Sta ima kod tebe ?Cap17an je napisao/la:Molio bih moderatore da sankcionišu ova dva lobotomca suhog i svetog. Chat je u skroz drugom podforumu.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Zbog toga ove ocjene i ne treba uzimati za ozbiljno. Isco više napravio u ono malo minuta koje je dobio, nego Modrić za cijelu utakmicu.LenBias je napisao/la:ispade modric najbolji bio, nevjerovatno koliko nerealno
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Modrić je trenutno najbolji igrač Real Madrida, moraš biti ili Saurman ili Sveti da to osporiš.
Modrić je poslije ezila najbolji veznjak u zadnjih 10 godina u realu.Cap17an je napisao/la:Modrić je trenutno najbolji igrač Real Madrida, moraš biti ili Saurman ili Sveti da to osporiš.
naprijed rejal
uglavnom, sve što je iz Reala je najbolje...imate najboljeg rezervnog golmana....cak je i otpad najbolji iz Reala, jer Callejon i Higuain vrše oplodnju po Italiji...jedino Granero (koji je po vama trebao igrati igrati umjesto Xavija na SP) je malo zakazao, ali popravice se to ubrzo....a da se Karlo pokenja iza klupe to bi bio najbolji miris.
- Consigliere
- Kontakt:
Procitaj obavezno, mozad nesto i naucis... i za tebe sam gospodin consneštoneštoSveti je napisao/la: i da, slažem se sa svim što su suša i consneštonešto napisali :ugeek:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nisi ti gospodin ni za marvu što pljačkaju djecu po ćoškovima, kamoli za gospodina Sveca, consneštoneštoConsigliere je napisao/la:Procitaj obavezno, mozad nesto i naucis... i za tebe sam gospodin consneštoneštoSveti je napisao/la: i da, slažem se sa svim što su suša i consneštonešto napisali :ugeek:
naprijed rejal
- Consigliere
- Kontakt:
Ti ustvari jesi svet- Sveta NeznalicaSveti je napisao/la: Nisi ti gospodin ni za marvu što pljačkaju djecu po ćoškovima, kamoli za gospodina Sveca, consneštonešto
najlejm pokušaj uvrede koji sam vidio unazad par godina. Zamolio bih admina da ubaci opciju samobanna, da je consneštonešto može da iskoristi.Consigliere je napisao/la:Ti ustvari jesi svet- Sveta NeznalicaSveti je napisao/la: Nisi ti gospodin ni za marvu što pljačkaju djecu po ćoškovima, kamoli za gospodina Sveca, consneštonešto
naprijed rejal
- Consigliere
- Kontakt:
Meh, nemam volje... Hvala za cast ukazanu potpisom 
Nikakav problem. Dijelimo ljubav prema istim igračima <3Consigliere je napisao/la:Meh, nemam volje... Hvala za cast ukazanu potpisom
naprijed rejal
Evo ima na areni 1 prijenos humanitarni mec , igraju zidane , ronaldo, hierro , figo , suker. 
Kako je zalosno gledati Fenomena onakvog
Trebao bi traziti nekakve terapije, operacije da mu srede te hormone.
Trebao bi traziti nekakve terapije, operacije da mu srede te hormone.
Ti problemi kod Fenomena bi nestali da Real proda Benzemu
http://www.marca.com/2014/03/04/futbol/1393970866.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zidane moze komotno nazad u prvi tim.
Zidane moze komotno nazad u prvi tim.
Da je on malo mrsaviji mogao bi mu pokazat koju fintu, da levat ne promasuje zicereCap17an je napisao/la:Ti problemi kod Fenomena bi nestali da Real proda Benzemu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.