Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Prvi moj vecerasnji par je N.Vucevic preko 15,5 - momak u strasnoj formi prelazi zadatu granicu često pa sto ne bi i veceras protiv tanke philadeplhie.
K.Durant ispod 31,5
A.Jefferson preko 23,5
D.Nowitzki ispod 21,5
Sretno
K.Durant ispod 31,5
A.Jefferson preko 23,5
D.Nowitzki ispod 21,5
Sretno
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
prodje glatedoox je napisao/la:
ovo je moje za veceras.
Barca treba da iskoristi remi madridskih konkurenata. Totalni napad..granica jeste visoka, ali je Barca moze sama prebaciti
PSG - Marseille - derbi, mesara ima i kod jednih i drugih.
Hibic fino fino!

1. Juventus trenutno najbolja ekipa u Italiji, bice u ovoj utakmici svasta, ali sam uvjeren da Juventus moze dati gol.
2. Vallecano nakon dva uzastopna poraza docekuje Valenciju. Vallecano je primio do sada 59 golova, tako da sam uvjeren da ce im Valencija dati 60-ti jubilarni gol
3. Porto bi se pobijedom priblizio Sportingu i borbi za 2.-go mjesto. radi sigurnosti ide pik 2 .
Sretno svima. Nadam se da cemo biti svi sretni na kraju .
Nazalost pad... Nisu mogli Valecanu dati gol ... ccc
Ima li ko sta za NBA?
- pintol_TM87
- Kontakt:
Zamora- Aragua
jel ima ko kakav info za ovaj mec..
ja imam info da gosti nemaju 3-4 najbolja igraca i da im je trener otjeran..cekam ih za dosta maraka...
unaprijed hvala
ja imam info da gosti nemaju 3-4 najbolja igraca i da im je trener otjeran..cekam ih za dosta maraka...
unaprijed hvala
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- nesvrstani
- Kontakt:
dajte kakvih parova nba da se cupamo 
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Afllalo ne igra veceras, kao i Hill iz Indiane.Mislim da Vucevic ide preko.Vec je napunio Philly neki dan, ali jebg kvota mu je pala.Valja probati i Younga preko, iako je dosta saren u zadnje vrijeme, a stavit cu i Dragica cisto na osjecaj.U odlicnoj je formi, career-high neku vecer, cuva ga nemocni Teague koji vec nekoliko utakmica od kada nema Millsapa igra vecu minutazu i sigurno je izmoren...
-
Chupacabra
- Kontakt:
Bravo, uzeo sam nekolika, šteta nisam svegolub je napisao/la:
Proslo sve, nadam se da je neko uzeo bilo koji par![]()
![]()
-
Chupacabra
- Kontakt:
Konto sam stavit keca, a sad kad ti reče tu info stavljam ga definitivnopintol_TM87 je napisao/la:Zamora- Aragua
ja imam info da gosti nemaju 3-4 najbolja igraca i da im je trener otjeran..cekam ih za dosta maraka...![]()
unaprijed hvala
Kasno, syeba me analiza NHL-a
svaka castChupacabra je napisao/la:Bravo, uzeo sam nekolika, šteta nisam svegolub je napisao/la:
Proslo sve, nadam se da je neko uzeo bilo koji par![]()
![]()
Semper Fidelis
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:

Moze li ovo doci?
Bedrych - Hewitt - to nije takmicarski mec vec neka zaj.ebancija jer je taj neki World tennis day gdje ucestuvuju sampras, agasi itd. tako da nije neki par za vece uloge. Partizanu mislim da ne igra Bogdanovic ali bi trebali uzeti jbg treba im samo tako
evo mene nakon kraće stanke,nadam se da ste se oparili
Lauvergne J.(-11,5+)-Par-Rad 1,85 više
Večeras Partizan očekuje Radnički kojem ova utakmica ne donosi mnogo,dok s druge strane Partizanu treba pobjeda da bi osigurali F4,a za Lauvergna sam se odličio zato što nakon odlaska Yarua Radnički je ostao bez pravog centra,pa upravo s te pozicije primaju najviše koševa i loše grade skok,što je Lauvergnova najveća snaga i vjerujem da će za 30-tak minuta uspjeti prebaciti ovu granicu,pogotovo što nema Bogdanovića koji je najveći potrošač lopti pa bi trebao dobiti i koju loptu više.
SRETNO.
Večeras Partizan očekuje Radnički kojem ova utakmica ne donosi mnogo,dok s druge strane Partizanu treba pobjeda da bi osigurali F4,a za Lauvergna sam se odličio zato što nakon odlaska Yarua Radnički je ostao bez pravog centra,pa upravo s te pozicije primaju najviše koševa i loše grade skok,što je Lauvergnova najveća snaga i vjerujem da će za 30-tak minuta uspjeti prebaciti ovu granicu,pogotovo što nema Bogdanovića koji je najveći potrošač lopti pa bi trebao dobiti i koju loptu više.
SRETNO.
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Hvala drug, odigro sam ovo za 5 KM, cisto da imam sta pratit danasBaltazar je napisao/la:Bedrych - Hewitt - to nije takmicarski mec vec neka zaj.ebancija jer je taj neki World tennis day gdje ucestuvuju sampras, agasi itd. tako da nije neki par za vece uloge. Partizanu mislim da ne igra Bogdanovic ali bi trebali uzeti jbg treba im samo tako
- nesvrstani
- Kontakt:
jozinho je napisao/la:evo mene nakon kraće stanke,nadam se da ste se oparili
SRETNO.
Nema Bogdanovica, po meni i kinsey ide preko 14,5 je granica u wwinu dok je u premieru 16,5... drugim rijecima ova dvojica ce da potrose 70% lopti a igrat ce skoro cijelu utakmicu
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Vučević 18SoloUltra je napisao/la:Prvi moj vecerasnji par je N.Vucevic preko 15,5 - momak u strasnoj formi prelazi zadatu granicu često pa sto ne bi i veceras protiv tanke philadeplhie.
K.Durant ispod 31,5
A.Jefferson preko 23,5
D.Nowitzki ispod 21,5
Sretno
K.Durant 28
A.Jefferson 25
D.Nowitzki 22
Idol..
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
-
flagrantus
- Kontakt:
Chink-Hsieh 2
Rodionova-Van Uytvanch 2
[Lucic-Majeric 1
[Klick-Minella 2
WTA Indian Wells-Kvalifikacije
Rodionova-Van Uytvanch 2
[Lucic-Majeric 1
[Klick-Minella 2
WTA Indian Wells-Kvalifikacije
Katastrofalna ponuda danas, ali uvijek se može naći nešto zanimljivo.
Meč koji mi je danas privukao pažnju je Dallas-Buffalo iz najjače hokejaške lige na svijetu.
Dallas se bori za posljednju poziciju koja vodi u play-off, dok je Buffalo najlošiji tim u ligi sa najmanje postignutih golova, odbrana im je nešto bolja prije svega zahvaljujući odličnom golmanu Milleru...
Eh sad ono najbitnije, i zbog čega igram ovaj par je sljedeća informacija: Buffalo je trejdao kapitena Steve-a Ott-a i prvog golmana Ryan-a Miller-a u St. Louis http://espn.go.com/nhl/story/_/id/10534 ... uster-deal" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje je mišljenje da Buffalo nema šta tražiti protiv Dallasa ovako oslabljen jer su i sa ovim dvojcom najslabija ekipa lige.
Dallas(-1,5)-Buffalo 1 2,30 @bet365 4/10
Meč koji mi je danas privukao pažnju je Dallas-Buffalo iz najjače hokejaške lige na svijetu.
Dallas se bori za posljednju poziciju koja vodi u play-off, dok je Buffalo najlošiji tim u ligi sa najmanje postignutih golova, odbrana im je nešto bolja prije svega zahvaljujući odličnom golmanu Milleru...
Eh sad ono najbitnije, i zbog čega igram ovaj par je sljedeća informacija: Buffalo je trejdao kapitena Steve-a Ott-a i prvog golmana Ryan-a Miller-a u St. Louis http://espn.go.com/nhl/story/_/id/10534 ... uster-deal" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje je mišljenje da Buffalo nema šta tražiti protiv Dallasa ovako oslabljen jer su i sa ovim dvojcom najslabija ekipa lige.
Pustiću sunce da topi ljubav!
Pratim te ovdjehoshafka je napisao/la:Katastrofalna ponuda danas, ali uvijek se može naći nešto zanimljivo.
Evo raja dobitnog.
Uplatit ću ga ako skentram nešto do 20:00 pa odem do kladare. Ovo neko duplanje mi tek u 20:15 završava i ako prođem, malo se zaebo.
(P.P.) Chesterfield- Portsmouth 1 1.75
(P.P.) Dallas- Buffalo 1x 1.32
St. Pauli- Union Berlin PM3 2.03
St. Pauli- Union Berlin ( -9,5+) zk2 1.85
Lens- Tours ( -3+) zx2 1.95
Sacramento- New Orlenas 1 1.60
P. Pierce ( -13,5+) 2 1.85
C. Bosh ( -17,5+) 1 1.85
Eto ga, na markicu 92 kvota. Sretno ko isprati. Imam neki dobar feeling.
(P.P.) Chesterfield- Portsmouth 1 1.75
(P.P.) Dallas- Buffalo 1x 1.32
St. Pauli- Union Berlin PM3 2.03
St. Pauli- Union Berlin ( -9,5+) zk2 1.85
Lens- Tours ( -3+) zx2 1.95
Sacramento- New Orlenas 1 1.60
P. Pierce ( -13,5+) 2 1.85
C. Bosh ( -17,5+) 1 1.85
Eto ga, na markicu 92 kvota. Sretno ko isprati. Imam neki dobar feeling.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.