FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
pa mogu li igrati protiv olimpika
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ja iskreno mislim, da su Ibrakovic kao i Dino Selimovic, novi Zijad Blekic(veliki voda), koji u svom neuspijehu vidi spas u mrznji prema FK ZELJEZNICARU...
**** ****, koji ste vi kreteni. Lafo momci krenuli u borbu protiv KORUPCIJE preko Zeljinih leda, jos im se drugi tipa Velez prikljucuju.
Treba i ovaj Velez malo provjeriti, ne bi se oni dzaba prikljucivali ovoj PROPAGADNI (tj, skretanju paznje sa prave price na drugu)
E visoko ste poletili momci, a jos nize pali...
**** ****, koji ste vi kreteni. Lafo momci krenuli u borbu protiv KORUPCIJE preko Zeljinih leda, jos im se drugi tipa Velez prikljucuju.

Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 04 mar 2014, 11:37, ukupno mijenjano 2 puta.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Znaci ipak nije bilo upada na poluvremenu kako je to Dino pokušao prikazati, nego su ljudi sačekali da se utakmica završi........niko nije u toku utakmice strahovao da će biti deportovan..........ipak je ovo dosta napuhano od strane dotičnog.rammstein je napisao/la:radno mjesto igraca nije samo TEREN nego i trening, teretana, da li ti čobanii znaju da igraci sarajeva provode 8h dnevno zajedno u prostorijama kluba ili hotela na ilidzi? da li znaju da se to moze provjeriti i u petak, odes u upravu i provjeris SVE I JEDNOG IGRACA! SMIJEŠNO!
pa jel pise da se dobije po automatizmu?sta sam ja drugo pisao?
ugl. od ssvih utakmica u prvenstvu, u zadnjih 19 godina lige, sad su se sjetili bas da utakmicu Sarajeva provjeravajuI MOLIM TE NJIH NE ZANIMAJU RADNE DOZVOLE, A TRAZILI IH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- jug-onostalgicar
- Kontakt:
boravisnu dozvolu nisu zatrazili i samim time su prekrsili zakon drzave BiH ti se sad ovdje rapravljaj jel pravo mjesto bilo usred tekme ili nije ali potez je ispravan i umjesto da osudite upravu koja nije odradila taj dio posla kako treba vi udarili pod drzavi...rammstein je napisao/la:radno mjesto igraca nije samo TEREN nego i trening, teretana, da li ti čobanii znaju da igraci sarajeva provode 8h dnevno zajedno u prostorijama kluba ili hotela na ilidzi? da li znaju da se to moze provjeriti i u petak, odes u upravu i provjeris SVE I JEDNOG IGRACA! SMIJEŠNO!
pa jel pise da se dobije po automatizmu?sta sam ja drugo pisao?
ugl. od ssvih utakmica u prvenstvu, u zadnjih 19 godina lige, sad su se sjetili bas da utakmicu Sarajeva provjeravajuI MOLIM TE NJIH NE ZANIMAJU RADNE DOZVOLE, A TRAZILI IH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja nisam cuo da se iko iz čelika bunio... ako jest demantujte me ali je sramota da se dino vuce po portalima i novinama umjesto da rjesava osnovne probleme, a imali su vremena da ih rijese
nadam se da ce kazne biti zestoke jer se samo tako moze izvuci pouka, tako je mali dino htio

Olimpić je već po ušima dobio 100 000 KM
Radnik poslao tuzbu na racun FKŽ
Sa nekim bivšim igračima konkurenata se razgovaralo i rekli su da nema šanse da potpisuju rreprograme više!
Oni koji su se dvoumili, više se ne dvoume i neće potpisati!
Poslati sve moguće inspekcije u sve klubove
Pazljivo ce se prattiti svaki korak pri izdavanju licence i kontaktirat ce se svi igraci koji "potpisu" reprograme da nebi se desila situacija kada igrac NE POTPISE REPROGRAM a neko falsfikuje to, a i to će ići na sud!
Sa nekim bivšim igračima konkurenata se razgovaralo i rekli su da nema šanse da potpisuju rreprograme više!
Pazljivo ce se prattiti svaki korak pri izdavanju licence i kontaktirat ce se svi igraci koji "potpisu" reprograme da nebi se desila situacija kada igrac NE POTPISE REPROGRAM a neko falsfikuje to, a i to će ići na sud!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ilegalci, mislim da je vakat da se Sarajevski Robin Hood (Dino Selimovic) kao i njegov el generale (Ibrakovic) povuku, tj, ponude ostavke..bagrcavi je napisao/la:![]()

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ovo me malo podsjeća na situaciju Draxlera i njegovog igranja poslije 22h. E nam države i tuge...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nije platio, vidjećemo hoće li platiti. Ofirno ste to odradili, opet vas handri tajming.rammstein je napisao/la:Olimpić je već po ušima dobio 100 000 KM
Od te tužbe nema ništa jer je Ramić uredno prijavljen u januaru, tako da to što nije unesen u sistem, koji usput ima hiljadu rupa u sebi, greška administrativaca u savezu.rammstein je napisao/la:Radnik poslao tuzbu na racun FKŽ
A ko ste vi da razgovarate sa tuđim igračima, pogotovo sa bivšim igračima konkurenata na tabeli? Pokušavate na sve načine da uspijete, ali ko drugom kopa jamu tome kad tad yebu mamurammstein je napisao/la: Sa nekim bivšim igračima konkurenata se razgovaralo i rekli su da nema šanse da potpisuju rreprograme više!

O kakvim inspekcijama pričaš? Igrači vam nemaju boravišne dozvole, bolje vam je pazite da vam ne deportuju trenera i pola odbrane. I feningu je bolje da prestane obmanjivati ljude, prvo tražene su dozvole nakon utakmice, a ne na poluvremenu, znači to je slagao. Rekao je da su imali sve papire a nisu, znači opet je slagao. Dino, Dino igrate se policije, a mogli bi ti vrlo brzo zakucati na vrata...rammstein je napisao/la: Poslati sve moguće inspekcije u sve klubove
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 04 mar 2014, 11:48, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
I ti voliš svašta pisat to je čudo. Prvo Olimpik nije dobio po ušima 100 000 KM, nego su ljudi uredno dužni i ne spore to...drugo je to što su ih ti iz hotela pustili da godinama kod njih odrađuju pripreme, a da ne plate prethodni dug.rammstein je napisao/la:Olimpić je već po ušima dobio 100 000 KM
Radnik nije poslao tužbu nego se žalio.....razlika je ogromna
Ima, tekstualno na SportSport.ba.sarajlija je napisao/la:Dali ima prijenos ovog izvlacenja u 12?
- franklampard8
- Kontakt:
Ja se nadam Olimpicu ili Obarskojsarajlija je napisao/la:Ljudi koga li cemo izvuci sad u kupu?

1946
Hvala admine.admin je napisao/la:Ima, tekstualno na SportSport.ba.sarajlija je napisao/la:Dali ima prijenos ovog izvlacenja u 12?

04.10.2009 !!
Amir81 je napisao/la:I ti voliš svašta pisat to je čudo. Prvo Olimpik nije dobio po ušima 100 000 KM, nego su ljudi uredno dužni i ne spore to...drugo je to što su ih ti iz hotela pustili da godinama kod njih odrađuju pripreme, a da ne plate prethodni dug.rammstein je napisao/la:Olimpić je već po ušima dobio 100 000 KM
Radnik nije poslao tužbu nego se žalio.....razlika je ogromna

a ako ne vidis povezanost našeg sponzora Hotela Brotnjo i tuzbe dan nakon izjave Dine onda...
ako ne vidis vezu između ... ma neću dalje

Ne mogu to shvatiti plavi pacovi dzaba ti njima objasnjavas. Mrznja je zasljepila balje do krvi. Jad, tuga i cemer sa kim mi zivimo. Gadni su do kraja.rammstein je napisao/la: radna dozvola po automatizmu vuče BORAVIŠNU jer kako ćeš raditi u drzavi ako ne mozes boraviti?
Da bi mi nastavili treba ispitati i sadasnje a pogotovo bivse clanove NASEG kluba. Takodje kao sto rece Baja i ovo :
"zastave VRS-a i armije, dupli arsini, prekidi utakmica sa takodje nejednakim arsinima, rigoroznije kazne za sarajevske klubove"
Ali ne, samo nemoj baljama nista talasati - bolje status quo - dno Evrope, da na nama klubovi nabijaju gol razliku - samo ne talasaj.
"Ne smiju se raja samo Reufu" - ali vi to iznutra ne vidite. Na pola teritorije drzave ne smijes reci da je to tvoja drzava i ti bi da se nekome smijes. GDP najmanji u Evropi ispod Albanskog. Da nije zalosno bilo bi smjesno.
Stakori zapjenili da herojski brane svog Zelju i titulu. Mi je ne mozemo uzeti svakako, pa prestanite sa panikom. Siroki ce je odnijeti u Listicu.
Mi cijelu godinu igramo sramotno i opet smo u kombinacijama. Kvalitet je uzas i sada mi trebamo strepiti za titulu. Ne bi nam valjalo da je osvojimo ove godine jer po kvaliteti nismo na nivou na kojem moramo biti, pa cak iako postanemo najbolji u drzavi. Jos je to tanko. Tek kad Akademija proradi mozemo pricati da opet postajemo ozbiljni. Ovo od rata je sto se nas tice katastrofa. Ipak stvari polako idu na bolje ali uzece to vremena.
al vas treba posebno provjeriti ali posto nije moguce doci do vasih prostorija to je drugo...kad bi bilo pravde u ovoj drzavi ugasili bi vam klub odmaCapt_Billy je napisao/la:Ja iskreno mislim, da su Ibrakovic kao i Dino Selimovic, novi Zijad Blekic(veliki voda), koji u svom neuspijehu vidi spas u mrznji prema FK ZELJEZNICARU...
**** ****, koji ste vi kreteni. Lafo momci krenuli u borbu protiv KORUPCIJE preko Zeljinih leda, jos im se drugi tipa Velez prikljucuju.![]()
Treba i ovaj Velez malo provjeriti, ne bi se oni dzaba prikljucivali ovoj PROPAGADNI (tj, skretanju paznje sa prave price na drugu)
Punite temu glupim postovima, vama covjek djaba pricat imate pp pa tamo 5 dana se raspravljajte.
FKS je tema cini mi se, ako se nisam prevario?

FKS je tema cini mi se, ako se nisam prevario?
04.10.2009 !!
sve je moguće, samo poolakoHz-Sa je napisao/la:al vas treba posebno provjeriti ali posto nije moguce doci do vasih prostorija to je drugo...kad bi bilo pravde u ovoj drzavi ugasili bi vam klub odmaCapt_Billy je napisao/la:Ja iskreno mislim, da su Ibrakovic kao i Dino Selimovic, novi Zijad Blekic(veliki voda), koji u svom neuspijehu vidi spas u mrznji prema FK ZELJEZNICARU...
**** ****, koji ste vi kreteni. Lafo momci krenuli u borbu protiv KORUPCIJE preko Zeljinih leda, jos im se drugi tipa Velez prikljucuju.![]()

- Capt_Billy
- Kontakt:
Dino, jesi li to ti? DinoooooHz-Sa je napisao/la:al vas treba posebno provjeriti ali posto nije moguce doci do vasih prostorija to je drugo...kad bi bilo pravde u ovoj drzavi ugasili bi vam klub odmaCapt_Billy je napisao/la:Ja iskreno mislim, da su Ibrakovic kao i Dino Selimovic, novi Zijad Blekic(veliki voda), koji u svom neuspijehu vidi spas u mrznji prema FK ZELJEZNICARU...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.