FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Blek_Stena
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ko skonta skonta

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Nemojte nam Lutve, tuzit ce ga 
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
trebamo se zahvaliti selimovicu sto nas je sad jos vise ujedinio i sto imamo jos vise motiva za dalje, zivio jufkice
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
A jel možete reći o čemu se zapravo radi? Link neki?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ovaj je zavrsio sa celzijem cak je i na eurosportu prikazivan ovaj gol kao stupid momentsBlek_Stena je napisao/la:ko skonta skonta![]()
![]()
Sad ce i lutvu da tuže
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
šteeta što nema snimke liverpoolovog dragulja ljudi u bijeljini vceve pricaju o njegovim promašajima

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Idi na temu njanjajeva pa diskutuj sa onim sto horda iz Doboja, amijem, sarajlijicom, sekcom i sl. Vrijedjas nam inteligenciju svojim postovima... hvala!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Jel istina da vam je na putu za Zenicu saobraćajni policajac zaustavio autobus i vozaču tražio vozačku??? I kako ljudi nakon toga da igraju pitam ja vas, kako??? Od danas ništa više neće biti isto 
DRUG NEBI TI PUNCA
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
nema te od subote, izvol'te u programu sterammstein je napisao/la:šteeta što nema snimke liverpoolovog dragulja ljudi u bijeljini vceve pricaju o njegovim promašajima![]()
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
HAAAHHHHAAAHHAA, pravda za Sarajevo i Dinu Feninga...bagrcavi je napisao/la:Jel istina da vam je na putu za Zenicu saobraćajni policajac zaustavio autobus i vozaču tražio vozačku??? I kako ljudi nakon toga da igraju pitam ja vas, kako??? Od danas ništa više neće biti isto
Na derbiju, kad osvojimo titulu aBd, najjaci transparent bi bio "i još se pojačajte", da place Fening u krevetu tu noc jos jace i bolnije, ckapi malena...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
a zamislite bogi ga zabije poslije kornera u subotu.
mislim da bi optužbe prerasle nacionalne granice i prešle na račun fife i uefe...
mislim da bi optužbe prerasle nacionalne granice i prešle na račun fife i uefe...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ljepse Zeba ili Smajic...
Ovo i jeste najveci pritisak na Olimpic, i apsolutno sam ubijedjen da ce ostati suha k.
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
a smajić u jeku uraganskih napada divova trči kontru i postavlja konačnih 0-2.
Jamak i Tomic van trenaznog procesa,trebali bi poceti od sutra ili od srijede trenirati. Jamak ce sigurno biti spreman za utakmicu,Tomic jos vuce tu jednu nogu.
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Pustite ba jufkice, nego zagrijavajte se za subotu i svi u Dolinu Ćupova, potrebniji smo Želji više nego ikad.
Ja te volim, volim Željo..
gio10 je napisao/la:Pustite ba jufkice, nego zagrijavajte se za subotu i svi u Dolinu Ćupova, potrebniji smo Želji više nego ikad.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
I usput, stolice se ciste , tako da cete napokon moci sjediti u svojim cistim finim stolicama 
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Fakat mi vise nije jasna ova situacija oko povreda. Pauza traje 3 mjeseca i kad se pocne igrati mi jedva skrpimo 11 igraca.
Racunalo se na vise u prvom kolu, ali ni ovo nije lose, drago mi je da nema puno halabuke. Kad vidim kuknjavu onih tamo tacno mi bude muka. 'Rdjavom k...u i dlaka smeta. Previse hampe nakon samo jednog poraza, sta ce biti kad dodju naredni.
Ono sto je nama bitno, da sami odlucujemo o svemu, da radimo u miru. Samo jos da se oporave povrijedjeni, da dobijemo na sirini igrackog kadra i bice to sve OK.
Steta sto u Bijeljini nismo uzeli sva 3 boda, sa pobjedom u nedjelju Zrinjski bi izbacili iz trke. Doduse oni i ne racunaju na titulu, oni prave tim za narednu sezonu.
Onda slijedi lagano gostovanje, pa Široki, ali ni njima nije bitno, njima je cilj samo da izadju u evropu.
Nekad kasnije nam dolaze komsije, nase drage musterije, oni sami vise ne znaju sta im je cilj.
Nema nam druge, kad vec nece niko, mi cemo titulu uzeti opet
.
Racunalo se na vise u prvom kolu, ali ni ovo nije lose, drago mi je da nema puno halabuke. Kad vidim kuknjavu onih tamo tacno mi bude muka. 'Rdjavom k...u i dlaka smeta. Previse hampe nakon samo jednog poraza, sta ce biti kad dodju naredni.
Ono sto je nama bitno, da sami odlucujemo o svemu, da radimo u miru. Samo jos da se oporave povrijedjeni, da dobijemo na sirini igrackog kadra i bice to sve OK.
Steta sto u Bijeljini nismo uzeli sva 3 boda, sa pobjedom u nedjelju Zrinjski bi izbacili iz trke. Doduse oni i ne racunaju na titulu, oni prave tim za narednu sezonu.
Onda slijedi lagano gostovanje, pa Široki, ali ni njima nije bitno, njima je cilj samo da izadju u evropu.
Nekad kasnije nam dolaze komsije, nase drage musterije, oni sami vise ne znaju sta im je cilj.
Nema nam druge, kad vec nece niko, mi cemo titulu uzeti opet
Jamak nije uopšte povrijeđen već neće da trenira i samo se zeza zato što nije plata bila, ako će se tako ponašati nadam se da mu Amar neće više dati ni marke.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
fedjahadzic
- Kontakt:
Kada neko "objavi rat kriminalu i korupciji" tek nakon sto izgubi svoju utakmici koja mu je jako bitna.
Kada neko 4-5 godina "MAHALA" o tome da ZELJEZNICAR kupuje utakmice i titule s tim da za tu tvrdnju ne predoce ni jedan jedini valjani dokaz.
Kada nek na ocigled svih u drzavi pokazuje komplekse koje mu je nabio ZELJEZNICAR.
Kada neko prije razmislja o uspjesima ZEJEZNICARA nego o svojim neuspjesima.
Kada neko ZELJEZNICAR zeli da obori sa trona svim raspolozivim sredstvima, a to mu nikako ne polazi za rukom.
ONNDA TO ZNACI HDA TAJ NEKO ZELJEZNICAR OBOZAVA. DA SU TOME NEKOME USPJESI ZELJEZNICARA MOTIV, ALI I DA SE TAJ NEKO SVAKIM SVOJIM "MAHALANJEM" O TOME DA ZELJEZNICAR KUPUJE UTAKMICE I TITULE, POSTAJE PREDMET SALE I ISMIJAVANJA.
Kada neko 4-5 godina "MAHALA" o tome da ZELJEZNICAR kupuje utakmice i titule s tim da za tu tvrdnju ne predoce ni jedan jedini valjani dokaz.
Kada nek na ocigled svih u drzavi pokazuje komplekse koje mu je nabio ZELJEZNICAR.
Kada neko prije razmislja o uspjesima ZEJEZNICARA nego o svojim neuspjesima.
Kada neko ZELJEZNICAR zeli da obori sa trona svim raspolozivim sredstvima, a to mu nikako ne polazi za rukom.
ONNDA TO ZNACI HDA TAJ NEKO ZELJEZNICAR OBOZAVA. DA SU TOME NEKOME USPJESI ZELJEZNICARA MOTIV, ALI I DA SE TAJ NEKO SVAKIM SVOJIM "MAHALANJEM" O TOME DA ZELJEZNICAR KUPUJE UTAKMICE I TITULE, POSTAJE PREDMET SALE I ISMIJAVANJA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.