FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TMmanija2012
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svaki poraz Sarajeva ..Dino objavi neku bombu..navijace Sarajeva drzi u neizvjesnosti..titula je obecana,a zivci tanki 

Ne bih ja baš rekao da je ove sezone titula obećana, to vi forsirate. Jes rečeno da će se sve uraditi da se nešto osvoji ali niko nije rekao da će 100 % biti nešto.TMmanija2012 je napisao/la:Svaki poraz Sarajeva ..Dino objavi neku bombu..navijace Sarajeva drzi u neizvjesnosti..titula je obecana,a zivci tanki
@pile
Sačekajmo pa ćemo se svi uvjeriti, poznavajući naš cijelokupni sistem, bojim se da od ovog neće biti ništa. Potrebno je svakako ali.....
A da je loš tajming za ovako nešto, to stoji...
ali ljudi zaista ne kontam zato se vise o ovome raspravlja reci cu par konstatacija
1.kazu navijaci zelje da se dino prepao neke hajke navijaca sarajeva protiv njega taj se covjek nema cega bojati taj covjek je ucinio za nas klub sto nije niko zadnjih 25 godina covjek je spasio nas dugova i doveo neke igrace iz nekih klubova koji su prije 2 godine bili misaone imenice za bilo koji klub u nasoj ovol ligi
2.kazu sarajeva naivijaci ce da budu razocarani u svoje igre i svoj klub ja cu vam reci sarajevo je dio zivota svakog pitara i sta god da bude sa moj9im sarajevom bili oni 1 drugi ili zadnji sarajevo je dio moga zivota bice i ostat ce
3. pod tri opet se dine doticem to sto ga ponukalo da ovo pokrene je ono sto je preslo sve mjere a tu je opet pokazao koliko covjek voli sarajevo a to je na poluvremenu pretresanje igraca covjek tek izmiri dugove izmiri sve sto je kome duzan igracima plati dozovole i sve rijesi i kad covjek taman kaze e sad idemo da igramo fudbal njemu se pojave neki inspektori u slacionici na poluvremenu i pretresa ti igrace kao kriminalce trazi dozvole kao ljudima koji rade na bausteli na crno a jel stvarno mislite da ti inspektori nisu od nekoga poslani da dodju na poluvremenu
4.i nesto sto me najvise cudi a to su price nekih navijaca nekih klubova ponajvise zelje koji kazu sta hoce zasto da se istrazuju namjestaljke pa svi znamo da ima namjestaljki i treba svi da podrzimo koji zeli dobro bosanskohercegovackom fudbalu i trebaju da kazu svi iz svih klubova citiram velezovce cestitam presjedniku sarajevu na hraborsti da pokrene sve ovo i svi trebaju da kazu tako pa ko je kriv neka plati
5.kazu sarajevo zbog celika je pokrenuo ovo sarajevo je izgubilo od celika i svi iz sarajeva su cestitali celiku na zaluzenoj pobjedi ko nadje da je neko nesto rekao protiv pobjede celika iz fk sarajeva ja cu da odem zauvijek sa ovog foruma a dobro se sjecam poraza zelje od borca i mlataranje rukama njihovog trenera bez ikakvog razloga
5.i najvaznije dino hvala ti za sve sto si dao nasem klubu hvala ti za nas klub sto si na sizdigao iznad drugih jers mo bez dugova i svega rezultati nemogu doci preko noci ali ovakvim zdravi radom ce sigurno da dodje i rezultat za to se ne treba brinuti i hvala dino nemoj da te sada ovi uplase mada znam d anece uspjeti jer ti si pitar a da bi bio pitar mora da se ima muda tako opet kazem samo nastavi ovako dino i budi nas vjecni presjednik uvijek ces imati podrsku svakog pitara
1.kazu navijaci zelje da se dino prepao neke hajke navijaca sarajeva protiv njega taj se covjek nema cega bojati taj covjek je ucinio za nas klub sto nije niko zadnjih 25 godina covjek je spasio nas dugova i doveo neke igrace iz nekih klubova koji su prije 2 godine bili misaone imenice za bilo koji klub u nasoj ovol ligi
2.kazu sarajeva naivijaci ce da budu razocarani u svoje igre i svoj klub ja cu vam reci sarajevo je dio zivota svakog pitara i sta god da bude sa moj9im sarajevom bili oni 1 drugi ili zadnji sarajevo je dio moga zivota bice i ostat ce
3. pod tri opet se dine doticem to sto ga ponukalo da ovo pokrene je ono sto je preslo sve mjere a tu je opet pokazao koliko covjek voli sarajevo a to je na poluvremenu pretresanje igraca covjek tek izmiri dugove izmiri sve sto je kome duzan igracima plati dozovole i sve rijesi i kad covjek taman kaze e sad idemo da igramo fudbal njemu se pojave neki inspektori u slacionici na poluvremenu i pretresa ti igrace kao kriminalce trazi dozvole kao ljudima koji rade na bausteli na crno a jel stvarno mislite da ti inspektori nisu od nekoga poslani da dodju na poluvremenu
4.i nesto sto me najvise cudi a to su price nekih navijaca nekih klubova ponajvise zelje koji kazu sta hoce zasto da se istrazuju namjestaljke pa svi znamo da ima namjestaljki i treba svi da podrzimo koji zeli dobro bosanskohercegovackom fudbalu i trebaju da kazu svi iz svih klubova citiram velezovce cestitam presjedniku sarajevu na hraborsti da pokrene sve ovo i svi trebaju da kazu tako pa ko je kriv neka plati
5.kazu sarajevo zbog celika je pokrenuo ovo sarajevo je izgubilo od celika i svi iz sarajeva su cestitali celiku na zaluzenoj pobjedi ko nadje da je neko nesto rekao protiv pobjede celika iz fk sarajeva ja cu da odem zauvijek sa ovog foruma a dobro se sjecam poraza zelje od borca i mlataranje rukama njihovog trenera bez ikakvog razloga
5.i najvaznije dino hvala ti za sve sto si dao nasem klubu hvala ti za nas klub sto si na sizdigao iznad drugih jers mo bez dugova i svega rezultati nemogu doci preko noci ali ovakvim zdravi radom ce sigurno da dodje i rezultat za to se ne treba brinuti i hvala dino nemoj da te sada ovi uplase mada znam d anece uspjeti jer ti si pitar a da bi bio pitar mora da se ima muda tako opet kazem samo nastavi ovako dino i budi nas vjecni presjednik uvijek ces imati podrsku svakog pitara
Samo Sarajevo
Tako je Hilmo non stop nam to nameču oko osvajanja i trofeja ne bi li se mi okrenuli protiv uprave ,igrača i Tana u slučaju neuspjeha perfidna igra.hilmo je napisao/la:Ne bih ja baš rekao da je ove sezone titula obećana, to vi forsirate. Jes rečeno da će se sve uraditi da se nešto osvoji ali niko nije rekao da će 100 % biti nešto.TMmanija2012 je napisao/la:Svaki poraz Sarajeva ..Dino objavi neku bombu..navijace Sarajeva drzi u neizvjesnosti..titula je obecana,a zivci tanki
@pile
Sačekajmo pa ćemo se svi uvjeriti, poznavajući naš cijelokupni sistem, bojim se da od ovog neće biti ništa. Potrebno je svakako ali.....
Sarajevo ljubavi moja!
savez ?? To sto je idno rekao bilo je upuceno na adresu flz to je svima jasno, mi branimo sebe ne savez.simon je napisao/la:Kako štrumfici brane savez ljubi ih majka.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Kakav crni rat..frajer nezna sta prica..gdje on zivi..svugdje u svijetu ima stimanja..kladionice folovi..neka dokaze da je Sarajevo cisto i da je radilo posteno ..ja cu ga na ledjima iznjeti na Trebevic i prestacu navijati za Zelju..covjek puko...sad brani lafo Slobodu nakon 2 godine,sta je ta ista Sloboda radila 29 kola..cekala Zelju i Veleza da je spase..inspekcije sta..jel to nesmije doci inspekcija u neki klub..sad kao na dan drzavnosti,pa sta ako je dan drzavnosti..ako si cist neka dodju na Bajram ako zele.Dino poceo ko Blekic,a vidjecemo cemu vodi ovaj njegov rat..boga pitaj sta je sve obecao Tanu ,pa sad puc na sve strane nakon jednog poraza.
Kompletan Teniski,ops, Nogometni savez otputovao u Innsbruck. Naplatili reket od FKS pa se sad k***e po Austriji. Mamicu im korumpiranu i lopovsku
Šta je?
Mi, navijači Sarajeva, trebamo jednom za sva vremena prestati sa glupostima po tribini(najviše se odnosi na pirotehniku).nisha je napisao/la:Kompletan Teniski,ops, Nogometni savez otputovao u Innsbruck. Naplatili reket od FKS pa se sad k***e po Austriji. Mamicu im korumpiranu i lopovsku
Počinje utakmica, palimo baklje, vatromet, pola sata kasnije povici "Savez napolje!". Da ga **** ne ide. Naravno, svi će reći, divljaci, baklje, savez je dobar. A upravo mi plaćamo taj savez i rušimo naš sopstveni kredibilitet.
Ne dajmo im povoda da kažnjavaju naš klub, tad nećemo morati brinuti o reketima, a glas navijača će se dalje čuti.
4.10.2009.
To je ono na šta bih i ja skrenuo pažnju, ne znam tačno, ali prošle sezone smo mislim oko 100 hiljada maraka uplatili savezu na ime tih kazni.. Treba prestati sa tim.
E najjaci su mi ovi sto kao sad pravdaju upad inspekcije, kao rade svoj posao, upali ljudi u po utakmice u svlacionicu da rade svoj posao i tosubotom. Bas neki odgovorni inspektori, dosljedni svom poslu, haha. Sto nisu u petak dosli u klub i sve fino pretrkeljali??? Pola drzave radi na crno, bez ikakvih papira, slobodno, po ulicama svih gradova, a oni nasli fudbalski tim u polautakmice konrrolisat, smijesno i providno. Mada, smatram da je bezpotrebno dizanje halabuke, jer je to ipak borba sa vjetrenjacama, veliko je to klupko da bi se lako odmotalo, al bez obzira podrska do kraja, pa sta god bude. Mnogo dobrog su uradili za klub u relativno kratkom roku, tako da nikako okretanjeledja nisu zasluzili, naprotiv. Svi na istoj strani, pa sta nam Bog da.
since 1973
hilmo je napisao/la:Ne bih ja baš rekao da je ove sezone titula obećana, to vi forsirate. Jes rečeno da će se sve uraditi da se nešto osvoji ali niko nije rekao da će 100 % biti nešto.TMmanija2012 je napisao/la:Svaki poraz Sarajeva ..Dino objavi neku bombu..navijace Sarajeva drzi u neizvjesnosti..titula je obecana,a zivci tanki
@pile
Sta je problem sa sistemom pa da nece biti nista?
Aleksandrov post potpuno potpisujem.BlueTiger je napisao/la:Ti si ocigledno placen Tanovim parama, osladio se novac, zar ne?aleksandar_veliki je napisao/la:Svako kome je stalo do bh. fudbala mora i treba dati podrsku bilo kojem klubu ili pojedincu koji se odluci boriti protiv nepravilnosti, stimanja i mesetara u Premijer ligi. Onaj ko misli i ko da toga nema i ko danas ismijava Dinu, sutra Hamu, prekosutra Ivu, samo bega od stvarnosti. Liga nam je na losem glasu, nemamo reprezentativca, ne proizvodimo igrace, klubovi u Evropi ne mogu napraviti nista, sto znaci da je nesto trulo.
Novinar si, "sportski", prema tome, dobro znas, da se ovakve stvari ne rade poslije poraze svoje ekipe![]()
Poslije poraza za koji trazis ALIBI jer si najavljivao mnogo a pruzio RAZOCARANJE
![]()
OVO NIJE PUT SPASA ZA BH FUDBAL VEC JE OVO DIREKTAN NAPAD NA FK ZELJEZNICAR.
Mozes ovo interpretirati kako god zelis, doduse ova usrana zemlja i demokratija ti to dozvoljavaju, ali cinjenice ne mozes PROMIJENITI. PUT SPASA SE TRAZI NA KRAJU SEZONE, DA BI NESTO MOGAO IMPLEMENTIRATI U PRASKI, A NE NAKON PORAZA SVOJE EKIPE, AMATERI.
@blue_tigar
Za borbu protiv neregularnosti nikad nije pogresno vrijeme.Pokusavas diskreditirati covjeka na jedan takav pogrdan nacin spominjuci neki Tanov novac.fujj
Sto se tice Zeljeznicara,ja licno ne vjerujem da je stimao utakmice.Da su ulazili u neke onako preko qrca kao protiv Leotara to mozda jesu ali nisu imali potrebu ni da krv pisaju kad su vec osvojili ligu.Sloboda je svojom losom igrom samu sebe izbacila.Jos su zadnju utakmicu igrali protiv direktnog konkurenta i izgubili.
Nema ovo veze sa Zeljom i Leotarom ako neko misli da je samo to u pitanju.Tacno je da liga jos nije isplovila iz crvotocine i treba podrzati svakog covjeka koji nastoji da pomogne ka ozdravljenju lige.
Pisuci ovakve komentare samo stvaras utisak kod ljudi da se Zeljeznicar ima sta bojati pravednije lige sto nije tacno,jer ako su se dogadjale greske u korist Zelje,dogadale su se i u korist svih ostalih klubova.Pa toliko ofirnih stvari ima vezano i za Sarajevo ali neka se sve istrazi,ko moze biti protiv toga?

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
E moj Arhimede, pa imas li ti oci? Ovo tebi normalan nacin da se vodi borba protiv saveza... Pa jel ti vidis u Dininom saopstenju najmanje 3,4 puta da pominje Zeljeznicar? Zasto ako se bori protiv saveza, to nema jos stvari koje bi trebao spomenuti, zastave VRS-a i armije, dupli arsini, prekidi utakmica sa takodje nejednakim arsinima, rigoroznije kazne za sarajevske klubove, itd. itd.? I svaka od tih stavki za Zelju je vec demantovana, sto onda ocito pokazuje da je ovom jadniku Zeljo trn u oku i da bi taj prije volio da su Borac ili Siroki prvaci nego Zeljo... Malo pretjerujes sa tim uvlacenjem u guzu... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
bolan pitari ko pitari vazda ovakvi bili, kako su nastali tako su i zivjeli i dan danas tako zive. Pa sad bi svi oni potpisali da Sarajevo bude 20g 12 na tabeli ali da Željo bude 13 i nikom nista. Ali djaba im sve ovo kad ce nama opet bog dragi pomoci i dati nam novu titulu a ublehasi u komunjare mogu samo pljuvat drugo i ne znajuBaja_Zvjerka je napisao/la:E moj Arhimede, pa imas li ti oci? Ovo tebi normalan nacin da se vodi borba protiv saveza... Pa jel ti vidis u Dininom saopstenju najmanje 3,4 puta da pominje Zeljeznicar? Zasto ako se bori protiv saveza, to nema jos stvari koje bi trebao spomenuti, zastave VRS-a i armije, dupli arsini, prekidi utakmica sa takodje nejednakim arsinima, rigoroznije kazne za sarajevske klubove, itd. itd.? I svaka od tih stavki za Zelju je vec demantovana, sto onda ocito pokazuje da je ovom jadniku Zeljo trn u oku i da bi taj prije volio da su Borac ili Siroki prvaci nego Zeljo... Malo pretjerujes sa tim uvlacenjem u guzu...
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
HehehePCM je napisao/la: Sta je problem sa sistemom pa da nece biti nista?
Pa taj sistem je dozvolio da recimo GRAS samo za PDV duguje oko 6 miliona, da druge firme (sto javne sto privatne) duguju preko 300 miliona a niko za to ne odgovara.
Da kubik ugradjenog betona u tunelu na koridoru Vc kosta jednu marku

E to je taj sistem.
Daj Boze da se sta ne bolje promjeni.

Na ovoj temi sam mislim samo jednom nesta napisao.
Ovo sto se dešava zadnjih par dana naprosto se mora prokomentarisati.
Pokusavam da shvatim ljude iz FKS ali nikako ne uspjevam.
Nevjerovatne su reakcije na jednu, po svemu normalnu situaciju, a to je kontrola radnih i boravisnih dozvola za strance koji rade i borave u našoj zemlji.Potpuno je logično da radnu dozvolu trazite na nečijem radnom mjestu. Prema izjavi g-dje Sanje Skuletic, portparolke službe za poslove sa strancima, zaposlenici terenskog ureda u Zenici su u subotu,NAKON utakmice izmedju Celika i Sarajeva izvrsili kontrolu stranih igraca koji nastupaju za ova dva kluba.Tom prilikom su bez boravisne dozvole zatečeni Stipe Barac, Petar Basic, Nikola Simic, Slobodan Lakicevic, koji su nastupili za Celik, te Ivan Tatomirovic, Irfan Vusljanin, Milos Stojcev, Krste Velkovski, Mario Tadejevic, Mato Jajalo, Robert Jarni.
E sad, htjeli bi red i zakon, a u klubu igrači koji su tu cak i po nekoliko godina (tatomirovic, tadejevic), bez radne dozvole.
Je li to normalno?
Ko je odgovoran zbog toga?
Drugo, potpuno je nevjerovatno da se iznose tako teske optuzbe protiv nekoga,a posebno protiv gradskog rivala, kluba sa takvom istorijom, tradicijom, rezulratima, a sve na osnovu insinuaciha, necijih proizvoljnih ocijena.Pa u tom kontekstu, predsjednik FKS kaze"u nedjelju mi govore da je bila neka gužva sa zapisnikom utakmice Radnik-Zeljeznicar...jednostavno to je totalni nesklad onoga sto bi trebalo da bude i onoga sto se desava".
Nevjerovatno, niti zna sta je bilo, niti ko je odgovoran ako je bio problem, on automatski optuzuje.Malo je reći neozbiljno, neodgovorno, bahato...
Evo stvarno, jel moguće da je FKS cisto ko suza?
Nevjerovatne su reakcije na jednu, po svemu normalnu situaciju, a to je kontrola radnih i boravisnih dozvola za strance koji rade i borave u našoj zemlji.Potpuno je logično da radnu dozvolu trazite na nečijem radnom mjestu. Prema izjavi g-dje Sanje Skuletic, portparolke službe za poslove sa strancima, zaposlenici terenskog ureda u Zenici su u subotu,NAKON utakmice izmedju Celika i Sarajeva izvrsili kontrolu stranih igraca koji nastupaju za ova dva kluba.Tom prilikom su bez boravisne dozvole zatečeni Stipe Barac, Petar Basic, Nikola Simic, Slobodan Lakicevic, koji su nastupili za Celik, te Ivan Tatomirovic, Irfan Vusljanin, Milos Stojcev, Krste Velkovski, Mario Tadejevic, Mato Jajalo, Robert Jarni.
E sad, htjeli bi red i zakon, a u klubu igrači koji su tu cak i po nekoliko godina (tatomirovic, tadejevic), bez radne dozvole.
Je li to normalno?
Drugo, potpuno je nevjerovatno da se iznose tako teske optuzbe protiv nekoga,a posebno protiv gradskog rivala, kluba sa takvom istorijom, tradicijom, rezulratima, a sve na osnovu insinuaciha, necijih proizvoljnih ocijena.Pa u tom kontekstu, predsjednik FKS kaze"u nedjelju mi govore da je bila neka gužva sa zapisnikom utakmice Radnik-Zeljeznicar...jednostavno to je totalni nesklad onoga sto bi trebalo da bude i onoga sto se desava".
Nevjerovatno, niti zna sta je bilo, niti ko je odgovoran ako je bio problem, on automatski optuzuje.Malo je reći neozbiljno, neodgovorno, bahato...
jel ti lagumdžija šta u rodu kad tako spinujesš??FKZ1921 je napisao/la:Na ovoj temi sam mislim samo jednom nesta napisao.
Je li to normalno?
igraci sarajeva, svi do jedan su imali radne dozvole, ono sto nisu imali kod sebe u tom trenutku su BORAVIŠNE koje se logicno dobiju automatski uz radne jer ako radis u bosni moras dobiti i boravisnu, nećeš raditi u Irskoj.
Onda ova KRAVA kaze da su morali, molim te lijepo, doci na utakcmicu jer je to njihovo radno mjesto?A TRENING NIJE? PA OVO SAMO LUD I RETARDIRAN COVJEK MOZE RECI DA NIJE SMISLJENA SPLETKA JER ETO u drzavi gdje svaka druga firma radi na crno, gdje po 100 radnika na zgradama rade na crno, eto za PRVI MART drzavni praznik, subotom, sjetila se inspekcija da uleti FKS i provjeri radne dozvole...ma mrš, dosta je bilo vise od gavarića, banjaluke i udaranja igrača, koseva i odluke lkomisije 5-0 za reg. rezultata 3:0 za sarajevo pa do toga da se poslije 3 dana umjesa politika i nacionalizam i da glasaju za 0:3, od klanja u mostaru i u svim vukojebinama, do toga da igrac bez ikakvog ugovora odigra protiv nas u gradačcu i ?? nista! u svakom odo ovih sporova smo IZGUBILI! I to je kao normalno? 14 prekršaja u poluvremenu jedne utakmice i grube igre bez žutog? E NEĆEMO VIŠE!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], OzmoodPinglewood, Tatamata1946 i 22 gosta.