Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
??nedim93 je napisao/la:jesu ljudi opsjednuti Arsenalom
Edit: hahahhaha ne mogu da vjerujem kakva glupost

Zadnja izmjena: moj uzor-S.G, dana/u 02 mar 2014, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Ma haj to sto su opsjednuti ali to spominju na temi Liverpool i haj da je to rekao neki igrac Liverpoola ili neka legenda ili vazna licnost kluba ali Begovic to rece i to se stavi ovdje :ugeek:nedim93 je napisao/la:jesu ljudi opsjednuti Arsenalom
@gio ima sutra da riba ako promasi

@sg stranica iza
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ahhh koji FAIL hahahhaha..Promasio temu majke mi..ovo je trebalo zavrsiti kod Topnika..Halalite

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... -w-6763465" onclick="window.open(this.href);return false;
Aferim Henry
Ocekuje se navala Gunnera i poneki Scumovac
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Aferim Henry
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
yebani ste od strane paje.keno94 je napisao/la:http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... -w-6763465
Aferim Henry
Znao sam ovo al nisam ništa htio da pišem

U svakom slučaju sramotan potez
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Sad ce rusvaj 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
http://bleacherreport.com/articles/1978 ... -go-second" onclick="window.open(this.href);return false;
zna i repat
zna i repat

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Joj komedije, pa sta je onaj FA dokazivao...

-
- Kontakt:
Ja sad tek nista ne kontam ovde, sta je ovo sta imao je klauzulu 40 miliona ali oni su odbili da prodaju?
Toliko kontradiktornosti u jednoj recenici je neshvatljivo za mene.

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ne moras ni kontati.BigBigBang je napisao/la:Ja sad tek nista ne kontam ovde, sta je ovo sta imao je klauzulu 40 miliona ali oni su odbili da prodaju?Toliko kontradiktornosti u jednoj recenici je neshvatljivo za mene.
Ostao je u Liverpoolu, zabio 24 gola ove sezone, trenutacno ispred Arsenala i nama dosta.
Zasto nije otisao i ti pravni problemi nisu problemi forumasa nego Henrya & co.
Sad kad ponište sve bodove koje je Suarez donio 

-
- Kontakt:
Mene zanima zasto bi uopste bilo problema? Otkud se ova vijest uopste pojavila kakva klauzula kad iste ocigledno nije bilo bar nije one klasicne otkupne jer da jeste bilo ne vidim kako bi neko mogao da sprijeci transfer osim na nacin na koji je to uradio postovani predsjednik Dnipra.Otelo je napisao/la:Ne moras ni kontati.BigBigBang je napisao/la:Ja sad tek nista ne kontam ovde, sta je ovo sta imao je klauzulu 40 miliona ali oni su odbili da prodaju?Toliko kontradiktornosti u jednoj recenici je neshvatljivo za mene.
Ostao je u Liverpoolu, zabio 24 gola ove sezone, trenutacno ispred Arsenala i nama dosta.
Moguce je i na nacin na koji je to uradio postovani predsjednik Liverpoola, gospodin John W. Henry.BigBigBang je napisao/la:Mene zanima zasto bi uopste bilo problema? Otkud se ova vijest uopste pojavila kakva klauzula kad iste ocigledno nije bilo bar nije one klasicne otkupne jer da jeste bilo ne vidim kako bi neko mogao da sprijeci transfer osim na nacin na koji je to uradio postovani predsjednik Dnipra.Otelo je napisao/la:Ne moras ni kontati.BigBigBang je napisao/la:Ja sad tek nista ne kontam ovde, sta je ovo sta imao je klauzulu 40 miliona ali oni su odbili da prodaju?Toliko kontradiktornosti u jednoj recenici je neshvatljivo za mene.
Sve mu je oprosteno.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
-
- Kontakt:
Pa kako mozes odbiti klauzulu? (osim na foru predjednika Dnipra zadnji dan roka) To onda nije prava klauzula znaci nije klauzulu odbio nego je odbio ponudu.
Ne znam, nije mi ni bitno, samo mi je zanimljivo citati reakcijeBigBigBang je napisao/la:Pa kako mozes odbiti klauzulu? (osim na foru predjednika Dnipra zadnji dan roka) To onda nije prava klauzula znaci nije klauzulu odbio nego je odbio ponudu.
Asmir job done.xinxee je napisao/la:Asmir Begović:"Ja sam veliki navijač Bayerna, htio sam obeshrabriti Arsenal i uspio sam. Sada ih Bayern može uništiti u Ligi prvaka!"

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Prijavio sam post. Nadam se da će moderatori u skladu sa pravilima foruma reagovati.Saurman je napisao/la:Asmir job done.xinxee je napisao/la:Asmir Begović:"Ja sam veliki navijač Bayerna, htio sam obeshrabriti Arsenal i uspio sam. Sada ih Bayern može uništiti u Ligi prvaka!"
Ne ofiraj se.nedim93 je napisao/la:Prijavio sam post. Nadam se da će moderatori u skladu sa pravilima foruma reagovati.Saurman je napisao/la:Asmir job done.xinxee je napisao/la:Asmir Begović:"Ja sam veliki navijač Bayerna, htio sam obeshrabriti Arsenal i uspio sam. Sada ih Bayern može uništiti u Ligi prvaka!"
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.