FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hordas Doboj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hordas Doboj » 03 mar 2014, 11:58

pile87 je napisao/la:
blu je napisao/la:Mislim da je dino sa ovim izjavama sam sebi zabio noz u leđa a vidjecete i zasto, ili da opet nebude sami protiv svih.
Ovoliko mrznje i laznog moralisanja ne vidjoh od pocetka rata, tacno da su znali Zenicani pustili bi tekmu a mi bi samo ustuknuli prepustili titulu sarajevu i dino bi izlijecio svoj mali povrjedjeni ego.
Haha jesu se pronasli :D
Stat ce vama Dino u kraj. ;)

Protiv Celika katastrofa. Stvarno nakon onako odigranih pripremnih utakmica nisam ocekivao ovako lose izdanje ni u najgorim snovima.
Al eto, idemo dalje. Ako Listica pobjedi na golubarniku u njima vidim glavne konkurente za titulu...

ps
Pod uslovom da pocnemo igrati normala. :)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 03 mar 2014, 12:11

rammstein je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
blu je napisao/la:Mislim da je dino sa ovim izjavama sam sebi zabio noz u leđa a vidjecete i zasto, ili da opet nebude sami protiv svih.
Ovoliko mrznje i laznog moralisanja ne vidjoh od pocetka rata, tacno da su znali Zenicani pustili bi tekmu a mi bi samo ustuknuli prepustili titulu sarajevu i dino bi izlijecio svoj mali povrjedjeni ego.
pa nisu zeničani vi il leotar :mrgreen: ljudi posteno i zasluzeno pobjedili bez ijedne mrlje na pobjedi!
ili vi i gosk :lol: :lol: :lol:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 03 mar 2014, 12:13

ma kakvi skretnicari nema para nema bodova ha ya opste poznato ;)

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 03 mar 2014, 12:15

Hz-Sa je napisao/la:ma kakvi skretnicari nema para nema bodova ha ya opste poznato ;)
ne uzima titule onaj ko ima,nego onaj sto je navikao :lol: :lol:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 mar 2014, 12:16

Škoda i u 2014. uz Fudbalski klub Sararajevo

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/skoda- ... ajevo/1459" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 03 mar 2014, 12:18

super je napisao/la:
Hz-Sa je napisao/la:ma kakvi skretnicari nema para nema bodova ha ya opste poznato ;)
jesi aktivan idi ga ciba jednom :D

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 03 mar 2014, 12:19

Hz-Sa je napisao/la:
super je napisao/la:
jesi aktivan idi ga ciba jednom :D
davno sam to prestao raditi :D

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 03 mar 2014, 12:38

Ma bezveze mlacenje prazne slame. Najgore je sto su mediji nasjeli na ovo. Dino da ima sta to bi jucer bilo objavljeno. Prepao se Gracica pa on sad lafo njega prepada. Ovim samo vama navijacima maze oci.

Ovim potezom nabija jos vec pritisak igracima i strucnom stabu. Sad jos ako vas Olimpik pljasne prvi kome ce se majka spominjati je Dino Selimovic. A Dino zna da protiv Olimpika posteno bez nekih penala bez kontakta ne mozete lako dobiti tekmu. Jos u Olimpiku igra more Zeljovaca kojima bi svaki bod protiv Sarajeva bio drag. Veoma glup potez Selimovica.

Od spsobnog i uspjesnog Selimovic ce od sebe napraviti smijesnog sportskog radnika u tim krugovima. Znaci dobio si 4 miliona. Navijacima obecao titulu mada VISE to nije prioritet i sad kad ti dodje kazna od Saveza zao ti sa kamare dati 50.000. Neka se ovo desilo da se i vase busanje "mi smo jedini klub bez dugova" i ostale lovacke price negiraju same od sebe. Kako mu je receno za onaj trans na sjeveru kad je prisao i rekao Amar kupio sudije :lol: Siroki je za 3 stepena i organizovaniji i profesionalniji i od Sarajeva i od bilo kojeg tima ali nema medijski prostor.

Opustite se. Igrajte nogomet. Bezveze dizete tenzije. Dino nista sam ne moze. Mozda on misli da mu je klub cist ali neka pita Mirzu Varesanovica i Dragana Jovica da li su im ikad kupljeni bodovi. Ponavljam. Opustite se. Uzivajte u nogometu. Jer njegovo ponasanje dovest ce do toga da ce vam za derbi bas biti zabranjen ulaz. Da necete dobiti onaj zasticeni cosak nego da ce se sve ostaviti otvoreno pa vam policija nece dozvoliti ulazak. Pa cete opet neke teorije zavjere pisati.

Opustite se. Ima te golmana iz engleskog kluba koji je trenutno prvi na tabeli. Mozda treba hodzi da dodje sebi... Oh izvinite on je Mateja.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 03 mar 2014, 12:46

PL BiH -1 je napisao/la: Opustite se. Igrajte nogomet.
Updane policija pod prijetnjom da ce deportovati strane igrace i ti pises da se neko opusti. How, yes, no!
PL BiH -1 je napisao/la: Opustite se. Ima te golmana iz engleskog kluba koji je trenutno prvi na tabeli. Mozda treba hodzi da dodje sebi... Oh izvinite on je Mateja.
Covjece, pa vi stvarno kolektivno grijesite na ovom mjestu. Nije ni cudo sto je onaj transparent ispao onakav. :lol:
#divovi

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 03 mar 2014, 12:50

Opštem cirkusu u cijelom našem društvu itekako doprinose mediji. Ko sve danas može pisati i o čemu zaista ne ide napamet. Amar je to jednom na konferenciji za štampu ismijao pravo, ali ne bih sad o tome jer to bi zahtijvalo jednu podužu analizu naših medija i "novinara", ali mi je zapalo za oko koliko se samo medijski protežira torpedo i na ovom istom site-u otkako se uzela lova.
Željo hara godinama ovom ligom, ali ne svijet je počeo otkako se torpedo dokopao para. Gledam u subotu, četiri igrača torpeda daje svoja viđenja nakon utakmice, prije same utakmice još nekoliko njih, Jarni nakon tekme dva puta, nije bilo dovoljno jednom. Sve na ovom site-u.
Jeb.ote. kralj pa je li Juve igrao u Zenici jednom u sto godina pa zijanio.
Pa šta bi bilo da uzmu ligu je.b.ot.e imali bi reality show 24 sata o njima.
Što ovo sve sada pišem? Zato što se pravi takva atmosfera da je Dino (hej Dino za kojeg nikad niko nije čuo ni na FIS-ovom turniru, a da ne govorim u nekakvim sportskim ili fudbalskim krugovima) i torpedo centar svijeta. Šta god on, kusturica i kur.ci palci izjavi to će odmah svi objaviti. Hej Dino najavio rat korupciji u bh fudbalu i to neko poleti odmah da objavi. Kad se fukara dokopa para ...
Sjebat. će oni i UEFU i FIFU kad budu igrali grupe LŠ i ne bude im išlo, a ne ovaj naš smiješni Savez.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 03 mar 2014, 12:51

moustapha je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la: Opustite se. Igrajte nogomet.
Updane policija pod prijetnjom da ce deportovati strane igrace i ti pises da se neko opusti. How, yes, no!
PL BiH -1 je napisao/la: Opustite se. Ima te golmana iz engleskog kluba koji je trenutno prvi na tabeli. Mozda treba hodzi da dodje sebi... Oh izvinite on je Mateja.
Covjece, pa vi stvarno kolektivno grijesite na ovom mjestu. Nije ni cudo sto je onaj transparent ispao onakav. :lol:

Nije policija "sutala" Mateji po golu! Zapravo nije niko sutao pa je usla.

"Bolje napraviti slucajnu gresku pa i dvije, tri u gramatici nego jednu u Zenici." - Mateja Delac.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 03 mar 2014, 12:52

Covjek se zove Matej!
#divovi

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 03 mar 2014, 12:54

moustapha je napisao/la:Covjek se zove Matej!
Ma poslije onog gola i nije neki covjek.

samerloff
Kontakt:

Post Postao/la samerloff » 03 mar 2014, 12:57

kazu Dino poludio kad su mu zenicani uzeli i pare i bodove
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 03 mar 2014, 12:58

PL BiH -1 je napisao/la:
moustapha je napisao/la:Covjek se zove Matej!
Ma poslije onog gola i nije neki covjek.
Ma dobro, poznato je od ranije da si opterecen imenima igraca i ne svidjaju ti se nemuslimanska imena. Cudno razmisljanje nekoga ko laje okolo proziva druge papcima.
#divovi

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 mar 2014, 13:08

U ovom trenutku jedino se iskreno moze konstantovati da je oko nas uvijek neki cirkus. Po meni, Dino je trebao sacekati sa svim ovim informacijama, jer je jos svjeza rana od subote. Trebao je napraviti tako da se citav tim povuce u karantin, i sto bolje pripremi za mec protiv Olimpica, jer je on od krucijalne vaznosti za preostali dio sezone. Sto se tice samih dogadjaja, sramotno je sta se desava, medjutim to nije i ne moze biti opravdanje za utakmicu u kojoj jedan tim koji je najavljivan kao "atomski" ne napravi jednu ozbiljnu akciju. Idemo dalje, kao sto rece trener jos uvijek nista nije izgubljeno, borimo se do kraja.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 mar 2014, 13:12

Kao sto @bordobijeli rece prije par stranica, loptu treba spustiti na zemlju. Ovim stvarima neka se bave oni ciji je to posao, mi se lagano trebamo pripremati za novo kolo.
Ovo je moj neki sastav za vikend
slika
Promjena samo na lijevom beku jer je Puzigaca u Zenici bio najtanji, neka malo odmori. Jos je dilema na toj desnoj ofanzivnoj poziciji, ali bih i tu ostavio Purica a Anida ubaciti ne drugom.

I obavezno trans podrske Delacu i Travancicu jer je njima u Zenici bilo najteze.
Naravno sto vise nas na Kosevu. ;)

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 03 mar 2014, 13:21

ja nezzz zasto su strumfovi ovde navalili ako cojk ukazuje na necasne radnje zasto se bunite ovo me sve podsjeca na desavanja u mom mjestu kada je komsija prijavio policiji da se sije kod nas zabranjena trava ;) i sad ko je cist kazu neka je a ovi koji su umijesani u necasne radnje psovali mu sve redom kao laze na nase mjesto navlaci policiju i na los glas nas stavlja a budala svaka znala da se to kod nas desavalalo u nasem mjestu....tako da ja cu smao jendo reci ko ima cist obraz nema se cega bojati i neka mirno spava i neka kaze kao sto sam i ja komsiji rekao neka si jarane imao M U D A da ovo prijavis spasio si nam mladost koja nadolazi djeca...zato kazem ako je ovo potjerao selimovic i znamo svi budala zna da u nasoj lizi ima mnogo necasnih radnji treba mu cestitati i reci bori se jarane a ja ako imam cist obraz ja se nemam cega bojati.....nadam se da su navijaci zelje izvukli pouku iz ovoga ako ste cisti nemate se cega bojati i jos ako ste normalni reci ce te neka covjek proba jer svi znamo d aje nas fudbal pun necasnih radnji
Samo Sarajevo

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 mar 2014, 13:23

kanarinac je napisao/la:ja nezzz zasto su strumfovi ovde navalili ako cojk ukazuje na necasne radnje zasto se bunite ovo me sve podsjeca na desavanja u mom mjestu kada je komsija prijavio policiji da se sije kod nas zabranjena trava ;) i sad ko je cist kazu neka je a ovi koji su umijesani u necasne radnje psovali mu sve redom kao laze na nase mjesto navlaci policiju i na los glas nas stavlja a budala svaka znala da se to kod nas desavalalo u nasem mjestu....tako da ja cu smao jendo reci ko ima cist obraz nema se cega bojati i neka mirno spava i neka kaze kao sto sam i ja komsiji rekao neka si jarane imao M U D A da ovo prijavis spasio si nam mladost koja nadolazi djeca...zato kazem ako je ovo potjerao selimovic i znamo svi budala zna da u nasoj lizi ima mnogo necasnih radnji treba mu cestitati i reci bori se jarane a ja ako imam cist obraz ja se nemam cega bojati.....nadam se da su navijaci zelje izvukli pouku iz ovoga ako ste cisti nemate se cega bojati i jos ako ste normalni reci ce te neka covjek proba jer svi znamo d aje nas fudbal pun necasnih radnji
Nema straha ovo je i onako samo palmuda ali evo lijepo molim neka Salimovic pokaze da zaista hoce da se obracuna sa korupcijom i neka se pozabavi popaj titulom.Sa cistim dvoristem ce biti puno lakse onda bi imao pravo da nekom nesto kaze.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 03 mar 2014, 13:24

@kanarinac druze ok sve si u pravu ali zasto to nije uradio prije godinu-dvi-tri :roll:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 33 gosta.