Sta imamo predstavljati,jesmo li legeinu opremu davno predstavili.Armala je napisao/la:Sve repke predstavljauje dresove, kada cemo mi to uraditi, dan pred utakmicu
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Dres reprezentacije BiH
Keep walking.
- delpiero502
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Toni Šunjić uprkos dešavanjima u Ukrajini pridružio se reprezentaciji BiH u Innsbrucku
Toni Šunjić, fudbaler ukrajinske Zorye, čiji dolazak je zbog dešavanja u Ukrajni bio upitan, sinoć kasno pridružio se ostalim fudbalskim reprezentativcima Bosne i Hercegovine u austrijskom Innsbrucku, koji će u srijedu od 18:30 sati na stadionu Tivoli odigrati prijateljsku utakmicu s Egiptom, prvu u ovoj godini pred nastup na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014, javlja Anadolu Agency (AA).
Inače, ranije je za Anadolu Agency selektor BiH Safet Sušić kazao da je upitan Toni Šunjić, koji igra za Zoryu, sa kojim stručni štab nije uspostavio kontakt, te nije bilo poznato da li je krenuo iz Ukrajine koju potresa duboka "politička kriza", nakon što je Rusija poslala na hiljade svojih vojnika na Krim.
Osim njega, ostalim reprezentativcima Bosne i Hercegovine u Innsbrucku pridružio se još i Haris Medunjanin iz turskog Gaziantepspora.
Tako se u austrijskom gradu za utakmicu protiv Egipta već sada okupio 21 reprezentativac BiH, dok nedostaje povrijeđeni Zoran Kvržić, koji je ranije otkazao dolazak.
Nakon što je Sušić u Austriji igračima prezentirao plan i program priprema za prvi nastup BiH na SP, i čelnici Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH obradovali su "zmajeve" dodatnom, ali radosnom obavezom na okupljanju u Innsbrucku. Naime, u hotel "Austria Trend" danas će doći krojači iz uglednih svjetskih firmi "Hugo Boss" i "Tom Tailor", koji će "uzeti mjere" igrača kako bi im sašili odjela i neformalnu odjeću za Mundijal.
Ekspedicija BiH tako će na SP u odjelima "Hugo Boss", dok je "Tom Tailor" zadužen za neformalnu odjeću igrača i stručnog štaba, javio je novinar Anadolu Agency iz Innsbrucka.
Inače, danas će reprezentativci BiH održati jedini trening pred sutrašnji duel sa Egipćanima. Počet će u 17:30 na stadionu "Tivoli" na kojem će biti odigran meč u srijedu zakazan za 18:30.
Atmosfera među bh. igračima pred prvu ovogodišnju utakmicu je na zavidnom nivou, što su potvrdili mnogi od njih.
“Očekujemo pobjedu. Egipat je nepoznanica za nas, ali znamo da trebamo dati sve od sebe kako bismo ih pobijedili i obradovali naše navijače kojih će i ovdje biti veliki broj”, rekao je Vedad Ibišević, napadač BiH i njemačkog Stuttgarta.
Prije susreta sa brazilskim klubom na tlu države organizatora narednog Mundijala, najboljih fudbaleri BiH formu će "brusiti" protiv Egipta u srijedu u Innsbrucku, a u Sjedinjenim Američkim Državam (SAD) 31. maja igrat će protiv Obale Slonovače, a 3. juna sa Meksikom. Zvanično pripreme za SP popularno zvani "zmajevi" počet će 15. maja u Sarajevu, što je još jučer potvrdio selektor Safet Sušić.
Toni Šunjić, fudbaler ukrajinske Zorye, čiji dolazak je zbog dešavanja u Ukrajni bio upitan, sinoć kasno pridružio se ostalim fudbalskim reprezentativcima Bosne i Hercegovine u austrijskom Innsbrucku, koji će u srijedu od 18:30 sati na stadionu Tivoli odigrati prijateljsku utakmicu s Egiptom, prvu u ovoj godini pred nastup na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014, javlja Anadolu Agency (AA).
Inače, ranije je za Anadolu Agency selektor BiH Safet Sušić kazao da je upitan Toni Šunjić, koji igra za Zoryu, sa kojim stručni štab nije uspostavio kontakt, te nije bilo poznato da li je krenuo iz Ukrajine koju potresa duboka "politička kriza", nakon što je Rusija poslala na hiljade svojih vojnika na Krim.
Osim njega, ostalim reprezentativcima Bosne i Hercegovine u Innsbrucku pridružio se još i Haris Medunjanin iz turskog Gaziantepspora.
Tako se u austrijskom gradu za utakmicu protiv Egipta već sada okupio 21 reprezentativac BiH, dok nedostaje povrijeđeni Zoran Kvržić, koji je ranije otkazao dolazak.
Nakon što je Sušić u Austriji igračima prezentirao plan i program priprema za prvi nastup BiH na SP, i čelnici Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH obradovali su "zmajeve" dodatnom, ali radosnom obavezom na okupljanju u Innsbrucku. Naime, u hotel "Austria Trend" danas će doći krojači iz uglednih svjetskih firmi "Hugo Boss" i "Tom Tailor", koji će "uzeti mjere" igrača kako bi im sašili odjela i neformalnu odjeću za Mundijal.
Ekspedicija BiH tako će na SP u odjelima "Hugo Boss", dok je "Tom Tailor" zadužen za neformalnu odjeću igrača i stručnog štaba, javio je novinar Anadolu Agency iz Innsbrucka.
Inače, danas će reprezentativci BiH održati jedini trening pred sutrašnji duel sa Egipćanima. Počet će u 17:30 na stadionu "Tivoli" na kojem će biti odigran meč u srijedu zakazan za 18:30.
Atmosfera među bh. igračima pred prvu ovogodišnju utakmicu je na zavidnom nivou, što su potvrdili mnogi od njih.
“Očekujemo pobjedu. Egipat je nepoznanica za nas, ali znamo da trebamo dati sve od sebe kako bismo ih pobijedili i obradovali naše navijače kojih će i ovdje biti veliki broj”, rekao je Vedad Ibišević, napadač BiH i njemačkog Stuttgarta.
Prije susreta sa brazilskim klubom na tlu države organizatora narednog Mundijala, najboljih fudbaleri BiH formu će "brusiti" protiv Egipta u srijedu u Innsbrucku, a u Sjedinjenim Američkim Državam (SAD) 31. maja igrat će protiv Obale Slonovače, a 3. juna sa Meksikom. Zvanično pripreme za SP popularno zvani "zmajevi" počet će 15. maja u Sarajevu, što je još jučer potvrdio selektor Safet Sušić.
- Centre forward
- Kontakt:
Kako je krenulo ne bi me čudilo da nam Prevent iz Goražda u sUradnji sa Folcvagenom skroji dresove.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Stigla nova garnitura dresova, Legea nas oblači i na Svjetskom prvenstvu!?
Reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će odigrati prijateljski meč protiv reprezentacije Egipta. Naši reprezentativci će istrčati u novim dresovima, koje je Legea dizajnirala za narednu sezonu. Istina je da su velike šanse da će Bosna i Hercegovina nastupiti upravo u ovim dresovima i na Svjetskom prvenstvu.
Tu su naravno tradicionalne boje, plava i bijela ali na novim dresovima nema žute nijanse. Grb više nije na sredini nego na "srcu" i to je jedna stvar koja raduje. Istina, očekivali smo adidas ili nike, ali čini se kako naš savez nije ispoštovao Fifinu naredbu gdje sve reprezentacije moraju do polovine februara znati u kojoj će opremi nastupiti, tako da ćemo mi po svemu sudeći htjeli ili ne morati nositi Legeine dresove i na mundijalu.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će odigrati prijateljski meč protiv reprezentacije Egipta. Naši reprezentativci će istrčati u novim dresovima, koje je Legea dizajnirala za narednu sezonu. Istina je da su velike šanse da će Bosna i Hercegovina nastupiti upravo u ovim dresovima i na Svjetskom prvenstvu.
Tu su naravno tradicionalne boje, plava i bijela ali na novim dresovima nema žute nijanse. Grb više nije na sredini nego na "srcu" i to je jedna stvar koja raduje. Istina, očekivali smo adidas ili nike, ali čini se kako naš savez nije ispoštovao Fifinu naredbu gdje sve reprezentacije moraju do polovine februara znati u kojoj će opremi nastupiti, tako da ćemo mi po svemu sudeći htjeli ili ne morati nositi Legeine dresove i na mundijalu.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Nemoj loziti raju bezvezescorpion je napisao/la:Stigla nova garnitura dresova, Legea nas oblači i na Svjetskom prvenstvu!?
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Strašan dres.calcio je napisao/la:Ne vjerujem da cemo u njima na SP ali meni je dobar, najbolji sto nam je Legea napravila. Kud nisu ranije...Amar Dzeko je napisao/la:Vidi ovo ba, čak nije ni vrećacalcio je napisao/la:http://www.fanatic-shop.com/review/prod ... tegory/19/
hocemo li u ovim dresovima igrati protiv Egipta?
Nije los, sto jest jest.![]()
U ovom dresu na SP, šta kažete ?
![]()
Ako nam već bude LEGEA na SP-u, neka bude ovakav dres.
Virtu4l je napisao/la:Nije ni UNIQLO pa oblači Novaka Đokovića.Armala je napisao/la:Pa nije Legea medju najjacim firmama na svijetu, jebote
Legea će sigurno poslati finansijski najbolju ponudu, jer je i njima ovo velika prilika.
On sigurno nije izabrao UNIQLO zbog renomea i kvaliteta vec sto su mu ponudili najvise novca koje mu Nike nikako nije mogao ponuditi jer vec ima previse tenisera pod svojim okriljem.
I sinoc sam rekao da se necu iznediti ako Legea ostane, jer ipak je za nas to drugi svijet
ovako, legea je i tako i tako izbacila novu kolekciju za novu godinu. nije sigurno nista posebno za nas.
naravno da ce uciniti sve da nas zadrze, jer im je u interesu da imaju reprezentaciju na svjetskom. na zadnjem je bila sjeverna Korea u legea dresovima. tako da ce sigurno ponudit i brdo para.
sto se mene tice, najvise bih volio adidas. a ako ostane legea, boze moj. bitno je da rezultat ne izostane
svejedno, mislim da se tu nesto desava i da cemo dobit novog sponzora za opremu...
naravno da ce uciniti sve da nas zadrze, jer im je u interesu da imaju reprezentaciju na svjetskom. na zadnjem je bila sjeverna Korea u legea dresovima. tako da ce sigurno ponudit i brdo para.
sto se mene tice, najvise bih volio adidas. a ako ostane legea, boze moj. bitno je da rezultat ne izostane
svejedno, mislim da se tu nesto desava i da cemo dobit novog sponzora za opremu...
- maxuz baxuz
- Kontakt:
VS.majke mi ne znam kakvi su ovo dresovi. dugo vremena nisam vidio ovakvu rugobu od dresa, ovo više ko neka pidžama ili košulja nego dres. već mogu zamisliti pjanića i višću kako ovaj dres visi na njima.
Ne vjerujem da cemo u njima na SP ali meni je dobar, najbolji sto nam je Legea napravila. Kud nisu ranije...Vidi ovo ba, čak nije ni vrećahttp://www.fanatic-shop.com/review/prod ... tegory/19/
hocemo li u ovim dresovima igrati protiv Egipta?
Nije los, sto jest jest.![]()
![]()
Splavovi su Meka i Medina, samo nek se okrece turbina xDmaxuz baxuz je napisao/la:VS.majke mi ne znam kakvi su ovo dresovi. dugo vremena nisam vidio ovakvu rugobu od dresa, ovo više ko neka pidžama ili košulja nego dres. već mogu zamisliti pjanića i višću kako ovaj dres visi na njima.
Ne vjerujem da cemo u njima na SP ali meni je dobar, najbolji sto nam je Legea napravila. Kud nisu ranije...Vidi ovo ba, čak nije ni vreća![]()
![]()
I haj' ti sad skontaj sta narod hoce...
Za iste dresove pljuvali Legeu prije 10 dana hahaha
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
pa to je jedno te isti dres, ali logično da na lutkama stoje kao saliveni.
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:52, ukupno mijenjano 2 puta.
- Goalgetter
- Kontakt:
Deutschland über alles! 
- DonCorleone
- Kontakt:
Samo da dresovi budu malo ljepsi nego njemackih i ja prezadovoljan
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Cuo sam i da kvrzic ima tetku u njemackoj..stampy je napisao/la:Na to će se odlično uklopiti i naš Mercedes-Benz autobus:
Kao i činjenica da nam je pola tima iz Bundeslige...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad nam umjesto Hugo Boss bude pisalo Huso Boss 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Dres je definitivno užasan, pravi piđama style. No s druge strane pravo mi se sviđaju ove trenerke/duxevi i polo majice koje naši igrači nose, ne znam što... 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
http://www.footyheadlines.com/2013/12/2 ... -kits.html
To je kao prestavljanje dresova za prvenstvo,nedaj Boze ...
Zeljeznicar! 1921 !
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Pa lijepo piše da su ovo naši dresovi do 31. maja 2014, a da nakon toga ćemo oblačiti Nike ili Adidas dresove.Format je napisao/la:http://www.footyheadlines.com/2013/12/2 ... -kits.html
Također, ti dresovi će biti predstavljeni u aprilu.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Amazon [Bot], Beli98, Burberry46, bvsic, Edo1922, fukare987, General505, Google Adsense [Bot], head88, Hightower, invincible1921, juka55, lol89, Mocvara1991, Mostarac12345, Namibija, No99, Normus90, PapakIzSa, PeppermintSA, Proximic, Shategabri, Taree, TETRAPAK, zastitaIdentiteta, Zeko87 i 144 gosta.

majke mi ne znam kakvi su ovo dresovi. dugo vremena nisam vidio ovakvu rugobu od dresa, ovo više ko neka pidžama ili košulja nego dres. već mogu zamisliti pjanića i višću kako ovaj dres visi na njima.