Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

marconato
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la marconato » 04 mar 2014, 09:50

Blaszczykowski je napisao/la: A tko je bolji najbolje vidimo otkad svatko ima svoju reprezentaciju. :mrgreen:
Niko ne spori da imate bolju i uspjesniju reprezentaciju, odnosno da ste ostvarivali bolje rezultate od raspada bivse drzave!

Međutim, ti si napisao da su Hrvati individualno bolji fudbaleri, sto i nije bas tacno... :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 mar 2014, 10:44

Blaszczykowski je napisao/la:Dajte ovom Maglici tablete za smirenje, od obične zafrkancije lik pravi slučaj. :roll:

Uzmi sam shaku lekova - znash, one shto ti je Pliva sotvorila. Nije fer drugima prepisivati svoje dijagnoze. ;)
A tko je bolji najbolje vidimo otkad svatko ima svoju reprezentaciju. :mrgreen:
Tachno. Samo shto je logichka greshka smatrati da aktualna stanja objashnjavaju celukupnu istoriju, pogotovo onu od pre 80+ godina. Ako je neko bolji u poslednjih 15 godina, ne znachi da je bio bolji i pre 50, 60 ili 70 godina. I obratno: shto si bio bolji nekada, nije ti garancija da cesh biti bolji i danas. Da je tako, Madjari bi i dalje bili 1 fudbalska velesila, a Australija/Koreja/Japan bi uvek bili maskote svetskih prvenstava...

:arrow:

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 04 mar 2014, 12:46

marconato je napisao/la:
Blaszczykowski je napisao/la: A tko je bolji najbolje vidimo otkad svatko ima svoju reprezentaciju. :mrgreen:
Niko ne spori da imate bolju i uspjesniju reprezentaciju, odnosno da ste ostvarivali bolje rezultate od raspada bivse drzave!

Međutim, ti si napisao da su Hrvati individualno bolji fudbaleri, sto i nije bas tacno... :)
Pa od raspada Juge imamo bolje individualce. Piksi je bio veliki talent, ali on je svoj zenit dosegao još u drugoj polovici osamdesetih i nakon odlaska u Marsigliju počeo tonuti, dok su Mijatović i Savičević Crnogorci. A ono od prije ne znam pošto nisam previše istraživao. Znam da se Džaja nekim širim konsenzusom smatra najboljim ex-Yu nogometašem, te da se Vasović ubraja u ponajbolje SW-ove svih vremena. Za ostale se ne bih usudio iznositi stav, jer ne znam koliko su uistinu bili dobri, a koliko su plod mitologiziranja ljudi i medija s ovih prostora.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 04 mar 2014, 13:01

Nabrojao si 3 igraca i to je to :?:

Sta je sa Mihajlovića, Đukića, Jokanovića, Jugovića (koji je i najtrofejniji igrac na ovim prostorima), Kovačevića, Miloševića, Ramba Petkovića, Stankovića.... :roll:

Uostalom, napisao si da je nama tesko DANAS priznati da su Hrvati bolji "nogometasi"...Zasto bih priznao kada nisu?!

Momentalno imate bolju reprezentaciju, ali ne i pojedince :!:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 mar 2014, 13:26

Hrvati dosta dugo imaju bolju reprezentaciju, jer su njihove glaveshine "ozbiljniji" u tom leshinarenju. Ovi lopovi kod nas nemaju obraza ni za lek.

Hrvatima igra Sammir i svi znaju da je on menadzerski igrach, ali taj Sammir udje u nadoknadi vremena ili pred kraj tekme, kao kod nas Raca Petrovic. Zato nashi udbashi stave selektore koji vode klasichne pijace od repki u kojima ima uvek 6-7 zalutalih, a Mihajlovic genijalac je pola kvala izvodio ekipe sa 3-4 takvih u prvih 11.
Kako onda da se zadrzhe rezultati dovoljno dobri da se ostane u grupi povlascenih za zhreb i da se omoguci da se konstantno ide na velika takmichenja :?: :roll:

Mislim, niko nam nije kriv shto imamo shljam za rukovodioce, shto taj shljam bira selektore sljamove, shto ti selektori shljamovi prave shljam ekipe...niti su vrhunski igrachi tipa Vidic, Ivanovic, Stankovic i sl. koji su pravili vrhunske karijere u najboljim klubovima Evrope krivi zato shto su bili fudbalski Guliveri medju Liliputancima a.k.a lopovima i udbashima - pa nije uradjeno nishta vishe od 2 plasmana na SP u periodu od 14 godina tj. 7 kvalifikacionih ciklusa.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 04 mar 2014, 13:30

Sve mi to znamo, a znaju i komsije :!:

Bez obzira, oni pokusavaju da pricu o individuallnom kvalitetu podvedu pod (ne)uspjeh reprezentacije... ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 mar 2014, 10:48

Danas veoma vazan dan za nas reprezentativni fudbal!

U21 u Belgiji igra 1 od odlucujucih meceva za plasman na EP, dok A selekcija veceras u Irskoj zapocinje novu eru sa Drulovićem na celu i bilo bi lijepo da trijmfujemo i da Ljubinko (p)ostane selektor!

Belgijanci su odlicna ekipa, sto su pokazali i u Milanovcu, tako da je izostanak Nastasića i Markovića veliki hendikep! Njih 2 su igraci koji prave razliku, narocito u ekipama kao sto je nasa, gdje trener i nije bas najjaca karika... ;)

Bojim se da nisam bas neki optimista po pitanju povoljnog rezultata, ali se opet nadam velikoj borbenosti i inspiraciji i motivisanosti Mitrovića, jer ce imati razlog vise za dobro partiju, jer igra protiv "svojih".

Sto se A selekcije tice, u Dablinu bih volio da zaigramo ovako:

...........................Stojković..........................

......Basta......Ivanović.....Biševac.....Kolarov.......

.......................Gudelj.....Matić......................

...........Marković........Tadić.......Ljajić...............

............................Đorđević............................

Međutim, s obzirom na vaznost utakmice, prvenstveno po Drulovića, misljenja sam da ce ipak izvesti neku iskusniju i "provjereniju" postavu:

- Rukavina umjesto Baste, a Basta umesto Markovića na krilu
- Fejsa umjesto Gudelja
- Tošić prije Ljajića

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 mar 2014, 12:49

nikako đorđević prije mitrovića...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 mar 2014, 12:53

Citaj malo bolje...Mitrović je u Belgiji sa mladom selekcijom :!:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 mar 2014, 13:13

marconato je napisao/la:Citaj malo bolje...Mitrović je u Belgiji sa mladom selekcijom :!:
ma znam... ali tek sam ustao... možda nisam odmah trebao igrati kladionicu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 mar 2014, 13:15

Ma dobijamo Irce i bez Mitra, nema sta da brines... :mrgreen:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 mar 2014, 17:21

U 18 h pocinju mladi sa Belgijancima!

Oficijalni sastav nasih: Dmitrović - Petković, Spajić, Vitas, Petrović - Brašanac, Čaušić - Jojić, Đuričić, Kostić - Mitrović.

Prenos na RTS 2.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 mar 2014, 19:18

Kidamo Belgijance, za sada 0-3, Mitrović 2X i Brašanac. 8-)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 mar 2014, 19:57

Bravo Orlići, demonstracija moci nad strasnim Belgijancima sa sve bez Nastasića i Markovića!

Drago mi je sto im je Mitar zapusio usta! :mrgreen:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 05 mar 2014, 20:45

Nije neka vaznost tekme, ovo je momenat kada treba izbaciti najbolje, i videti sta moze da funkcionise, a sta ne.
Bravo za Orlice, fino je videti pobede, valjda i izbacimo nesto iz tih mladih. Mali Spajic, mozda vec moze da konkurise za prvi tim.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 mar 2014, 20:50

Odlična partija Srbije, taktički gledano. U većem dijelu tekme, Belgijanci su bili potpuno bezopasni, što me onako baš iznenadilo. U svakom slučaju potpuno zaslužena pobjeda, Belgija jako loša.
Mitar objasnio neke stvari. Neka ga sada kritikuju, imaju i zbog čega. :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 05 mar 2014, 20:54

Paradajz je napisao/la:Nije neka vaznost tekme, ovo je momenat kada treba izbaciti najbolje, i videti sta moze da funkcionise, a sta ne.
Bravo za Orlice, fino je videti pobede, valjda i izbacimo nesto iz tih mladih. Mali Spajic, mozda vec moze da konkurise za prvi tim.
Petrovic vec moze i sada...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 mar 2014, 22:49

Pobjeda u osrednjoj utakmici!

Nervira me nas mentalitet, lezerno cemo, lako cemo, polako, meljaj do iznemoglosti... :evil:

U drugom smo im mogli dati 5 komada, a oni se pomijaju po terenu i igraju pod parolom "dosta nam je".. :roll:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 05 mar 2014, 22:59

Ne znam za vas, ali pristup ocajan, taktike nikakve. I daj boze da vise ne gledam Bastu na krilu, decko izgubljen bio, usporio svaku akciju 200%. Rukavina isto prosek, ali dobro, morao je Bane stopera, pa ne marim. Bisevac klupa max, samo da se Nastasic i Subotic oporave.

Fejsa mi se ne svidja uopste, jednostavno, kad imas Matica koji jeste all round igrac, ali nije "takav" kreativac, onda moras imati malo svestranijeg igraca pored njega. Gudelj zapravo i nije los, gledao sam ga malo u AZ i ume decko.

Kapiram da Ljajic nije igrao jer je Rudi zvao Ljubinka da mu kaze da ne igra puno, isto je uradio i za Radju i za par igraca, jer Roma igra derbi za vikend. Bar zelim da verujem u to.
Tadic je veliki majstor.

Markovic slabo, a i cini mi se da je on ala Gervinho igrac, mada je i takav za nas zlato.

Mislim da mora bolje od Drulovica, mada jedna tekma nije merilo.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 mar 2014, 23:16

Pristup kao da su dosli na neki piknik, a ne na utakmicu za nacionalni tim... :roll:

Marković u Benfici igra na desnom krilu konstantno i odlicno, a to sto ga ovaj u Srbiji stavi lijevo i sto za razliku od kluba ne igra u razradjenom sistemu je druga stvar!

Ivanović na stoperu kriminalan, svaki skok se sluzi rukama...slika

Fejsa mora igrati upravo zbog Matića, da mu se da vise slobode u ofanzivnim akcijama, sto je on i pokazao veceras!

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.