Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Rolex312
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Rolex312 » 02 mar 2014, 23:45

Hendo nas. :mrgreen:

slika
Nad nama nebo ima da gori!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 mar 2014, 23:50

http://t.co/1nxsxRXtOx" onclick="window.open(this.href);return false;

idemo za Danija 8-)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 mar 2014, 01:03

Fali City na slici ali eto, bitno je da se zna ko je na vrhu

slika

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 03 mar 2014, 01:07

Svi prvi osim... :P

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 mar 2014, 01:22

Osim najefikasnije ekipe.. :mrgreen:

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 03 mar 2014, 09:27

nisam gledo tekmu, al vidim da smo ih razbili, blago vama uživali ste. :mrgreen:

Dajte taj united. 8-)

slika

:mrgreen:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 mar 2014, 11:19

Da nam je kako dovesti Shawa na lijevog beka. Decko je strasan. Bas nekako sa lakocom igra, i ima odlican centarsut, za razliku od nasih bekova koji pasa ne mogu poslati kako treba :D
Po mom misljenju, na obje bekovske pozicije se moraju dovesti pojacanja.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 03 mar 2014, 11:33

All time top appearances:

1. Ian Callaghan 857
2. Jamie Carragher 737
3. Ray Clemence 665
4. Emlyn Hughes 665
5. Ian Rush 660
6. Steven Gerrard 659
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 03 mar 2014, 12:28

OTNYS_YNWA je napisao/la:Da nam je kako dovesti Shawa na lijevog beka. Decko je strasan. Bas nekako sa lakocom igra, i ima odlican centarsut, za razliku od nasih bekova koji pasa ne mogu poslati kako treba :D
Nije nemoguce kad se stigne u LS, mada sam misljenja da ce to Chelsea da pokupi.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 03 mar 2014, 12:40

Mislim da Shaw ide za 20 +, s obzirom da nema na tržištu puno dostupnih kvalitetnih lijevih bekova, a momak je još i Englez, a znamo kako oni cijene svoje igrače.
Sumnjam da će se tolike pare dati na poziciju koja je koliko-toliko pokrivena u odnosu na ostale, pogotovo jer je Chelsea atraktivnija lokacija po mnogo čemu, mislim da je momak njihov navijač.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 03 mar 2014, 14:16

neurofunk je napisao/la:nisam gledo tekmu, al vidim da smo ih razbili, blago vama uživali ste. :mrgreen:
Ma vala ih i nismo razbili, bar po meni, rezultat nije realan, ali nece se niko buniti :D
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 mar 2014, 14:31

Henry potvrdio za klauzulu, da je bila 40mil :mrgreen:
"Luis Suarez is the top scorer in the English Premier League which is arguably the top soccer league in the world," Henry said.

"And he had a buy-out clause -- I don’t know what degree I should go into this - but he had a buy-out clause of 40 million pounds -- more than $60 million.

"So Arsenal, one of our prime rivals this year, they offered 40,000,001 pounds for him and triggered his buy-out clause.

"But what we’ve found over the years is that contracts don’t seem to mean a lot in England -- actually not in England, in world football. It doesn’t matter how long a player’s contract is, he can decide he’s leaving.

"We sold Fernando Torres for 50 million pounds. We didn’t want to sell but we were forced to.

"For the first time, we took the position that we weren’t selling.

"Since apparently these contracts don’t seem to hold, we took the position we’re just not selling and it’s been great for Luis, it’s been great for us, and what will happen at the end of year -- I think we’re going to make Champions League and we have a small chance of winning the Premier League this year.

"We have three gentlemen up front: Suarez, [Raheem] Sterling and [Daniel] Sturridge. Those three are young, and I think Luis and those three could be together for a long time."
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 03 mar 2014, 19:16

OTNYS_YNWA je napisao/la:Da nam je kako dovesti Shawa na lijevog beka. Decko je strasan. Bas nekako sa lakocom igra, i ima odlican centarsut, za razliku od nasih bekova koji pasa ne mogu poslati kako treba :D
Momak će za par godina biti među tri najbolja lijeva beka na svijetu, tako da je vrijedan svake funte. Meni je on najveća želja uz Konopa u narednom prelaznom roku, međutim, još je rano o tome pričati. :D
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 03 mar 2014, 19:23

Za Shawa i sve ostale potencijalne igrace se ne brinem, jer sam ubjedjen da nam se nece desavati situacije iz zadnjih par godina, kada su nam rivali uzimali igrace. Zasto ? Bicemo najveci engleski klub koji igra LP, tako da sama cinjenica da se ide u najveci klub puno toga znaci.

Dodat cinjenicu da imamo jedno od 3 najbolja igraca danasnjice, najefikasniji napad na svijetu, najbolje navijace i sanse su minimalne da igraci idu u druge klubove ako nasi zagrizu. A ono sto je najbolje jest to sto je ovo jos uvijek tim u izgradnji, sastavljen prvenstveno od mladih igraca. Malo me i strah bude kad citam intervjue ljudi koji rade u klubu, koji kazu da ovo nije ni priblizno onom cemu teze u klubu.. :mrgreen:
Pa 5 godina smo bez Lige prvaka pa smo opet uspjeli dovesti igrace poput Suareza, Sturridgea, Hendersona(u to vrijeme talenat No. 1 u engleskoj, sada vec izgradjen igrac), Coutinha, Sakho-a..

Samo da se dokopamo LP, ostalo ce sve biti lakse. 8-)

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 03 mar 2014, 19:26

Ja bi i Lallanu u paketu sa Shaw-om, ubio se momak za poziciju koju Cou igra. Ne bi zalio da daju 20m za njega.
Sto naravno ne otpisuje Coutinha, za obojicu se moze naci mesto u prvoj, Lallana je strasno raznovrstan i polivalentan, pogotovo sledece sezone ce imati mesta, kada cemo (nadam se) imati vise utakmica.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 03 mar 2014, 19:29

Paradajz je napisao/la:Ja bi i Lallanu u paketu sa Shaw-om, ubio se momak za poziciju koju Cou igra. Ne bi zalio da daju 20m za njega.
Sto naravno ne otpisuje Coutinha, za obojicu se moze naci mesto u prvoj, Lallana je strasno raznovrstan i polivalentan, pogotovo sledece sezone ce imati mesta, kada cemo (nadam se) imati vise utakmica.
Suarez,Sturridge,Sterling, Borini, Cou, Lallana,Suso,Konoplyanka. I haj ti izaberi 4 igraca za prvih 11.. :mrgreen:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 03 mar 2014, 19:38

Jbg, trebaju nam takvi timovi ako hocemo daleko. Slatke muke su potrebne. :)
Borini i Suso su klupa glat, pa i Evgen ako Raheem nastavi da ore teren.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 mar 2014, 19:38

Ma kakav Suso. Ja sam misljenja da nikada nece uspjeti u Liverpoolu, ali eto, nadam se da ce me razuvjeriti.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 03 mar 2014, 19:41

Sve je to lijepo sto pricate o igracima, ali pogledajte malo i njihove ljepse polovine :mrgreen:
pogodite ko je broj 1 :mrgreen:
http://aff220.teensdigest.com/articles/657?page=0" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 mar 2014, 19:45

keno94 je napisao/la:Sve je to lijepo sto pricate o igracima, ali pogledajte malo i njihove ljepse polovine :mrgreen:
pogodite ko je broj 1 :mrgreen:
http://aff220.teensdigest.com/articles/657?page=0" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol: Lindaaaa.

Meni je Sterlingova TOP!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.