FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

irh
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la irh » 03 mar 2014, 17:48

Nije ti rekao istinu. Kažem ti da se našim klubovima toleriše ako imaju reprograme i poštuju bar donekle taj dio.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 mar 2014, 17:51

aleksandar_veliki je napisao/la: Vidim da se realno kuzis u neke stvari, pa jedno pitanje. Da li za odobravanje radnih dozvola strancima moraju se imati izmirena porezna dugovanja? Hvala unaprijed...
Moraju biti izmirene obaveze prema trenutno zaposlenim, a vjerovatno i sva dugovanja..
slika

E sad se postavlja pitanje kako su i drugi klubovi angažovali strance, ovo kad se počne odmotavati svi ćemo mi u Kantonalnu ligu :lol: :lol: :lol: :lol:
Pustimo mi ovim da se bave ljudi koji su plaćeni za to, uhvatimo se mi tima sa Otoke, valja njega nekako pobjediti za vikend.

btw. Zna li se jel utakmica u subotu ili nedjelju?

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 03 mar 2014, 17:52

Zato sam i rekao pogresan tajming.

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 03 mar 2014, 17:53

hilmo je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: Vidim da se realno kuzis u neke stvari, pa jedno pitanje. Da li za odobravanje radnih dozvola strancima moraju se imati izmirena porezna dugovanja? Hvala unaprijed...
Moraju biti izmirene obaveze prema trenutno zaposlenim, a vjerovatno i sva dugovanja..
slika

E sad se postavlja pitanje kako su i drugi klubovi angažovali strance, ovo kad se počne odmotavati svi ćemo mi u Kantonalnu ligu :lol: :lol: :lol: :lol:
Pustimo mi ovim da se bave ljudi koji su plaćeni za to, uhvatimo se mi tima sa Otoke, valja njega nekako pobjediti za vikend.

btw. Zna li se jel utakmica u subotu ili nedjelju?
tekma je u subotu u 17:00 h
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 mar 2014, 17:54

keramikr je napisao/la: tekma je u subotu u 17:00 h
Odlično!!!

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 03 mar 2014, 18:10

@lupus

Nisi odgovorio za koga navijaš???

TEMA SARAJEVA

Moj Dino nije ti bio pravi tajming za ovu pricu.Na kraju svega nama ostaje nevidjena bruka.
Krenimo redom.Nadzor nad izdavanjem radnih dozvola je resorno ministar BAKIR DAUTBASIC,Predsjednik skupštine FK Zeljeznicar.Inspekcija nam dolazi u subotu u vrijeme praznika ne na osnovu anonimne prijave nego nadleznog organa...

TEMA OLIMPICA

Gledao sam trening danas i vidim zadovoljstvo medju igracima i trenerima.Jako dobro se radilo.Slazem se da nam je najveci protivnik teren...

Moje misljenje da on nema autoriteta za ove ekipe.A stoji i ovo sto covjek napisa danas nam igra treca ekipa.Moje misljenje.Nama treba neki stranac.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 03 mar 2014, 18:17

irh je napisao/la:@lupus

Nisi odgovorio za koga navijaš???

TEMA SARAJEVA

Moj Dino nije ti bio pravi tajming za ovu pricu.Na kraju svega nama ostaje nevidjena bruka.
Krenimo redom.Nadzor nad izdavanjem radnih dozvola je resorno ministar BAKIR DAUTBASIC,Predsjednik skupštine FK Zeljeznicar.Inspekcija nam dolazi u subotu u vrijeme praznika ne na osnovu anonimne prijave nego nadleznog organa...

TEMA OLIMPICA

Gledao sam trening danas i vidim zadovoljstvo medju igracima i trenerima.Jako dobro se radilo.Slazem se da nam je najveci protivnik teren...

Moje misljenje da on nema autoriteta za ove ekipe.A stoji i ovo sto covjek napisa danas nam igra treca ekipa.Moje misljenje.Nama treba neki stranac.
jos da ga nadjes na temi fkz pa da nas totalno zbuni :lol: :lol: :lol:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 03 mar 2014, 18:22

Da dodam onda ;)... Pogodite koga brani.

TEMA ŽELJE

Jah miseva iz zelje,guza vam radi jer ste hapali i talili se a sada vam neko hoce i javno reci,nismo mi majke mi nego Gracic...

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 03 mar 2014, 18:27

lupus je napisao/la:Moj Dino nije ti bio pravi tajming za ovu pricu.Na kraju svega nama ostaje nevidjena bruka.
Krenimo redom.Nadzor nad izdavanjem radnih dozvola je resorno ministar BAKIR DAUTBASIC,Predsjednik skupštine FK Zeljeznicar.Inspekcija nam dolazi u subotu u vrijeme praznika ne na osnovu anonimne prijave nego nadleznog organa.
Da smo bili cisti hvala lijepo i vozdra,oni imaju dokumentaciju ko ima a ko nema radne dozvole.Ocito je Dino da nemamo ciste papire i da bi sebi zastitio guzicu,svi su nam krivi.Dino,sada ide deportacija trenera i igraca a jedemo zlatnim kasikama,ko ce igrati i ko je odgovoran,zasto se nisu predvidjele posljedice.Vise nam ni rezultat nije vazan jer nemamo vise igraca koje smo doveli,upitno nam je sada sve.U svoj bestijalnosti i zelji da si gornji povaljujemo sve oko sebe.Dino vece sramote od ovoga ne moze biti.
Krenimo redom: Nadzor nad izdavanjem radnih dozvola nije u nadležnosti Bakira Dautbašića. Bakir radi u ministarstvu sigurnosti (i to ne u odjelu za strance), a za izdavanje radnih dozvola su nadležni kantonalni i federalni zavod za zapošljavanje. Drugo, pravnim licima koja imaju potpisan reprogram s poreskom, a koji redovno izmiruju, se izdaju radne dozvole.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 03 mar 2014, 18:31

Raja odosmo mi sa teme u neka politicka sranja tome ovde nije mjesto !

Jeli sutra zrijeb za kup ??
Ti si opet šampion !

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 03 mar 2014, 18:32

simon je napisao/la:Raja odosmo mi sa teme u neka politicka sranja tome ovde nije mjesto !

jeste,moja zelja je fks,majke mi ;)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 03 mar 2014, 18:37

simon je napisao/la:Raja odosmo mi sa teme u neka politicka sranja tome ovde nije mjesto !

jest,u 12h
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 03 mar 2014, 18:52

Hoce l' biti dzaba za zene? :D
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 mar 2014, 19:31

Volio bih Zeljeznicar sutra u kupu,dvije utakmice se igraju,taman da vidimo ko trese sljivu a ko drzi najlon.Da se prestane lajat na obje strane.
1946

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 03 mar 2014, 19:34

Ubili bi vas k'o mraz paprike...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 mar 2014, 19:34

Head je napisao/la:Volio bih Zeljeznicar sutra u kupu,dvije utakmice se igraju,taman da vidimo ko trese sljivu a ko drzi najlon.Da se prestane lajat na obje strane.
Mozda se odigraju i tri jer od danas vise nista nije isto :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 mar 2014, 19:39

uschtipak je napisao/la:Hoce l' biti dzaba za zene? :D
Red bi bio ;)
Ma što lakši protivnik u Kupu to bolje...Semberci bi nekako legli, ili ovi iz Vrapčića...Ostalo bolje izbjeći!

Hrelja, Čulov i Abdihodžić posudbe ozbiljno shvatili:
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/abdiho ... stupe/1460" onclick="window.open(this.href);return false; ;)

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 03 mar 2014, 19:47

''Svaka inicijativa koja će unaprijediti stanje u domaćem fudbalu zaslužuje podršku. Ovo što je uradio klub s Koševa zaista zaslužuje čestitke i podršku, ali mislim da je bolje da se takvim problemima bave državne insititucije. Nadam se da će tako i biti, za dobrobit fudbala i ljepše sutra bosanskohercegovačkog fudbala'', zaključuje glavni trener Rođenih
;)
Zadnja izmjena: simon, dana/u 03 mar 2014, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 03 mar 2014, 19:49

bistrikboy je napisao/la:
Head je napisao/la:Volio bih Zeljeznicar sutra u kupu,dvije utakmice se igraju,taman da vidimo ko trese sljivu a ko drzi najlon.Da se prestane lajat na obje strane.
Mozda se odigraju i tri jer od danas vise nista nije isto :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 mar 2014, 20:47

Bas me zanima koliko Dino govori istinu puno mi se nesto upire ko da ga je nagazio neko :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.