FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
kup je interesantno takmičenje,mogli smo dobiti široki, zrinjski.. al smo imali sreće i dobili štrumfove!
Auuuuuu na kone znaci idemo neka lijepo...
SVI VIIIIII................

SVI VIIIIII................

04.10.2009 !!
Pa do ove sezone vam nije bilo interesantnorammstein je napisao/la:kup je interesantno takmičenje,mogli smo dobiti široki, zrinjski.. al smo imali sreće i dobili štrumfove!

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Neka neka , nismo par godina igrali u kupu...
Neka bolji pobjedi
Kad se igraju utakmice ?
Neka bolji pobjedi

Kad se igraju utakmice ?
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
hoce li vam moci igrati ovi imigranti 

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
jel došao onaj što smo se kleli u njegasuper je napisao/la:hoce li vam moci igrati ovi imigranti

Prvi susreti na programu su 12. marta u 15 i 18 sati, dok su uzvrati 26. marta u 15:30 i 18:30 sati. 
@ HZ_ ilidza evo kad se igraju.

@ HZ_ ilidza evo kad se igraju.

Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 04 mar 2014, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
- moustapha
- Kontakt:
- super
- Kontakt:
nije dosao a sponzor samo sto nije,necemo igraca vaseg jer mu ne mozemo srediti boravisnu vizurammstein je napisao/la:jel došao onaj što smo se kleli u njegasuper je napisao/la:hoce li vam moci igrati ovi imigranti![]()
![]()
![]()
il jel završeno onih 1% jer je 99% gotovo za sponzra

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- super
- Kontakt:
samo zao mi sto vas nece biti u srijedu 

Osim ako se ne moze ukucati minut pred tekmu u sistem - to vas idesuper je napisao/la:nije dosao a sponzor samo sto nije,necemo igraca vaseg jer mu ne mozemo srediti boravisnu vizurammstein je napisao/la:jel došao onaj što smo se kleli u njegasuper je napisao/la:hoce li vam moci igrati ovi imigranti![]()
![]()
![]()
il jel završeno onih 1% jer je 99% gotovo za sponzra
![]()

- franklampard8
- Kontakt:
Jesi sjedio sa direktorom ovih dana ?super je napisao/la:samo zao mi sto vas nece biti u srijedu
1946
- super
- Kontakt:
treba ti li sta za vizu da se raspitam ili je nesto drugo u pitanjufranklampard8 je napisao/la:Jesi sjedio sa direktorom ovih dana ?super je napisao/la:samo zao mi sto vas nece biti u srijedu

- SarajlijaTM
Sjecas se sta je Adilović rekao,nakon sto ste ga na prosloj proslavi titule prijavili za paljenje baklje?franklampard8 je napisao/la:Nemoj paliti, doci ce ti kazna ...SarajlijaTM je napisao/la:To maleni,vasa euforija nam treba,opletite
E.Adilovic:"Pripremio sam 500km,za baklju na sljedećoj tituli"
Btw.u pravi vakat derbi,bice veselo,steta zbog zabrane,al vam je sjever otvoren kao i vas zapad,za prave navijace

- storm_raider
- Kontakt:
super je napisao/la:treba ti li sta za vizu da se raspitam ili je nesto drugo u pitanjufranklampard8 je napisao/la:Jesi sjedio sa direktorom ovih dana ?super je napisao/la:samo zao mi sto vas nece biti u srijedu

Tako vam je to komsije, danas mi vas, sutra vi nas, pa onda mi vas, pa onda opet mi vas.

Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
kad je prva utakmica ??
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- franklampard8
- Kontakt:
Nema ljepse atmosfere nego one pred derbi, podbadanja, zaje******. Najbolji osjecajSarajlijaTM je napisao/la:Sjecas se sta je Adilović rekao,nakon sto ste ga na prosloj proslavi titule prijavili za paljenje baklje?franklampard8 je napisao/la:Nemoj paliti, doci ce ti kazna ...SarajlijaTM je napisao/la:To maleni,vasa euforija nam treba,opletite
E.Adilovic:"Pripremio sam 500km,za baklju na sljedećoj tituli"
Btw.u pravi vakat derbi,bice veselo,steta zbog zabrane,al vam je sjever otvoren kao i vas zapad,za prave navijace

1946
- Burberry46
- Kontakt:
BH Telecom Premijer lige BiH, 21. kolo - FK SARAJEVO - FK Olimpic
DATUM: 09.03.2014.
POČETAK: 18.30h
Lijep termin! SVI na Kosevo
DATUM: 09.03.2014.
POČETAK: 18.30h
Lijep termin! SVI na Kosevo
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Brate vidi moj gornji post, malo pratite bemu misa.lucif3R666 je napisao/la:kad je prva utakmica ??

04.10.2009 !!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/siljak-d ... avu/126082" onclick="window.open(this.href);return false; lijep gest od strane komsija.
04.10.2009 !!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Paromlinac i 47 gostiju.