Vjerujem da će sad zapeti još jače da pokaže da je Mancini pogriješio i nadam se dokazati mu
Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: Izet Hajrovic
Ma Izo je hladan kao špricer , ne brinem se ja za njega , pa koji bi igrač onako zategao protiv Slovaka pa da ima tri puta bolji šut od Izeta ?
Vjerujem da će sad zapeti još jače da pokaže da je Mancini pogriješio i nadam se dokazati mu
jok, nego je bio prezadovoljan njim pa ga je izvadio da ne pokvari utisakMonolog je napisao/la:Mancini krenuo grlom u jagode. Zato je i morao napraviti ranu izmjenu. To nije nezadovoljstvo Hajrovićevim nastupom, već činjenica da je Chelsea u svakom trenutku imao barem jednog igrača više na sredini terena.......
- tyler durden
- Kontakt:
jestamaji je napisao/la:jok, nego je bio prezadovoljan njim pa ga je izvadio da ne pokvari utisakMonolog je napisao/la:Mancini krenuo grlom u jagode. Zato je i morao napraviti ranu izmjenu. To nije nezadovoljstvo Hajrovićevim nastupom, već činjenica da je Chelsea u svakom trenutku imao barem jednog igrača više na sredini terena.......
jesil gledao utakmicu?
pise u avazu...Dva Seada neće po dobrom pamtiti osminu finala Lige prvaka. Kolašinac je sa Šalkeom potučen i ponižen u susretu s Realom, ali se na debakl nadovezala i povreda zbog koje je morao napustiti teren.
Sead Hajrović dobio je, pak, čast da od početka zaigra u susretu Galatasaraja protiv Čelzija. No, nakon samo pola sata, Seadu se sručio svijet na glavu kada ga je Roberto Mančini (Mancini) izveo iz igre.
Kako je objasnio trener Galate, razlog je taktičke prirode. Engleski klub rano je stigao u vodstvo te je imao mnogo prostora za brze kontranapade. Zbog promjene taktike, ceh je platio Hajrović.
Meni drago...moja dva imenjaka...
To finish first, first you have to finish.
I meni je drago što su ovi još jednom pokazali koliko su nepismeni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma nisu nepismeni. Samo su glupi.Virtu4l je napisao/la:I meni je drago što su ovi još jednom pokazali koliko su nepismeni.
neinformisani bez želje da urade nešto kako treba nego napišu tekst sa 5 min truda, bez znanja i interesa. u normalnom zemljama takvi novinari ili dobiju nogu sa etiketom sa kojom teško da mogu naći nešto drugo, ili im isto pokažu na rafinirani način tako što prestanu objavljivati njihove tekstoveDado je napisao/la:Ma nisu nepismeni. Samo su glupi.Virtu4l je napisao/la:I meni je drago što su ovi još jednom pokazali koliko su nepismeni.
Izet nije u prvih 11, znači vjerovatno je na klupi ..
- OnlyUnited
- Kontakt:
Da, na klupi je. Galata igra 4-3-1-2, sa Sneijderom-Melom-Sarijem, te Inanom ispod Buluta i Yilmaza.
- Ed Woodward for Prime Minister !
kralj rotacija uvodi Hajrovića u 90 min, a primili gol u 86 min za 1-1
pa nije to Džeko da te spašava, bolan, bolan 
Don Roberto u Sarajevo
http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i- ... ajevo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i- ... ajevo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher
Champions of England.
Champions of England.
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Drogba i Mancini u intervju medju ostalom.
Drogba i Mancini u intervju medju ostalom.
Joj Don Roberta jest namazan, kako se smije kad ga pita za Dzeku 
Hocemo li ikad docekati da nam reprezentativci znaju bosanski jezik
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Zaboli me glava kad slusam kako ovaj Izet prica. Asmir i Sejo su profesori za njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- sagitarius
- Kontakt:
A mene zaboli glava od ove novinarke..
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Ona je jos gora. Ali eto, nekako dolazi do ovih reprezentativaca. Steta sto neki ozbiljniji fudbalski novinar ne pravi ove reportaze.sagitarius je napisao/la:A mene zaboli glava od ove novinarke..
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne znam zasto me iritira. Ne mogu je slusati nikako.

Najjača je bila u intervjuu sa Pjanićem. Od tolikih pitanja na samom početku, ona njega pita o nekakvoj ponudi Uniteda. 
A tek onaj moron sa Al Jazeere sto je pitao Susica za ponudu Barcelone.beka23 je napisao/la:Najjača je bila u intervjuu sa Pjanićem. Od tolikih pitanja na samom početku, ona njega pita o nekakvoj ponudi Uniteda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.