"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zgrozim se kad neko kaze "igrica" umjesto " igra".
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:Zgrozim se kad neko kaze "igrica" umjesto " igra".
reci im, reci
ovo se ceka
[youtube][/youtube]
I ja to cekam. IGN dao 9.0 ocjenu
A evo upravo vidjeh da je i HCL dao 85.
Da rezimiram, zamislite sljedeći scenarij: borite se protiv ogromnog nazi-zombi pobačenog fetusa oboružani metalnim vibratorom koji baca munje. Leđa vam čuva hendikepirani devetogodišnjak s govornom manom koji u žaru bitke svira proste pjesmice na lutnji i povećava vašu efikasnost u napadu. Kao da to nije dovoljno, obučeni ste kao maloljetna transseksualna verzija Konana Barbarina. Vi ste na potezu. Sipate u sebe kombinaciju crne kave i metamfetamina, dobivate na brzini i u istom krugu dva puta prdite gorostasnom abortusu u oko. Zajeb. Pobačaj spada u neživu klasu, dakle otporan je na sve napade klasificirane kao “odvratni”.
Ne vjerujem
Ima ko zagrižen u strategije i historiju da igra Total War igre (Rome, Empire, Napoleon ili Shogun 2) da bacimo koju partiju multiplayer?
Što se tiče South Park The Stick of Truth: zar to nije već izašlo? Vidim da ima na Steamu a i na mojoj piraterija stranici su je izbacili još jučer ili prekjučer.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Malo je tezak ovaj defense sistem u SP-u.
Nikako se odbraniti.
Pitanje za nekog ako je igrao Farming simulator 2011
kad se igra karijera dakle dobije se onaj slabi traktor i par prikljucaka i dali neko zna kako se tu rade misije nikako nemogu skontat uzmem ja onaj traktor uzmem i prikljucak al onda nezz kud snjima ima milion njiva kud ja ic da radim
Kada ce Blizzard ukinuti pijacu???? Da opet zaigram D3.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.