Da mi se zivot svede na srozavanje bosanaca, bas bih se pogledao u ogledalo i sam sebi šamarčinu svezao.legenda reala je napisao/la:ma jacky ba, on ti je bio onaj sergejbarba, gumenix,eusebio,IvanCro i još na desetine nikova, priča je uvijek ista, krene kao navijač BIH, onda ide od teme do teme i ismijava naše igrače i tako u krug
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
I ja sam uvjeren da je tebi bog dao pamet,ali je ne koristiš,na žalost.gringobih je napisao/la:Prijatelju on se ne bavi kuglanjem, u igri su milioni...robijas_Ri je napisao/la:I nadam se da tu sva prica zavrsava, lafo nismo se dovoljno potrudili, uvijek sam govorio i to je jedina istina, tko hoce igrat za Bosnu igrat ce ne trazeci dlake u jajetu...DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:http://www.aftonbladet.se/sportbladet/f ... 8472484.ab
Tankovic govori da mu je Dzeko puno obecavao, a da mu je Ibrahimovic rekao da bira srcem...
A gdje su milioni tu se gleda samo ono oficijelno, a ono kaze da ga je selektor sweda obilazio, gledao, i razgovarao sa njim...
A sta smo mi momku ponudili???
Juku i Edina uz kahvu da mu kaze kako su on i Spaha harali po Dubrovniku...
Mislim da je i vise nego jasno zasto momak iz Srebrenice odlazi igrati za Swede...
Ali opet njegov otac potencira da Safet treba doci i razgovarati sa njim i ubjedjen sam ako Opancic potrefi' avion za London da ce momak igrati za nas, nesto aka hajrovic scenario...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Pa ovaj je mnogo gori nego sto sam mislio...DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:http://www.aftonbladet.se/sportbladet/f ... 8472484.ab
Tankovic govori da mu je Dzeko puno obecavao, a da mu je Ibrahimovic rekao da bira srcem...
Pita ga na kraju šta ti je Švedska obećala ako ti je BiH obećavala raj, kaže Tankson Švedska mi ne treba ništa obećavati.... Nema patriote bez prodanog Bosnje....
Pljuvaci u misijim rupama..... Ko bude zahtjevao da se ovaj Šved moli da igra za BiH kad ga Švedska nogira poslije ove utakmice ja mu unaprijed naguzim i sestru i mamu među rogove...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuj ovog Tankovica izdajnika sto kupi jeftine poene kod Svedjana. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cuj sta smo mu ponudili? Sta mu imamo drugo ponuditi osim da racunamo na njega i da ce igrati za repku kad bude vrijeme? Sta smo trebali, ponuditi auto, stan na Karibama, startno mjesto u Brazilu? Glavonja fino kaze, Svedska je moja zemlja, ja sam Sved, dacu sve za Svedsku i krst njen. Zalosno od jednog momka iz Srebrenice, gdje njegovi sunarodnjaci leze pobijeni ko psi, gdje je napravljen najveci genocid od drugog svjetskog, da ovako razmislja. Poserem se i na njega i njegovog babu sto ga nije odgojio kako treba. Mislim mali kaze ja sved, a vamo mu iz sobe tresti Rizo Hamidovic i Hakala. Glupi Bosnjo, prodo bi se i za manje. Fuj!gringobih je napisao/la:
Prijatelju on se ne bavi kuglanjem, u igri su milioni...
A gdje su milioni tu se gleda samo ono oficijelno, a ono kaze da ga je selektor sweda obilazio, gledao, i razgovarao sa njim...
Mislim da je i vise nego jasno zasto momak iz Srebrenice odlazi igrati za Swede...
Ali opet njegov otac potencira da Safet treba doci i razgovarati sa njim i ubjedjen sam ako Opancic potrefi' avion za London da ce momak igrati za nas, nesto aka hajrovic scenario...
Ma nije ovo istina,PAPE je kriv 100% ko ne vjeruje nek pita principatusa,hogarastrašnog,grigu i ostale.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:http://www.aftonbladet.se/sportbladet/f ... 8472484.ab
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
A kako će hladno da ga nogiraju poslije ove tekme....Cartman je napisao/la:Cuj ovog Tankovica izdajnika sto kupi jeftine poene kod Svedjana.
Zamolio bi redakciju da prevedu ovu izjavu Tankovica u naše medije...... Neka se svi uvjere o kakvom bezgramašu je riječ....
Ako je tebi bog pamet dao meni nije ja sam je stekao iz socijalnih kontakata, cini se za razliku od te tvoje bogom date pameti moja ordinira opet kroz socijalne kontakte i nikako kroz imaginarne!!!emil02in je napisao/la:I ja sam uvjeren da je tebi bog dao pamet,ali je ne koristiš,na žalost.
I ako mozes da se ne bavis mnome' nismo na Skype-u, ovdje se prica o javnim licnostima...
A u ala cu sada naci Begsonove audio intervjueBatko je napisao/la:Pa ovaj je mnogo gori nego sto sam mislio...
Pita ga na kraju šta ti je Švedska obećala ako ti je BiH obećavala raj, kaže Tankson Švedska mi ne treba ništa obećavati.... Nema patriote bez prodanog Bosnje....
Pljuvaci u misijim rupama..... Ko bude zahtjevao da se ovaj Šved moli da igra za BiH kad ga Švedska nogira poslije ove utakmice ja mu unaprijed naguzim i sestru i mamu među rogove...
Pravi skolovani novinar, moze uvijek izvucio ono sto zeli dobiti u svom intervju, tako da ne granamo' i ne prebacujemo vruc krompir nekome ko nije zasluzio da ga trpi u rukama...
Tebe' bih samo pitao ko(imenom i prezimenom) mu je to nesto ponudio sa nase stranesamadhi je napisao/la:Cuj sta smo mu ponudili? Sta mu imamo drugo ponuditi osim da racunamo na njega i da ce igrati za repku kad bude vrijeme? Sta smo trebali, ponuditi auto, stan na Karibama, startno mjesto u Brazilu? Glavonja fino kaze, Svedska je moja zemlja, ja sam Sved, dacu sve za Svedsku i krst njen. Zalosno od jednog momka iz Srebrenice, gdje njegovi sunarodnjaci leze pobijeni ko psi, gdje je napravljen najveci genocid od drugog svjetskog, da ovako razmislja. Poserem se i na njega i njegovog babu sto ga nije odgojio kako treba. Mislim mali kaze ja sved, a vamo mu iz sobe tresti Rizo Hamidovic i Hakala. Glupi Bosnjo, prodo bi se i za manje. Fuj!
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 03 mar 2014, 18:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
-
robijas_Ri
- Kontakt:
I nakon svega ti bi stao na stranu ovog Tankovica, a vjerujem da je i Prcic slicnog karaktera..gringobih je napisao/la:Prijatelju on se ne bavi kuglanjem, u igri su milioni...robijas_Ri je napisao/la:I nadam se da tu sva prica zavrsava, lafo nismo se dovoljno potrudili, uvijek sam govorio i to je jedina istina, tko hoce igrat za Bosnu igrat ce ne trazeci dlake u jajetu...DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:http://www.aftonbladet.se/sportbladet/f ... 8472484.ab
E pa druze evo par dobrih za takve:
,,Heroj ne kalkuliše, već sluša svoje srce, između ljubavi i mržnje on upliće svoje prste''
,,Heroj je Džeko, bez gola u mreži, jer biti heroj nije posao, već ono što jesi''
,,Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima''
,,Neko se proda, a neko čuva obraz, postaćeš i ti heroj, ako heroja prepoznaš''
Poslusaj pjesmu i prepoznaj heroja:
[youtube][/youtube]
Momak odabrao i kraj priče. Hoće da igra za Švedsku? Osjeća se Šveđaninom više nego Bosancem? Njegov izbor. Idemo dalje. Naš savez i igrači su pokušali, nije išlo i to poglavlje je završeno. Bilo bi fino da je momak odabrao nas, to treba priznati. Sve najbolje u Švedskoj. Nema se tu šta više raspravljati.
Mnogi od nas imaju tu sudbinu da žive van domovine. Neki se stide svog identiteta i na sve načine pokušavaju da ga zamjene drugim. S druge strane, mnogi od nas se ponose svojom rodnom grudom i svojim identitetom. Iako gajimo simpatije prema zemlji u kojoj živimo, uvijek znamo gdje nam je dom. Ovaj momak spada u prvu kategoriju i to se promijeniti ne može.
Mnogi od nas imaju tu sudbinu da žive van domovine. Neki se stide svog identiteta i na sve načine pokušavaju da ga zamjene drugim. S druge strane, mnogi od nas se ponose svojom rodnom grudom i svojim identitetom. Iako gajimo simpatije prema zemlji u kojoj živimo, uvijek znamo gdje nam je dom. Ovaj momak spada u prvu kategoriju i to se promijeniti ne može.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Rece ti sved ovaj Mujo da mu je Dzeko obecavao raj. Bolan sta mu se ima obecavati ista, ako ima Bosnu u srcu kao sto je nema, ceko bi svoju sansu za koju vjerujem 100% da bi dosla u narednim kvalifikacijama. Meni je zao ovog lika, koji jadan nezna ni ko je ni sta je ni odakleN je. Moze on misliti da je sved veci od Mellberga, ali svi mi znamo da nije to bas istina.gringobih je napisao/la:Tebe' bih samo pitao ko(imenom i prezimenom) mu je to nesto ponudio sa nase stranesamadhi je napisao/la:Cuj sta smo mu ponudili? Sta mu imamo drugo ponuditi osim da racunamo na njega i da ce igrati za repku kad bude vrijeme? Sta smo trebali, ponuditi auto, stan na Karibama, startno mjesto u Brazilu? Glavonja fino kaze, Svedska je moja zemlja, ja sam Sved, dacu sve za Svedsku i krst njen. Zalosno od jednog momka iz Srebrenice, gdje njegovi sunarodnjaci leze pobijeni ko psi, gdje je napravljen najveci genocid od drugog svjetskog, da ovako razmislja. Poserem se i na njega i njegovog babu sto ga nije odgojio kako treba. Mislim mali kaze ja sved, a vamo mu iz sobe tresti Rizo Hamidovic i Hakala. Glupi Bosnjo, prodo bi se i za manje. Fuj!
Pateticni su ljudi koji pokusavaju biti nesto sto nisu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Želim mu svu sreću, ali daleko ti kuća bila od naše. Kad voliš neku državu ne treba ti niko ništa obečavat, bilo kakav mali interes prihvataš objeručke. Ali ovaj očigledno ne voli ovu državu. Završena priča. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
samadhi je napisao/la:Rece ti sved ovaj Mujo da mu je Dzeko obecavao raj. Bolan sta mu se ima obecavati ista, ako ima Bosnu u srcu kao sto je nema, ceko bi svoju sansu za koju vjerujem 100% da bi dosla u narednim kvalifikacijama. Meni je zao ovog lika, koji jadan nezna ni ko je ni sta je ni odakleN je. Moze on misliti da je sved veci od Mellberga, ali svi mi znamo da nije to bas istina.gringobih je napisao/la:Tebe' bih samo pitao ko(imenom i prezimenom) mu je to nesto ponudio sa nase stranesamadhi je napisao/la:Cuj sta smo mu ponudili? Sta mu imamo drugo ponuditi osim da racunamo na njega i da ce igrati za repku kad bude vrijeme? Sta smo trebali, ponuditi auto, stan na Karibama, startno mjesto u Brazilu? Glavonja fino kaze, Svedska je moja zemlja, ja sam Sved, dacu sve za Svedsku i krst njen. Zalosno od jednog momka iz Srebrenice, gdje njegovi sunarodnjaci leze pobijeni ko psi, gdje je napravljen najveci genocid od drugog svjetskog, da ovako razmislja. Poserem se i na njega i njegovog babu sto ga nije odgojio kako treba. Mislim mali kaze ja sved, a vamo mu iz sobe tresti Rizo Hamidovic i Hakala. Glupi Bosnjo, prodo bi se i za manje. Fuj!
Pateticni su ljudi koji pokusavaju biti nesto sto nisu.
Ja te pitam koliko je sati a ti mi odgovaras koliko nije...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
sto se ovo seljace poigra s nama
mamu li mu pokrivenu naguzim 
jest me nanerviro citav sam mu spisak zenskog roda izbrojo zar moze djubre nako biti sad i dzeku hljaga stvarno svasta iz p*cke izađe..Cartman je napisao/la:Cuj ovog Tankovica izdajnika sto kupi jeftine poene kod Svedjana.
Haha grohotom se smijem. Zasto me ovo ne iznenadjuje... muamere lutko, promijeni i ime i prezime da finaliziras integraciju. Doduse, ostade ti ta tvoja faca, nju nece ni sto plasticnih hirurga integrisati... sretno i neka tebe u svedskoj
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- DonCorleone
- Kontakt:
gringobih je napisao/la: Ali opet njegov otac potencira da Safet treba doci i razgovarati sa njim i ubjedjen sam ako Opancic potrefi' avion za London da ce momak igrati za nas, nesto aka hajrovic scenario...
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Nemamo se mi sta ljutiti i netreba nam biti krivo za Tankovica. Mali je u svemu sto je rekao sto posto u pravu. Nista nije slagao. Moze Dzeko pricati ali buraz kada te Zlatan nazove nemas tu sta vise razmisljati. Mali rodjen gore, Svedska mu je sve dala, sa Svedskom ce vazda imati vise sansi za plasman jer jednostavno oni imaju vise potencijala. Odlucio je srcem jer je Svedska uistinu njegova domovina, gore je i rodjen sve su mu dali. Od Bosne nije mogao nista ni dobiti jer je dolazio mozda jedanput godisnje a nismo mu imali ni sta ponuditi sada nece vise nikako ni dolaziti i vozdra. Nemamo se stvarno na covjeka sta ljutiti jer ga nismo izgubili. Imamo mi mlade igrace iz nase lige i lagano za 10-15 godina cemo i mi dostici neke stadndarde u skolovanju mladih fudbalera, pa necemo zaliti za tudzim igracima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.