Safet Sušić - Pape
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Vršajević = Bolt 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Šta kaže Tinko Binko: "Presretan sam zbog poziva"... Pa gdje nećeš biti, kad nemaš ni ti veze gdje su te našli 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
E moj VirtualVirtu4l je napisao/la:Ma valja, nego sam negdje pročitao da nažuljio zicugu. Neudobne klupe u Sošou.DonCorleone je napisao/la:Eno ne valja sada ni Prcic, koji je prosao sve nase mladje selekcije, mora se i on popljuvati, jer nije saglasan za selektiranjem Susica.

A nekad si čak bio i protiv tvog idola Papeta ... Sad ste isti,ti šta si govorio za njega to on za PRCIĆA

Ko amidza u izjavama.
Van Persi razigrava a nas "novi" DM ce reci da je sada vise kao R.Carlos.

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
-
- Kontakt:
evo jedno pitanje al iskreno odgovorite ,kad bi Tin zabio protiv Egipta bili se radovali
Definitivno otvaram Fan Club 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa mene bi bilo stid da tako kao ti prvo izblatim čovjeka a kvalifikacije nisu ni počele a sad nas ubjeđuješ da je najjVirtu4l je napisao/la:Definitivno otvaram Fan Club

Ja nisam vidio da je čovjek rekao da podržaje Sušića19risha88 je napisao/la:Pa mene bi bilo stid da tako kao ti prvo izblatim čovjeka a kvalifikacije nisu ni počele a sad nas ubjeđuješ da je najjVirtu4l je napisao/la:Definitivno otvaram Fan Club

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Naravno da ću biti protiv dovođenja trenera koji je trenirao Turske poluklubove, posebno kad su u konkurenciji Duško Bajević, Meša Baždarević ili npr. Vaha Halilhodžić, ali zato kad su kvalifikacije počele... neko je skontao šta će se desiti, a neko ni danas nije skontao... a desilo se.19risha88 je napisao/la:Pa mene bi bilo stid da tako kao ti prvo izblatim čovjeka a kvalifikacije nisu ni počele a sad nas ubjeđuješ da je najj
I naravno, nikoga ne uvjeravam da je Sušić naj...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:

Susic na Maracani kada ga Dzeko zabije za pobjedu u 90+3 minuti

Pa šta ja tebi danima pišem... Frajer je protiv ozbiljnih selekcija primio 19 golova u 5 tekmi,i ti njega braniš jer dovodi Sušića koji veze nema sa defanzivom,pa kad primi 6 komada od Argentine vidjet cemo tvoju reakciju tad! Al tad neće ni biti važno ko je bio u pravu... Ja nemam ništa lično protiv Papeta,al brate ti bezobrazluci oko Avdije,Zahirovića,Sušića su vidljivi itekako... i ti si toga svjestan...Virtu4l je napisao/la:Naravno da ću biti protiv dovođenja trenera koji je trenirao Turske poluklubove, posebno kad su u konkurenciji Duško Bajević, Meša Baždarević ili npr. Vaha Halilhodžić, ali zato kad su kvalifikacije počele... neko je skontao šta će se desiti, a neko ni danas nije skontao... a desilo se.19risha88 je napisao/la:Pa mene bi bilo stid da tako kao ti prvo izblatim čovjeka a kvalifikacije nisu ni počele a sad nas ubjeđuješ da je najj
I naravno, nikoga ne uvjeravam da je Sušić naj...
Jel' ga ovo Tomo prvi zajah'o?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidi sto mu Piplica trazi novcanik po kaputucalcio je napisao/la:
Susic na Maracani kada ga Dzeko zabije za pobjedu u 90+3 minuti

Ne moze cekati "rastalu" na SP-u

Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 03 mar 2014, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
bordobijeli je napisao/la:evo jedno pitanje al iskreno odgovorite ,kad bi Tin zabio protiv Egipta bili se radovali

Rahimic nikad nije zabio lave pa smo se radovali nasem DM.
Mali je doveden u rep. kao DM. ne kao samo zvani Van Persi razigravac.
Ima on i gori postova kontra Susica.19risha88 je napisao/la:Pa mene bi bilo stid da tako kao ti prvo izblatim čovjeka a kvalifikacije nisu ni počele a sad nas ubjeđuješ da je najjVirtu4l je napisao/la:Definitivno otvaram Fan Club

-
- Kontakt:
najbolji igrac Bih svi vremena ,prvi koji nas je odveo na SP ,podrzava ga i izabrao ga za selektora najbolji trener na ovim prostorima Ivica Osim .i onda pocnu neki forumaši pa cak i novinari koji nikad nisu šutnuli lopte sjede u fotelji za laptopom ,stomak metar ispred njih i pametuju ko bi treba i kako igrati .Safet ce nas voditi na svjetskom a poslije toga ko zna ,i od svakog normalnog navijaca Bih imat ce podrsku ,ko me smeta nemora ni gledati SP .
Ja bi se radovao prvi,jer protiv Tina Sušića kao čovjeka nemam ništa,al protiv onoga što se radi u repki i kako se dolazi u istu je smiješno i žalosno.. Da su ga barem predstavili kakav jeste,ofanzivni vezni,pa hajd nek se bori,nego prave od njega DM,a frajer krilo igra u Hajduku,Milić igra DM u tom istom HAJDUKU...ZutiMrav je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:evo jedno pitanje al iskreno odgovorite ,kad bi Tin zabio protiv Egipta bili se radovali![]()
![]()
-
- Kontakt:
DA o tom bi se dalo raspravljati i ja mislim da nije bas klasicni zadnji vezni ,al to nije razlog da se zaboravi da smo se plasirali na SP I da se ovoliko pljuje po Safetu .moguce je da je ovo greska sa Tinom al daj bar sacekajte da vidimo da li je to tako .mrzim kad ljudi stvore neko kolektivno misljenje kao safet lopov ,kriminalac itd .a nisu pogledali ni Prcica ,sušica ,tankovica ,hadzica ni utakmice a kamo li da znaju kakvi su ljudi ,karakteri itd .19risha88 je napisao/la:Ja bi se radovao prvi,jer protiv Tina Sušića kao čovjeka nemam ništa,al protiv onoga što se radi u repki i kako se dolazi u istu je smiješno i žalosno.. Da su ga barem predstavili kakav jeste,ofanzivni vezni,pa hajd nek se bori,nego prave od njega DM,a frajer krilo igra u Hajduku,Milić igra DM u tom istom HAJDUKU...ZutiMrav je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:evo jedno pitanje al iskreno odgovorite ,kad bi Tin zabio protiv Egipta bili se radovali![]()
![]()
Nikad vise ne treba dozvoliti da neki bivsi igrac Sarajeva bude selektor reprezentacije.
Masinerija su,prava propagandna masinerija
Masinerija su,prava propagandna masinerija

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.