Ja stvarno ne razumijem da li se praviš budalom ili ono drugo,da ne koristim teške riječi.Mozambik je napisao/la:Ti tvrdis da je Prcic ucjenjivao, trazio da ga se pozove u Brazil u toj izjavi.pinoglavi je napisao/la: Još čekam da pošalješ u pp izjavu(koju sam pročitao)
A valjda takva fudbalska(igračka) veličina zna bolje od nas koliko je forma bitna
Ja te pitam gdje je ta izjava. Ako je ima de pokazi je ovdje javno da svi vidimo.
Posto pricas o toj izjavi, de da vidimo sta pise u toj izjavi. Gdje pise da hoce u Brazil? Gdje ucjenjuje selektora?
Dobijao je pozive U21,očito je da su ga zapamtili„Sve što sam do sad postigao, postigao sam bez ičije pomoći. Ja nisam od onih iza kojih stoji neko i koji se guraju kako znaju. Meni je teren i odnos prema fudbalu svetinja, baš kao i odnos prema domovini i dresu Bosne i Hercegovine,“ kaže Prcić koji se u budućnosti nema namjeru odazivati u nacionalne selekcije:
„Nema se više svrhe nadati. Odlučio sam zahvaliti našem Nogometnom savezu na saradnji. Mislio sam da će neko moje igre zapaziti, da će me nazvati i porazgovarati sa mnom. Sochaux je ove sezone podmladio tim i bori se za opstanak, ali ja koliko znam u reprezentaciji trenutno igra nekoliko igrača čiji se klubovi bore za opstanak i to iz liga koje su slabije od francuske, kao i par igrača iz drugih liga. Možda i nije bilo realno nadati se da idem u Brazil, ipak nisam učestvovao u kvalifikacijama, ali po meni nije pošteno da se jedini ja mjesecima unaprijed otpišem za razliku od svih ostalih igrača. Mnogo je igrača koje se treba moliti i kojima se poručuje da izvade potrebne papire kako bi bili pozvani, dok mene nikada nije trebalo moliti. Za Bosnu i Hercegovinu sam uvijek bio tu. Svoju domovinu volim neizmjerno, ali to izgleda danas nije važno,“ zaključio je Prcić.
Iz rečenice se očito vidi da se nadao pozivu čak i na SP jer piše da nije pošteno da se otpiše mjesecima unaprijed.