Safet Sušić - Pape

Sabinho
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Sabinho » 03 mar 2014, 15:00

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: O Virtu ratnice, bio sam na godisnjem u Banovicima pa nisam gledao sta se pise po forumu, posebno me zanima kako je bilo na ovoj temi i ostalim temama vezanim za selektora :lol: :lol: Vidim borba se prosirila na vise frontova, medju njima i tema Vedada Ibisevica :lol:
Ništa strašno, jedan po jedan potpisuju kapitulaciju, k'o poslije WW2 :mrgreen: Pape, Juka i ostali ih samo šamaraju, ne moraš više ništa pisati, samo čuješ pljus - pljas... Kud ćeš dalje kad je i Vlado Jagodić počeo dijeliti pljuske :twisted:

Ostao je još Tino-Sven Sušić i nepotizam. Neka ga, da bude zanimljivo.
Znaci mali Susic-Okinawa :D Ostaje da vidimo sta moze na terenu, pa da presudimo ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2014, 15:02

Ovaj dečkić očigledno nije shvatio posljednju rečenicu u mom postu vezanu za Tina Sušića.

P.S. Ne plaćeniče, nije što su muslimani, već što su ekipa iz Afrike.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 03 mar 2014, 15:03

Virtu4l je napisao/la:Ovaj dečkić očigledno nije shvatio posljednju rečenicu u mom postu vezanu za Tina Sušića.

Ne samo sto si papeljubac jos i i glup ko tocak! Iran ti je u Aziji a Egipat u Africi!

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 03 mar 2014, 15:04

Sabinho je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: O Virtu ratnice, bio sam na godisnjem u Banovicima pa nisam gledao sta se pise po forumu, posebno me zanima kako je bilo na ovoj temi i ostalim temama vezanim za selektora :lol: :lol: Vidim borba se prosirila na vise frontova, medju njima i tema Vedada Ibisevica :lol:
Ništa strašno, jedan po jedan potpisuju kapitulaciju, k'o poslije WW2 :mrgreen: Pape, Juka i ostali ih samo šamaraju, ne moraš više ništa pisati, samo čuješ pljus - pljas... Kud ćeš dalje kad je i Vlado Jagodić počeo dijeliti pljuske :twisted:

Ostao je još Tino-Sven Sušić i nepotizam. Neka ga, da bude zanimljivo.
Znaci mali Susic-Okinawa :D Ostaje da vidimo sta moze na terenu, pa da presudimo ;)
Imamo šta i presudit,u repki nam 2 igrača koja ne mogu zadržat igrače kante za nabijanje u Europi,silnog Dinama :roll:
[youtube][/youtube]

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 03 mar 2014, 15:04

Virtu4l je napisao/la:Ovaj dečkić očigledno nije shvatio posljednju rečenicu u mom postu vezanu za Tina Sušića.

A inace je i Iran iz Afrike? :D

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 mar 2014, 15:04

Safet ublehas nek prosipa seoske fore nekome drugom, kad se digla frka oko toga da nas selektor ne prati igrace sad on fol inkognito ide i prati iste sto to nije govorio prije 2. godine nego sad kad su svi poceli pricati kako svedski selektor ide na noge nakakvom Tankovicu.

Preko rada stavi amidzino zlato ispred naseg mladog reprezentativca koji je 3 puta bolji igrac od lika koji je dobio ekspresnu sut kartu iz Belgije.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 mar 2014, 15:05

Jao brate koji argument :lol: :lol:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 mar 2014, 15:11

drummer je napisao/la:Ovaj nas Pape ne prestaje nizati biser za biserom,po ko zna koji put je izjavio da mu nije bitna forma igraca jer,citiram,on iz iskustva zna da jedan igrac u jednoj utakmici moze dati tri gola a da ga u slijedecoj nema nigdje.
Mislim da je jedinstveni slucaj trenera u svijetu,vjerovatno i jedini kojem forma igraca nije bitna :D

U ovom intervjuu me zaboljela jos jedna stvar a to je novinarsko pitanje:Koliki nam je hendikep izostanak Kvrzica na koje je i sam selektor morao smirivati poltronizam novinara odgovarajuci da Kvrzic nije clan prve postave i da njegov izostanak prakticno nije nikakav hendikep.
Pretuzno,zaista pretuzno.
Valjda Pape zna to bolje od tebe ?
I sasvim je normalno da jednu utakmicu igrača jednostavno ide,a sljedeću neće pa neće,i tako ne možeš govoriti o nikakvoj formi.Potpuno se mijenjaju suigrači kad igrač dodje na reprezentativno okupljanje,okruženje i atmosfera,neki nemaju pritiska da moraju ostvarivati dobre rezultate zbog borbe za titulu/opstanak,neki mijenjaju i poziciju,tako da često forma iz kluba ne mora da znači ništa kad su u pitanju reprezentativna okupljanja.
Uostalom ako se ne slažeš sa mnom moraš jednostavno shvatiti da fudbalska veličina kao Pape to zna bolje od tebe :).
I ja smatram da je selektor imao podosta pogrešnih poteza,al da ga se pljuje i zbog ove izjave.. ne može.
Nad tobom sunce najljepše sja

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 03 mar 2014, 15:13

Sabinho je napisao/la:Jao brate koji argument :lol: :lol:
I meni je bilo smiješno što Sarajevo ne može propalom Čeliku šutnut na gol... Al mi za repku nije smiješno,što se vi pravite pojedini mutavi i glupi,i odobravate pozivanje jednog Sušića koji se počeo bavit profesionalno fudbalom od kako je stigao u HNL, a do 21 godine bio u 2 timu Standarda kao ofanzivni vezni... Da Pape nije igrao u Hajduku ne bi ni u HNL došao... To samo u BIH ima da se nešto očekuje od igrača koji je zbog svojih kvaliteta lansiran iz Belgije na livade Hrvatske... Onaj ko je kvalitet i ostao je u Standardu (čitaj Dino Arslanagić) samo me čudi kad mu je Pape već tetak,što se ne potrudi oko njega ko oko bratića,tu ja ne bi imao zamjerki,jer mali je za razliku od Tine kvalitet... i nadam se da će Pape barem njega uspjeti dovesti u repku...
Goalgetter je napisao/la:Problemi za Tudora: Tino Sven Sušić ozlijeđen, ali i povrijeđen zbog kritika

slika

U sastavu za sutrašnji dvoboj s Belupom nema Tina Svena Sušića. Do ovog dvoboja najstandardnijeg igrača Hajduka, jer Sušić je jedini odigrao 22 utakmice, najviše od svih prvotimaca. Jednu je izostao radi žutih kartona, jednu je bio na klupi, a sve ostale je startao u početnoj postavi. Međutim, ovog tjedna se ozlijedio i, po svemu sudeći, neće biti u konkurenciji za utakmicu s Belupom. Njegova ozljeda lože stiže u nezgodnom trenutku, jer sljedećeg tjedna odlazi na svoju prvu utakmicu u dresu BiH, na prijateljski dvoboj protiv Egipta 5. ožujka u Innsbrucku. Ali, nismo zaboravili ni kako je Sušić prošle subote ljutit izašao s travnjaka kada ga je trener Tudor zamijenio u 58. minuti.

Tri proljetne utakmice Sušić u Hajduku nije odigrao na očekivanoj razini. Dobio je poziv za reprezentaciju i njegovo dokazivanje među Zmajevima druga je priča, jer Hajduk je temelj. Sušić je do reprezentacije BiH došao preko Hajduka. Pred dva tjedna ušao je u okvir Tudorove kritike kao jedan od četiri igrača koji previše solira. Zajedno s Andrijaševićem, Kouassijem i Bashom našao se na meti trenerove kritike. Ali, za razliku od suigrača očito Sušić još nije lekciju do kraja svladao. Tri utakmice ispod očekivanog nivoa, potom ozljeda. Da nije bilo ozljede vjerojatno bi jednu utakmicu odmorio na klupi. To je pretpostavka, kao i priča s naslovom "ozlijeđen ili povrijeđen". U redu, ozlijeđen je, ali i pomalo povrijeđen nakon vađenja iz igre protiv Lokomotive. U svakom slučaju, sastav koji se sprema za nedjelju jasna je poruka svima. Uostalom, Tudor je već toliko puta pokazao da kod njega igraju isključivo oni koji se nametnu na treningu i prema tom kriteriju u startnu postavu se vratio Mislav Anđelković, a Sušićevo mjesto zauzeo je Filip Bradarić.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 mar 2014, 15:17

Ipravo sam pogledao intervju. Koje gluposti Susic ponovo valja.
Posebno na pitanje zbog Hadzica i Tine. :roll:

Treba igrac redovno igrati u dobrom klubu u dobroj ligi. Jest u Hajduku. HNL i Austrija lige i po. :mrgreen:
Francuska nula. Arslanagic u Belgiji i Standardu kao nula. Preokrenuti svijet. Druga dimenzija.

I dalje lijepo nepotizam. Fino ocigledno i drsko.
U tome samo masohiste mogu uzivati, ali dobro neki to vole. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 03 mar 2014, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 03 mar 2014, 15:18

Neko dobio novi suskavac :mrgreen: .. dobar je ovaj suskavac realno :D :D
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 03 mar 2014, 15:18

Citam na drugom portalu kaze selektor da ce dva nova igraca dobiti sansu u drugom poluvremenu.
Ako ja to dobro kontam to onda znaci da Tino nije povrijedjen vec je rezerva u Hajduku ili se ja ne razumijem dobro? :D

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 03 mar 2014, 15:21

vendeta87 je napisao/la: Ne samo sto si papeljubac jos i i glup ko tocak! Iran ti je u Aziji a Egipat u Africi!
:roll: oni sami sebi repliciraju
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2014, 15:22

hogarstrasni je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la: Ne samo sto si papeljubac jos i i glup ko tocak! Iran ti je u Aziji a Egipat u Africi!
:roll: oni sami sebi repliciraju
Greška u tipkanju. Odnosilo se na Nigeriju.
Voli te tvoje Sarajevo.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 03 mar 2014, 15:23

drummer je napisao/la:Citam na drugom portalu kaze selektor da ce dva nova igraca dobiti sansu u drugom poluvremenu.
Ako ja to dobro kontam to onda znaci da Tino nije povrijedjen vec je rezerva u Hajduku ili se ja ne razumijem dobro? :D
Naravno da je rezerva. Ne moze ga vise ni Tudor na guzove drzat u prvom timu, pa fol se povrijedio.
Standardne naivne lazi selektora i njegove medijske druzine :lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 mar 2014, 15:24

19risha88 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Jao brate koji argument :lol: :lol:
I meni je bilo smiješno što Sarajevo ne može propalom Čeliku šutnut na gol... Al mi za repku nije smiješno,što se vi pravite pojedini mutavi i glupi,i odobravate pozivanje jednog Sušića koji se počeo bavit profesionalno fudbalom od kako je stigao u HNL, a do 21 godine bio u 2 timu Standarda kao ofanzivni vezni... Da Pape nije igrao u Hajduku ne bi ni u HNL došao... To samo u BIH ima da se nešto očekuje od igrača koji je zbog svojih kvaliteta lansiran iz Belgije na livade Hrvatske... Onaj ko je kvalitet i ostao je u Standardu (čitaj Dino Arslanagić) samo me čudi kad mu je Pape već tetak,što se ne potrudi oko njega ko oko bratića,tu ja ne bi imao zamjerki,jer mali je za razliku od Tine kvalitet... i nadam se da će Pape barem njega uspjeti dovesti u repku...
Goalgetter je napisao/la:Problemi za Tudora: Tino Sven Sušić ozlijeđen, ali i povrijeđen zbog kritika

slika

U sastavu za sutrašnji dvoboj s Belupom nema Tina Svena Sušića. Do ovog dvoboja najstandardnijeg igrača Hajduka, jer Sušić je jedini odigrao 22 utakmice, najviše od svih prvotimaca. Jednu je izostao radi žutih kartona, jednu je bio na klupi, a sve ostale je startao u početnoj postavi. Međutim, ovog tjedna se ozlijedio i, po svemu sudeći, neće biti u konkurenciji za utakmicu s Belupom. Njegova ozljeda lože stiže u nezgodnom trenutku, jer sljedećeg tjedna odlazi na svoju prvu utakmicu u dresu BiH, na prijateljski dvoboj protiv Egipta 5. ožujka u Innsbrucku. Ali, nismo zaboravili ni kako je Sušić prošle subote ljutit izašao s travnjaka kada ga je trener Tudor zamijenio u 58. minuti.

Tri proljetne utakmice Sušić u Hajduku nije odigrao na očekivanoj razini. Dobio je poziv za reprezentaciju i njegovo dokazivanje među Zmajevima druga je priča, jer Hajduk je temelj. Sušić je do reprezentacije BiH došao preko Hajduka. Pred dva tjedna ušao je u okvir Tudorove kritike kao jedan od četiri igrača koji previše solira. Zajedno s Andrijaševićem, Kouassijem i Bashom našao se na meti trenerove kritike. Ali, za razliku od suigrača očito Sušić još nije lekciju do kraja svladao. Tri utakmice ispod očekivanog nivoa, potom ozljeda. Da nije bilo ozljede vjerojatno bi jednu utakmicu odmorio na klupi. To je pretpostavka, kao i priča s naslovom "ozlijeđen ili povrijeđen". U redu, ozlijeđen je, ali i pomalo povrijeđen nakon vađenja iz igre protiv Lokomotive. U svakom slučaju, sastav koji se sprema za nedjelju jasna je poruka svima. Uostalom, Tudor je već toliko puta pokazao da kod njega igraju isključivo oni koji se nametnu na treningu i prema tom kriteriju u startnu postavu se vratio Mislav Anđelković, a Sušićevo mjesto zauzeo je Filip Bradarić.
Kakve sad veze ima sto "Sarajevo propalom Celiku ne moze sutnut' na gol" sa pozivanjem malog Susica i sa tvojim argumentom- utakmicom Hajduka koji je izgubio tad 5:0???

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 mar 2014, 15:24

produzen video za minut "Prcic"nastavak :lol: :lol: :lol: :lol: Joj Safete..... :|

Bordobijeli@

Prcicu nije ponizenje igrati u mladoj reprezentaciji,nego mu je ponizenje da nikako ne igra,jer nekakvi anonimusi igraju ispred njega u prvih 11 dok se on zagrijava 90 minuta kraj aut linije gledajuci sve te svjetske talente na terenu koji igraju ispred njega....

Prcic je sigurno dosta istrpio kao i mnogi drugi koji su prosli kroz ruke Vlade Jagodica"velikog stratega" :roll:
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 03 mar 2014, 15:29, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 mar 2014, 15:24

svi nesto spominju tog Prcica a covjeku iz ponizenja da igra za mladu reprezentaciji :oops: .kao ljut misli da treba u A selekciju ma daj ba .svaka čast Besicu pokazao da se moze na njeg racunati bravooo.i vidim opet nesto nezadovoljni spiskom ,pa ljudi nemamo mi tu nekog velikog izbora ,bitno je još da nadjemo pravog zadnjeg veznog do SP a ostalo nevjerujem da ce se tu nesto mjenjati .

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2014, 15:25

Principatus je napisao/la:U tome samo masohiste mogu uzivati, ali dobro neki to vole. :mrgreen:
:mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 03 mar 2014, 15:27

Nevjerovatno, ovakvi tipovi, poput ovog nepismenog novinara, kreiraju javno mijenje !? :shock:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.