Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Jbg ovo je frustracija.
Tanko je ovo skroz od Mirze totalno,nije bio toliko los na pocetku ali pred kraj je sve uprskao....Sta se desava Mirzom 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Prije je bio Avery pa cvikerac I mala minutaza.Nedaju suigraci lopte I sta je sad .Katastrofa je bas od one utakmice protiv Dallasa kao da je zaboravio sutat.nerkolfc je napisao/la:Jao Mirza sta ti je sa sutem majko. Pa ovo je postalo katastrofa ali stvarno katastrofa. Nije uvezao par suteva ima mjesec dana.
Imao je jednu utakmicu protiv Phile kad je dao 20 poslije toga i to je to. Ali usao je u pad forme i nikako da se izvuce iz toga. Valjda ce se poboljsati u ovim zadnjim utakmicama da ga bar gledamo u PO. Ja mislim da jos igra na kredit od utakmice sad Dallasom 

Ja mislim da ga ni u toj tekmi nije sut nesto puno sluzio al mozda se varam .Jednostavno Mirza mora imat preko 40% za trice .nerkolfc je napisao/la:Imao je jednu utakmicu protiv Phile kad je dao 20 poslije toga i to je to. Ali usao je u pad forme i nikako da se izvuce iz toga. Valjda ce se poboljsati u ovim zadnjim utakmicama da ga bar gledamo u PO. Ja mislim da jos igra na kredit od utakmice sad Dallasom
Ko što kažu i čorava baba nekad ubode ... heb'o ti igrača kojem cijeli tim mora biti podređen ili da ispuca 30 lopti da bi dao 20 koševa
- storm_raider
- Kontakt:
opet se ovaj javlja, cisto da kontrira. Ujutro se mrzi Mirza, navecer cijeli svijet?
Sport je lijek za tijelo i duh.
NBa liga se i svodi na podređivanje ekipe pojedincu. Da nije tako, Mirza bi igrao mnogo, mnogo bolje ...
Varas seBosnaSTL je napisao/la:Ja mislim da ga ni u toj tekmi nije sut nesto puno sluzio al mozda se varam .Jednostavno Mirza mora imat preko 40% za trice .nerkolfc je napisao/la:Imao je jednu utakmicu protiv Phile kad je dao 20 poslije toga i to je to. Ali usao je u pad forme i nikako da se izvuce iz toga. Valjda ce se poboljsati u ovim zadnjim utakmicama da ga bar gledamo u PO. Ja mislim da jos igra na kredit od utakmice sad Dallasom

I sinoc opet ista prica koja se provlaci vec duze vremena. Nece sut i gotovo. Udje jedna trojka (dvije maksimalno) i onda ne moze bazen pogodit. Mora vise obratiti paznju na to da mu sutevi sa distance ne budu jedini nacin ubacivanja poena.
Utakmice poslije one protiv Dallasa

da, zato je albanska liga prejaka u odnosu na nba ligu... sta znaju tamo cirkusanti iz nba kako se igra kosarkasamson je napisao/la:NBa liga se i svodi na podređivanje ekipe pojedincu. Da nije tako, Mirza bi igrao mnogo, mnogo bolje ...

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Kakve veze ima kvalitet lige sa ovim sto sam napisao .. Ovo ti je vec drugi put opalis banalno, prvi put si mi sa Radicem uletio ... Hvala lijepa na komentaru ..KK_Bosna je napisao/la:da, zato je albanska liga prejaka u odnosu na nba ligu... sta znaju tamo cirkusanti iz nba kako se igra kosarkasamson je napisao/la:NBa liga se i svodi na podređivanje ekipe pojedincu. Da nije tako, Mirza bi igrao mnogo, mnogo bolje ...
oj oj Miki Miki moj
-
- Kontakt:
Nocas 1:30 protiv Chicago Bulls ! Jel ko fali u brooklyn-a ??
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
03/03/14 G Joe Johnson Finger probable Monday vs. Chicago
03/03/14 F Kevin Garnett Back probable Monday vs. Chicago
03/02/14 G Deron Williams Wrist injured last game, probable Monday vs. Chicago
03/03/14 F Kevin Garnett Back probable Monday vs. Chicago
03/02/14 G Deron Williams Wrist injured last game, probable Monday vs. Chicago
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
konačno tekma koja bi mogla da se pogleda 

U kolko je tekma?
01:30 sa ustaljenim kašnjenjemFreaza je napisao/la:U kolko je tekma?

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
nista da probamo ovako :
veceras 10min 0/5 FG i 4 faula

Mozda upalimirzatele je napisao/la:nista da probamo ovako :
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991, Mostarska i 15 gostiju.