Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mirza Teletović
vjeruje njemu djecak i to dosta,vcrs nije los u odbrani za razliku od prosle utakmice sa chikagom,jos kad bi koju tricu pogodio bilo bi dobro nek budu dvije za ovu zadnju cetvrtniu i dosta 

- zlatniljiljan89
- Kontakt:
mirza radi sve odlicno osim suta...
usoZekoo je napisao/la:eo ga sad ce uc

Jel sta pogodio u drugom pol?
Kad nece,nece
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
otkako je onaj homo-sapiens preso u netse, mirzu nece sut. ko zna sta se tamo desava u svlacionici 

Bice bolje
Kako glupi turnoveri majko mila. I uvijek kad je on u igri ovi ostali svako malo turnover i ode vodstvo i onda on izađe. 0-5 strasno lose suta.
izasohrustoni je napisao/la:usoZekoo je napisao/la:eo ga sad ce uc
- storm_raider
- Kontakt:
Lose.. 0 - 5 sut. Skroz druga tehnika izbacaja nego prije AllStar-a.Ne znam sta se desava, ali on mora vratiti onaj svoj sut. Mora poceti opet ni ledjima igrati i gurati se. Ovo je stvarno lose. To je to od Mirze veceras.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Nije fino odigro tekmu kako treba poslije Dallasa 

- storm_raider
- Kontakt:
Ako je do sada i bilo nekih prituzbi na Kidd-ov odnos prema Mirzi, nakon ovoga ih definitivno vise nece biti. Jason je prema njemu bio i vise nego korektan, a ovaj mu veceras to nicim nije uzvratio. 15 minuta i veoma, veoma losa utakmica od Mirze. Kad je izasao Bruklin je rijesio utakmicu. On je svima ovdje nas mezimac i ja evo drugu godinu ne spavam zbog njega redovno, ali se on MORA trznuti. Mi svi znamo da on moze i glavu gore majstore! Ne daj se!
Jason Kidd, jos jednom - moj naklon majstore! Kao igrac bio si genijalac, barem upola takav budi kao trener i ostavices dubok trag.
Jason Kidd, jos jednom - moj naklon majstore! Kao igrac bio si genijalac, barem upola takav budi kao trener i ostavices dubok trag.
Ja u zadnje vrijeme samo čekam kad dođe vrijeme inače kad Mirza ulazi u utakmicu a on ostane na klupi. I onda čekaj ovako kao Anderson zadnjih par minuta BO opet ispočetka da se vraćas. Joj Mirza sta ti bi 

Nista nece u PO imati ni minute tu sa Plumllic , Blec , Pirs i Garnet !
Necu vise ni pisati bice iducu bolje,nisam vise siguran u to
Evo nas neprijatelj Lebron postigao 61 poen

Evo nas neprijatelj Lebron postigao 61 poen

- storm_raider
- Kontakt:
Forma suta mu se promjenila i to se odmah osjeti na procentima. Sreca pa je Ivanovic preuzeo reprezentaciju, ako iko Mirzu poznaje to je on. Ima da kod njega sve ispocetka prodje i da taj sut dovede u red.
Ali sve u svemu nije bila toliko losa utakmica Mirze,u odbrani je bio sasvim solidan,dok je napad bio katastrofa...
Propo nam Tele ko kauc. Nakon nepozivanja na onaj cirkus od sutanja trica kao da je drugi covjek
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.