FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije ti rekao istinu. Kažem ti da se našim klubovima toleriše ako imaju reprograme i poštuju bar donekle taj dio.
Moraju biti izmirene obaveze prema trenutno zaposlenim, a vjerovatno i sva dugovanja..aleksandar_veliki je napisao/la: Vidim da se realno kuzis u neke stvari, pa jedno pitanje. Da li za odobravanje radnih dozvola strancima moraju se imati izmirena porezna dugovanja? Hvala unaprijed...

E sad se postavlja pitanje kako su i drugi klubovi angažovali strance, ovo kad se počne odmotavati svi ćemo mi u Kantonalnu ligu

Pustimo mi ovim da se bave ljudi koji su plaćeni za to, uhvatimo se mi tima sa Otoke, valja njega nekako pobjediti za vikend.
btw. Zna li se jel utakmica u subotu ili nedjelju?
Zato sam i rekao pogresan tajming.
tekma je u subotu u 17:00 hhilmo je napisao/la:Moraju biti izmirene obaveze prema trenutno zaposlenim, a vjerovatno i sva dugovanja..aleksandar_veliki je napisao/la: Vidim da se realno kuzis u neke stvari, pa jedno pitanje. Da li za odobravanje radnih dozvola strancima moraju se imati izmirena porezna dugovanja? Hvala unaprijed...
E sad se postavlja pitanje kako su i drugi klubovi angažovali strance, ovo kad se počne odmotavati svi ćemo mi u Kantonalnu ligu![]()
![]()
![]()
![]()
Pustimo mi ovim da se bave ljudi koji su plaćeni za to, uhvatimo se mi tima sa Otoke, valja njega nekako pobjediti za vikend.
btw. Zna li se jel utakmica u subotu ili nedjelju?
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Odlično!!!keramikr je napisao/la: tekma je u subotu u 17:00 h
@lupus
Nisi odgovorio za koga navijaš???
TEMA SARAJEVA
Moj Dino nije ti bio pravi tajming za ovu pricu.Na kraju svega nama ostaje nevidjena bruka.
Krenimo redom.Nadzor nad izdavanjem radnih dozvola je resorno ministar BAKIR DAUTBASIC,Predsjednik skupštine FK Zeljeznicar.Inspekcija nam dolazi u subotu u vrijeme praznika ne na osnovu anonimne prijave nego nadleznog organa...
TEMA OLIMPICA
Gledao sam trening danas i vidim zadovoljstvo medju igracima i trenerima.Jako dobro se radilo.Slazem se da nam je najveci protivnik teren...
Moje misljenje da on nema autoriteta za ove ekipe.A stoji i ovo sto covjek napisa danas nam igra treca ekipa.Moje misljenje.Nama treba neki stranac.
TEMA SARAJEVA
Moj Dino nije ti bio pravi tajming za ovu pricu.Na kraju svega nama ostaje nevidjena bruka.
Krenimo redom.Nadzor nad izdavanjem radnih dozvola je resorno ministar BAKIR DAUTBASIC,Predsjednik skupštine FK Zeljeznicar.Inspekcija nam dolazi u subotu u vrijeme praznika ne na osnovu anonimne prijave nego nadleznog organa...
TEMA OLIMPICA
Gledao sam trening danas i vidim zadovoljstvo medju igracima i trenerima.Jako dobro se radilo.Slazem se da nam je najveci protivnik teren...
Moje misljenje da on nema autoriteta za ove ekipe.A stoji i ovo sto covjek napisa danas nam igra treca ekipa.Moje misljenje.Nama treba neki stranac.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
jos da ga nadjes na temi fkz pa da nas totalno zbuniirh je napisao/la:@lupus
TEMA SARAJEVA
TEMA OLIMPICA

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Da dodam onda
... Pogodite koga brani.
TEMA ŽELJE
Jah miseva iz zelje,guza vam radi jer ste hapali i talili se a sada vam neko hoce i javno reci,nismo mi majke mi nego Gracic...

TEMA ŽELJE
Jah miseva iz zelje,guza vam radi jer ste hapali i talili se a sada vam neko hoce i javno reci,nismo mi majke mi nego Gracic...
Krenimo redom: Nadzor nad izdavanjem radnih dozvola nije u nadležnosti Bakira Dautbašića. Bakir radi u ministarstvu sigurnosti (i to ne u odjelu za strance), a za izdavanje radnih dozvola su nadležni kantonalni i federalni zavod za zapošljavanje. Drugo, pravnim licima koja imaju potpisan reprogram s poreskom, a koji redovno izmiruju, se izdaju radne dozvole.lupus je napisao/la:Moj Dino nije ti bio pravi tajming za ovu pricu.Na kraju svega nama ostaje nevidjena bruka.
Krenimo redom.Nadzor nad izdavanjem radnih dozvola je resorno ministar BAKIR DAUTBASIC,Predsjednik skupštine FK Zeljeznicar.Inspekcija nam dolazi u subotu u vrijeme praznika ne na osnovu anonimne prijave nego nadleznog organa.
Da smo bili cisti hvala lijepo i vozdra,oni imaju dokumentaciju ko ima a ko nema radne dozvole.Ocito je Dino da nemamo ciste papire i da bi sebi zastitio guzicu,svi su nam krivi.Dino,sada ide deportacija trenera i igraca a jedemo zlatnim kasikama,ko ce igrati i ko je odgovoran,zasto se nisu predvidjele posljedice.Vise nam ni rezultat nije vazan jer nemamo vise igraca koje smo doveli,upitno nam je sada sve.U svoj bestijalnosti i zelji da si gornji povaljujemo sve oko sebe.Dino vece sramote od ovoga ne moze biti.
Raja odosmo mi sa teme u neka politicka sranja tome ovde nije mjesto !
Jeli sutra zrijeb za kup ??
Ti si opet šampion !
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
jeste,moja zelja je fks,majke misimon je napisao/la:Raja odosmo mi sa teme u neka politicka sranja tome ovde nije mjesto !

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
jest,u 12hsimon je napisao/la:Raja odosmo mi sa teme u neka politicka sranja tome ovde nije mjesto !
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Hoce l' biti dzaba za zene? 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Volio bih Zeljeznicar sutra u kupu,dvije utakmice se igraju,taman da vidimo ko trese sljivu a ko drzi najlon.Da se prestane lajat na obje strane.
1946
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ubili bi vas k'o mraz paprike...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- bistrikboy
- Kontakt:
Mozda se odigraju i tri jer od danas vise nista nije istoHead je napisao/la:Volio bih Zeljeznicar sutra u kupu,dvije utakmice se igraju,taman da vidimo ko trese sljivu a ko drzi najlon.Da se prestane lajat na obje strane.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Red bi biouschtipak je napisao/la:Hoce l' biti dzaba za zene?

Ma što lakši protivnik u Kupu to bolje...Semberci bi nekako legli, ili ovi iz Vrapčića...Ostalo bolje izbjeći!
Hrelja, Čulov i Abdihodžić posudbe ozbiljno shvatili:
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/abdiho ... stupe/1460" onclick="window.open(this.href);return false;

''Svaka inicijativa koja će unaprijediti stanje u domaćem fudbalu zaslužuje podršku. Ovo što je uradio klub s Koševa zaista zaslužuje čestitke i podršku, ali mislim da je bolje da se takvim problemima bave državne insititucije. Nadam se da će tako i biti, za dobrobit fudbala i ljepše sutra bosanskohercegovačkog fudbala'', zaključuje glavni trener Rođenih

Zadnja izmjena: simon, dana/u 03 mar 2014, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !
bistrikboy je napisao/la:Mozda se odigraju i tri jer od danas vise nista nije istoHead je napisao/la:Volio bih Zeljeznicar sutra u kupu,dvije utakmice se igraju,taman da vidimo ko trese sljivu a ko drzi najlon.Da se prestane lajat na obje strane.

ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Bas me zanima koliko Dino govori istinu puno mi se nesto upire ko da ga je nagazio neko 

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.