Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Sretno zmajevima večeras!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Višća zabio 2 komada za 45 minuta, gube 2-3 na domaćem terenu nakon prvog poluvremena
Undici stelle - ACM 1899
-
- Kontakt:
Turci kraljevi namještanja . Lagano 7+ i 2/1 , naš Edin 2 gola ( iz penala ali nema veze ) . 

Joj gledam Sušićev popis za Egipat. Sramota u kakvim klubovima igraju fudbaleri
Odlični klubovi - /
Vrlo dobri klubovi - Manchester City
Dobri klubovi - Leverkusen, Roma
Solidni klubovi - Stoke, Schalke, Lazio, Galatasaray
Loši klubovi - Freiburg, Hoffenheim, Stuttgart
Katastrofa klubovi - Borac, Aalen, Hajduk, Elazigspor, Braunschweig, Gent, Zorya, Gaziantspor, Istanbul BB, Sturm

Odlični klubovi - /
Katastrofa klubovi - Borac, Aalen, Hajduk, Elazigspor, Braunschweig, Gent, Zorya, Gaziantspor, Istanbul BB, Sturm
A ko ti je molim te onda odlican klub? Pretpostavljam samo Real Madrid, Bayern, Barcelona i mozda eventualno Chelsea ali i to je pod znakom upitnika kada vidim kako razvrstavas klubove u ove kategorije.
Treba razumjeti da mi nismo svjetska velesila tipa Brazil,Španjolska,Argentina i da nemamo taj fond igrac. S toga svaki nas igrac koji igra u ligi petici ne moze se reci da igra u losem klub, pa makar to bio i Braunschweig.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ja smiješnih ljudiobimikel je napisao/la:Joj gledam Sušićev popis za Egipat. Sramota u kakvim klubovima igraju fudbaleri![]()
Odlični klubovi - /

Jesmol mi Španija il Njemačka pa da nam pola ekipe igra u Bayernu/Realu/Barci?
Šta me briga jel Salihović glavni u Hoffenheimu ili je kotačić u Dortmundu? i sl. Bitno je da igraju,i kako igraju,klub manje više. Naravno nije skroz svejedno al u primjeru gore jest.
Nad tobom sunce najljepše sja
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ovaj put sam ti nako jaranski popravio post posto si novi forum troll, drugi put cu morati naplatitobimikel je napisao/la:Joj gledam Sušićev popis za Egipat. Sramota u kakvim klubovima igraju fudbaleri![]()
Odlični klubovi - Manchester City
Vrlo dobri klubovi - Leverkusen, Roma, Schalke, Galatasaray
Dobri klubovi - Stoke, Lazio,
Solidni klubovi - Stuttgart, Freiburg, Gent, Gaziantspor, Hoffenheim,
Loši klubovi - Hajduk, Elazigspor, Braunschweig, Zorya,
Katastrofa klubovi - Borac, Aalen, Istanbul BB, Sturm

- Ibracadabra
- Kontakt:
Šta se dešava sa Misketom? Taj već mjesecima ne igra ozbiljan fudbal, a još 100-tinjak dana do Mundijala. Sve mi se čini da će poprilično nespreman doći na prvenstvo, a kao takav je potpuno nepotreban. Bez obzira na ono što je uradio i dao za državni tim, on nam izgleda neće biti od velike pomoći u Brazilu.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Od januara povrijedjen, vraca se sredinom marta.Ibracadabra je napisao/la:Šta se dešava sa Misketom? Taj već mjesecima ne igra ozbiljan fudbal, a još 100-tinjak dana do Mundijala. Sve mi se čini da će poprilično nespreman doći na prvenstvo, a kao takav je potpuno nepotreban. Bez obzira na ono što je uradio i dao za državni tim, on nam izgleda neće biti od velike pomoći u Brazilu.
- Ibracadabra
- Kontakt:
Prekasno je to, premalo vremena da uhvati pravi takmičarski ritam. Šteta da mu sve krene nizbrdo u sezoni kad je trebao da igra maksimalno i redovno. Kad sam ga gledao u Zenici(protiv Slovačke) jednostavno smučilo mi se ono njegovo (ne)kretanje, ili otežano kretanje. Ima nekoliko kila viška, kondicijski ispod svakog nivoa. Ne znam šta da očekuje od njega protiv ekipa koje su trkački moćne (Argentina i Nigerija).
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
Odmori malo majstore,Miske ide u Brazil i siguran je clan prvih 11 i bice opet mozak nase igre kao i svih ovih godina ako bude zdrav i spreman.To ti je sva istina.Ibracadabra je napisao/la:Prekasno je to, premalo vremena da uhvati pravi takmičarski ritam. Šteta da mu sve krene nizbrdo u sezoni kad je trebao da igra maksimalno i redovno. Kad sam ga gledao u Zenici(protiv Slovačke) jednostavno smučilo mi se ono njegovo (ne)kretanje, ili otežano kretanje. Ima nekoliko kila viška, kondicijski ispod svakog nivoa. Ne znam šta da očekuje od njega protiv ekipa koje su trkački moćne (Argentina i Nigerija).
- Goalgetter
- Kontakt:
Misketov odlazak na Svjetsko je indiskutabilan, on je jedan od nasih glavnih igraca. Pametan je on, uci ce u formu do SP-a, to je vrhunac njegove karijere. Zasluzuje Misimovic ovo Svjetsko, nakon svega sto je dao ovoj reprezentaciji, a dao je jako jako mnogo.
Kljucno je bilo upravo otici na jedno veliko takmicenje! Ja sam ubijedjen da smo otisli na EP 2004 u Portugalu, da bi igrali poslije toga jos najmanje 2 velika takmicenja. Prvenstveno bi igraci presli u bolje klubove, kao sto ce to biti sigurno nakon ovog SP. Igraci su na pladnju, auditorij je visemilionski i jedna dobra utakmica moze osigurati dobar transfer. Zivi bili pa vidjeli, rasplet nakon SP 

U pravu si ali da se zovu perspektivni igraci poput Prcića,Bešića,Arslanagića,mozda Hrgote,znaci igraci koji su realno perspektiva a ne Vrsajevici,Susici,Kvrzici,Visce,Zahirovici.zicer je napisao/la:Kljucno je bilo upravo otici na jedno veliko takmicenje! Ja sam ubijedjen da smo otisli na EP 2004 u Portugalu, da bi igrali poslije toga jos najmanje 2 velika takmicenja. Prvenstveno bi igraci presli u bolje klubove, kao sto ce to biti sigurno nakon ovog SP. Igraci su na pladnju, auditorij je visemilionski i jedna dobra utakmica moze osigurati dobar transfer. Zivi bili pa vidjeli, rasplet nakon SP
Na primjeru ovog zadnjeg je vidljivo da te ni reprezentacija ne moze prodati ako si slab,ljudi dobro paze kad daju pare.
Stoga i jeste borba da se povedu pravi igraci i da ih prodamo u dobre klubove i tako osiguramo mirnu buducnost.
Slazem se s tobom, pogotovo ovo sto si rekao za Zahirovica. Kada igras u ovakvoj ekipi nekoliko utakmica te mogu krpiti kvalitetni igraci oko tebe, ali kad tad ce se desiti debakl. Po meni, nakon ovog SP, ako svi budu zdravi vrhunske transfere bi moglo napraviti 2-3 igraca i jos 3-4 cisto da promjene sredinu nabolje i ta baza bi nam definitivno otvorila vrata za EP u Francuskoj.drummer je napisao/la:U pravu si ali da se zovu perspektivni igraci poput Prcića,Bešića,Arslanagića,mozda Hrgote,znaci igraci koji su realno perspektiva a ne Vrsajevici,Susici,Kvrzici,Visce,Zahirovici.zicer je napisao/la:Kljucno je bilo upravo otici na jedno veliko takmicenje! Ja sam ubijedjen da smo otisli na EP 2004 u Portugalu, da bi igrali poslije toga jos najmanje 2 velika takmicenja. Prvenstveno bi igraci presli u bolje klubove, kao sto ce to biti sigurno nakon ovog SP. Igraci su na pladnju, auditorij je visemilionski i jedna dobra utakmica moze osigurati dobar transfer. Zivi bili pa vidjeli, rasplet nakon SP
Na primjeru ovog zadnjeg je vidljivo da te ni reprezentacija ne moze prodati ako si slab,ljudi dobro paze kad daju pare.
Stoga i jeste borba da se povedu pravi igraci i da ih prodamo u dobre klubove i tako osiguramo mirnu buducnost.
Misimoviću je dovoljno 2 treninga i da bude sposoban poslat loptu gdje je potrebnoIbracadabra je napisao/la:Šta se dešava sa Misketom? Taj već mjesecima ne igra ozbiljan fudbal, a još 100-tinjak dana do Mundijala. Sve mi se čini da će poprilično nespreman doći na prvenstvo, a kao takav je potpuno nepotreban. Bez obzira na ono što je uradio i dao za državni tim, on nam izgleda neće biti od velike pomoći u Brazilu.
4-IN-A-ROW
-
- Kontakt:
sta igra ovaj Arslanagic sto je igrao za Belgiju
stoperbordobijeli je napisao/la:sta igra ovaj Arslanagic sto je igrao za Belgiju

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.