NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
hahaha ti se combe opazno zezas hahah . I ja bih sve dao da se digne atmosfera ali slabo pajdo skroz slabo!
očepiće jaro, treba vjerovati da ce očepit ovo sa Sirokom je bila namjestaljka ba nema sta drugo bit, pa ja pomogli smo jaranima da nabiju golrazliku sad deremo Leotar i fino...
nedim93 je napisao/la:Kako se zove šef finansija zvijezde?

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Finansijernedim93 je napisao/la:nedim93 je napisao/la:Kako se zove šef finansija zvijezde?![]()
![]()

Dragon Town
Jutros viđoh Rekića,podsjeti me na onu Zvijezdu koja je harala Prvog ligom i prvih godina u PL.Bio je to jedan, pored Hamze, od najboljih igrača Zvijezde,a i kapiten.Popularni Reka...prof.tjelesnog odgoja. 

Da i tad je Zvijezda izgubila od sirokog 5-0vatreni je napisao/la:Jutros viđoh Rekića,podsjeti me na onu Zvijezdu koja je harala Prvog ligom i prvih godina u PL.Bio je to jedan, pored Hamze, od najboljih igrača Zvijezde,a i kapiten.Popularni Reka...prof.tjelesnog odgoja.
-
- Kontakt:
jest ali tko god je dolazio na Banju Ilidzu , tad je isao kuci bez bodaTkanton je napisao/la:Da i tad je Zvijezda izgubila od sirokog 5-0vatreni je napisao/la:Jutros viđoh Rekića,podsjeti me na onu Zvijezdu koja je harala Prvog ligom i prvih godina u PL.Bio je to jedan, pored Hamze, od najboljih igrača Zvijezde,a i kapiten.Popularni Reka...prof.tjelesnog odgoja.

U toj istoj sezoni na Banji sa Sirokim bilo 0-0gradacaczmaj je napisao/la:jest ali tko god je dolazio na Banju Ilidzu , tad je isao kuci bez bodaTkanton je napisao/la:Da i tad je Zvijezda izgubila od sirokog 5-0vatreni je napisao/la:Jutros viđoh Rekića,podsjeti me na onu Zvijezdu koja je harala Prvog ligom i prvih godina u PL.Bio je to jedan, pored Hamze, od najboljih igrača Zvijezde,a i kapiten.Popularni Reka...prof.tjelesnog odgoja.

U pravu je Tkanton,ova ekipa je neuporedivo bolja.
Ne kazem ja da je ova bolja, samo tabela i rezulatati to pokuzuju, i mi smo se zasitili 7,8,9,10 pozicije i sad bi kao trebali se borit za nesto vise al ocigledno da za to nema pararasta1922 je napisao/la:U pravu je Tkanton,ova ekipa je neuporedivo bolja.
nijezmaj_Bosne je napisao/la:Finansijernedim93 je napisao/la:nedim93 je napisao/la:Kako se zove šef finansija zvijezde?![]()
![]()
![]()

finansijer ti je investitor ako već pokušavaš ispast smiješan cc
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Da li vam je igrao Bogdanovic u kupu ove sezone?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
da,igrao jecobefks je napisao/la:Da li vam je igrao Bogdanovic u kupu ove sezone?
Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac
Hvala.zmaj348 je napisao/la:da,igrao jecobefks je napisao/la:Da li vam je igrao Bogdanovic u kupu ove sezone?
Nije igrao... @cobefks - kratko ti je radost trajala... 

uf,sada nešto kontam u to vrijeme je Crnogorac bio standardan na mjestu Bogdanovića,možda sam i požurio sa odg.Utic je napisao/la:Nije igrao... @cobefks - kratko ti je radost trajala...

ljudi kakva su vam ocekivanja sada za vikend, sta ce biti sa "ljepoticom" ? ? ? ? ? ??
idemo ka vrhuOblak je napisao/la:ljudi kakva su vam ocekivanja sada za vikend, sta ce biti sa "ljepoticom" ? ? ? ? ? ??
Dragi moji navijači,posmatrači,gledaoci ili šta već dođimo u subotu da pomognemo našoj Zvijezdi. Bez obzira što sam i ja prvi kritičan prema trenutnoj situaciji i nekim ljudima koji se dole nalaze(kao npr.smrad Mustafa P.), u subotu je jedna od tri utakmice kući koja se mora dobiti(Leotar,Rudar,Vitez) a sa Veležom i Olimpicom šta bude.
Dođimo i pomozimo joj jer ona je ipak naša a svi drugi su prolazni.
Dođimo i pomozimo joj jer ona je ipak naša a svi drugi su prolazni.
Zvijezda-Leotar (4:1) ABD!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.