub pod hitno , ZAISTA ?????
Brkica

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 02 mar 2014, 23:15

Ma pitarska posla.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 02 mar 2014, 23:16

Posto je sto posto sigurno da su vasi zasluzni za ovu inspekciju u toku utakmice, nadam se da ce vam nasi uzvratiti najprljavije sto se moze i da ce vam na vrat nabaciti sve moguce inspekcije koje postoje.
Poceli li ste prljavo, e sad se nadam da ce vam biti adekvatno odgovoreno.
Pa neka se ganjamo po sudovima, nek se vidi ko, sta gdje i kako.
Samo se nadam da ce i onaj krivousti otici brzo tamo gdje je vec odavno trebao biti i da ce sa tim doprinjeti boljitku naseg nogometa.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 02 mar 2014, 23:16

FKZ1921 je napisao/la:Ovo je klasičan autogol g.Selimovica, i mi nemamo nikakvog razloga dizati tenzije zbog toga.Dapace.Ovdje se odlicno može primjeniti ona stara narodna:"ko o cemu, **** o poštenju".
Valja se opravdati prijatelju i navijacima i Tanu jer je unaprijed covjeku obecao titulu,dobile se pare, dovela pojacanja, radilo bombasticno predstavljanje igraca po aerodromu (sljedece je u svemirskom brodu) a mozda od titule ne bude nista.I kao alibi okrivi komsiju i stvori jos veci jaz kod ove isfrustrirane djece.Nije mi jasno da se sva prica o tituli vodi oko nas i komsija, objektivno Siroki je najkvalitetniji a Zrinjski nije daleko od njih.A sto se tice para i poslovanja totalno je glup, pa do juce je on prvi kmecao i molio drzavne institucije za pomoc.Kada su pare i pozitivno poslovanje u pitanju niko Sirokom nije ni do peta i svaka im cast na tome, koliko god nama drugima bilo krivo.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 35 gostiju.