ove jos vince,al iduce bi trebo na 22 mjestofilip13 je napisao/la:http://www.basketball-reference.com/lea ... areer.html" onclick="window.open(this.href);return false;invincible1921 je napisao/la:mozel mi neko rec do koje poziciji na vjecnoj listi strijelaca je realno da LBJ bude na kraju ove sezone
evo pa računaj
Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Miami Heat
=\_1921_/=
[youtube][/youtube]

objavili ovi na facebooku sada, nisam prije naletio na ovo ali epic je
objavili ovi na facebooku sada, nisam prije naletio na ovo ali epic je
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ne znam sta je jace, to ili ovo kada prvi put wade kaze cool 
kako je samo bosh bio los sinoc, bazena nije mogao pogoditi, bas jedna od onih njegovih partija kada te kvalitetno iznervira
sinoc se bas islo na pobjedu, malo rotiranja, dosta minuta za prvu petorku i naravno to je urodilo plodom, dzaba carmelova forma u tom slucaju i sve ostalo sto je imao protivnik ponuditi 
Kad ih vec mogu pobjediti FIladelfija, Bruklin, Boston, Sakramento, sto ne bi i Juta isto ucinila
Al zato u utorak i srijedu, staviti dobre pare na njih protiv Feniksa i Golden Stejta
Al zato u utorak i srijedu, staviti dobre pare na njih protiv Feniksa i Golden Stejta
Alfa i omega Majami Hita Pet Rajli želi da angažuje mladu zvezdu Filedelfije 76ers Evana Tarnera.

- adriano_leite
- Kontakt:
Ako je to fakat istina, onda je vjerovatno opravdana sumnja u Wadeovo zdravlje i moguce je da su problemi veci nego sto se iznosi po medijima. Sjecam se da je nesto na twitteru James pisao friends for life bez obzira sta bude u buducnosti. To bi mogla biti naznaka da se James sprema otici ili da bi Wade mogao prekinuti karijeru, sto bi bila velika steta za kosarku kao sport, jer mnogo je Wade dao kosarci, bez obzira sto je cry baby i floper. Isti slucaj je i sa Bryantom, bez obzira koliko bio arogantan lik, mnogo su dali kosarci i ostat ce zapamceni i mnogo godina nakon prestanka njihovih karijera.LenBias je napisao/la:Alfa i omega Majami Hita Pet Rajli želi da angažuje mladu zvezdu Filedelfije 76ers Evana Tarnera.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
da budem iskren ja sam nekako vec otpisao ostanak jamesa, ako produzi ugovor dobro i jeste ali ni sekunde me ne bi iznenadilo da ode, svaka mu cast sto je dosao, sto se uradilo ovo sve i sretno mu nebitno gdje otisao (samo ne u lakerse
), situacije je takva kakve jeste, wade i zdravlje su posvadjani da ne mogu biti vise i to je kao prvo ogromna steta za citavu kosarku pa onda sve ostalo, situaciju moze jedino izvuci riley, da wade uzme manji ugovor u godinama koje dolaze i da se onda opet uradi neki potez kao sto je bio ovaj vezano za veliku trojku tj da opet pat nesto novo sastavi jer je majstor nevidjeni (ako wade se cak i skroz ne oprosti od kosarke, malo mi je tesko to prihvatiti ali ne iskljucujem i tu opciju, nazalost), jedno je sigurno, pred heatom je period u kojem ce ponovo biti glavni favoriti za naslov ili period u kojem ce ispostovati samo regularni dio sezone i gledati doigravanje na malim ekranima, doduse istok je slab pa mozda nekako i losi izbore 7-8. mjesto ali i ostali bi sigurno samo na tom ulasku u doigravanje
na neki nacin me to i raduje, ne znam zasto, cak je i glupo da kao navijac ekipe to kazem ali pozelio sam neka nova i mlada lica u ekipi, da ce nesto skroz preokrene, kosi se sa svakom logikom to i svjestan sam toga ali ne znam eto, cudno je to sve, bilo kako bilo ostaje nam da vidimo sta ce se desiti, mogu samo reci da ne sumnjam u sefa rileya da ce uraditi sve sto je u njegovoj moci a svakom igracu heata zelim sve najbolje nebitno kako i gdje nastavio (i da li nastavio) karijeru 
- adriano_leite
- Kontakt:
Pitanje je i koliko ce uopste Riley ostati u Heatu, jer je ipak njemu skoro 70 godina. Sto se tice Wadea, mislim da nikada nije bio u gorem stanju i da je blize kraju karijere nego nekom magicnom povratku. Ako se on penzionise, ode i James, jer je James i dosao tu zbog Wadea. Sumnjam da ce James ostati uz Bosha da grade ekipu oko njih dvojice bez jos nekog All-Stara ili superstara. Pogotovo eto ako se hoce Evan, njemu istice ugovor i ne vidim poentu zasto ga uzeti u trejdu ako se ne misli ugovor produziti, a Evan ce sigurno nakon ovakve sezone imati ponuda pa mozda i od 10-12 miliona dolara godisnje. Prakticno od Wadea zavisi narednih 5 godina stanja u Heatu, a to je veoma lose i moguce je da se srusi ta kula od karata (kako doslo tako i otislo).LenBias je napisao/la:da budem iskren ja sam nekako vec otpisao ostanak jamesa, ako produzi ugovor dobro i jeste ali ni sekunde me ne bi iznenadilo da ode, svaka mu cast sto je dosao, sto se uradilo ovo sve i sretno mu nebitno gdje otisao (samo ne u lakerse), situacije je takva kakve jeste, wade i zdravlje su posvadjani da ne mogu biti vise i to je kao prvo ogromna steta za citavu kosarku pa onda sve ostalo, situaciju moze jedino izvuci riley, da wade uzme manji ugovor u godinama koje dolaze i da se onda opet uradi neki potez kao sto je bio ovaj vezano za veliku trojku tj da opet pat nesto novo sastavi jer je majstor nevidjeni (ako wade se cak i skroz ne oprosti od kosarke, malo mi je tesko to prihvatiti ali ne iskljucujem i tu opciju, nazalost), jedno je sigurno, pred heatom je period u kojem ce ponovo biti glavni favoriti za naslov ili period u kojem ce ispostovati samo regularni dio sezone i gledati doigravanje na malim ekranima, doduse istok je slab pa mozda nekako i losi izbore 7-8. mjesto ali i ostali bi sigurno samo na tom ulasku u doigravanje
na neki nacin me to i raduje, ne znam zasto, cak je i glupo da kao navijac ekipe to kazem ali pozelio sam neka nova i mlada lica u ekipi, da ce nesto skroz preokrene, kosi se sa svakom logikom to i svjestan sam toga ali ne znam eto, cudno je to sve, bilo kako bilo ostaje nam da vidimo sta ce se desiti, mogu samo reci da ne sumnjam u sefa rileya da ce uraditi sve sto je u njegovoj moci a svakom igracu heata zelim sve najbolje nebitno kako i gdje nastavio (i da li nastavio) karijeru
Edit: Kawhi, mozda on i zapali dres, ali u Miamiu sigurno nece paliti dresove, jer i nemaju navijaca
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
ispred vlade kantonaKawhi je napisao/la:Nećeš palit dresove?
@adriano
znam, sve znam, sto se tice slucaja wade, riley, sve znam druze
- adriano_leite
- Kontakt:
Negdje sam procitao da Bosh sigurno ostaje, da se nece odreci ugovora, tako da imate priliku graditi ekipu oko BoshaLenBias je napisao/la:ispred vlade kantonaKawhi je napisao/la:Nećeš palit dresove?
@adriano
znam, sve znam, sto se tice slucaja wade, riley, sve znam druzemislim da je turner ako se i desi samo prelazna opcija za ovu sezonu i ispomoc, nista vise, cisto sumnjam i da ce se desiti, james i bosh mogu biti fokus za nastavak, dovesti jos nekoga umjesto wadea i opet sve po starom, zbog toga i mislim da bi najbolja opcija bila sto za klub, sto za kosarku kao sport da wade ostane i dalje kao kosarkas ali uz drasticno manje minute i platu tj kao neki igrac rotacije, i dalje on na taj nacin moze biti od ogromne pomoci heatu i na taj nacin bi mogao i james ostati ali sve mi je blizi scenario u kojem se gradi ekipa ponovo na ovaj ili onaj nacin, vrijeme ce pokazati
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
ne znam zasto jer stvarno nemam ni jedan jedini razlog, naznaku ili zelju da se to desi ali sve vise mi odzvanja dolazak mela u heat, nadam se da nece biti ni blizu toga 

Lebron haters be all like: "He flopped, he had a ketchup packet in his hand the whole time"
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
[youtube][/youtube]
malo istine nije na odmet
malo istine nije na odmet
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Ibracadabra
- Kontakt:
Najveći!!!
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
Trenutno korisnika/ca: alemsa, JHam, teamnorth1989 i 7 gostiju.