BiH - Egipat / 05.03.2014
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Egipat / 05.03.2014
Ako zelimo balansiranu ekipu koja se moze branit, Medunjanin i Miske moraju na klupu. Ovaj zadnji pogotovo. Za Hareta mozda ima mjesta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mi ako se budemo branili nema nas na mapi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Može branit', i branit' su 2 različita pojma.
Jedan pojam ti donosi dimenziju više u igri, dok je drugi specijalizovan za ekipe koje u tome nalaze jedino riješenje za dobre rezultate.
Jedan pojam ti donosi dimenziju više u igri, dok je drugi specijalizovan za ekipe koje u tome nalaze jedino riješenje za dobre rezultate.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mi nemamo (kvalitetne) igrače ni za jednu od te dvije opcije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa šta ćemo sa problemima koji nastaju kad nemamo loptu ? Mora se i bez lopte igrat'.
Vjerovatno taj problem riješava Sušić. Nadam se da ćemo rezultate toga vidjeti već u narednim utakmicama.
Vjerovatno taj problem riješava Sušić. Nadam se da ćemo rezultate toga vidjeti već u narednim utakmicama.
Jedino što donekle može pomoći je Bešić na zadnjem veznom. Ne znam koliko bi bilo pametno tu gurati i Salihovića... to bi već bilo rizično i forsirano. Iako je trenutno Salihović jedan od najboljih igrača u timu, za razliku od prošle godine.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mene zanima i ovaj novi dečko Hadžić, nadam se da može donijeti nešto ovoj reprezentaciji. Jedva čekam meč.
Virtu4l je napisao/la:Mi ako se budemo branili nema nas na mapi.
Slazem se, ni protiv koga ne moze tako igrati niti imamo igrace za tako nesto. Trebamo se voditi time da je napad najbolja odbrana inace necemo dobro proci
Sve što smo postigli u posljednjim godinama, postigli smo napadačkom igrom i po tome smo prepoznatljivi u svijetu fudbala.
Ne kažem ja da protiv Argentine trebamo krenuti grlom u jagode, ali tu nemamo puno opcija. Ako krenemo defanzivno, prije ili kasnije ćemo fasovati.... ako krenemo ofanzivno, možemo pobijediti, a možemo primiti pet komada... ja bih uvijek izabrao drugu opciju.
Što se Egipta tiče, ja bih ih od prve minute nabio u 16-erac da ne mogu disati... ta igra nam je donijela SP i ne bih je mijenjao.
Ne kažem ja da protiv Argentine trebamo krenuti grlom u jagode, ali tu nemamo puno opcija. Ako krenemo defanzivno, prije ili kasnije ćemo fasovati.... ako krenemo ofanzivno, možemo pobijediti, a možemo primiti pet komada... ja bih uvijek izabrao drugu opciju.
Što se Egipta tiče, ja bih ih od prve minute nabio u 16-erac da ne mogu disati... ta igra nam je donijela SP i ne bih je mijenjao.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da bi i Misimovica i Medunjanina izbacili iz prve postave mi bi morali totalno promjeniti filozofiju igre,formaciju i svoj stil a ako znamo kako je selektor sklon ikakvim a kamo li drasticnim promjenama nema od tog nista.
Nasa igra se zasniva na posjedu lopte a bez Misimovica mi ne mozemo imati posjed ni protiv prosjecnih reprezentacija a kamo li protiv vrhunskih.Jedini igrac koji zna,moze i smije stati na loptu i cuvati je da mu je protivnik ne moze uzeti bez faula je Miske,to je dokazao bezbroj puta i ne mogu zamisliti jednu ozbiljnu ekipu bez jednog takvog igraca koji ce kad treba stati na loptu,driblati,graditi se,iznudjivati faulove i tako smiriti protivnicke napade u trenutku kad je rezultat na nasoj strani.
Ko hoce gledati objektivno,najbolji primjer je nasa najbolja utakmica protiv Grcke u Zenici kad je upravo Misimovic bio kljucni igrac,igrac koji je dominirao na sredini terena a Grci su napravili bezbroj faulova nad njim jer mu na drugi nacin nisu mogli oduzeti loptu,prakticno ih je dovodio do ludila.
Zato je mene strah sta kad ne bude Misketa,mogli bi imati ozbiljnih problema.Za sad spas vidim jedino u potpunoj promjeni koncepcije igre ako se u medjuvremenu ne pojavi neki novi Miske,mada je vrlo,vrlo tesko da se to desi.
Nasa igra se zasniva na posjedu lopte a bez Misimovica mi ne mozemo imati posjed ni protiv prosjecnih reprezentacija a kamo li protiv vrhunskih.Jedini igrac koji zna,moze i smije stati na loptu i cuvati je da mu je protivnik ne moze uzeti bez faula je Miske,to je dokazao bezbroj puta i ne mogu zamisliti jednu ozbiljnu ekipu bez jednog takvog igraca koji ce kad treba stati na loptu,driblati,graditi se,iznudjivati faulove i tako smiriti protivnicke napade u trenutku kad je rezultat na nasoj strani.
Ko hoce gledati objektivno,najbolji primjer je nasa najbolja utakmica protiv Grcke u Zenici kad je upravo Misimovic bio kljucni igrac,igrac koji je dominirao na sredini terena a Grci su napravili bezbroj faulova nad njim jer mu na drugi nacin nisu mogli oduzeti loptu,prakticno ih je dovodio do ludila.
Zato je mene strah sta kad ne bude Misketa,mogli bi imati ozbiljnih problema.Za sad spas vidim jedino u potpunoj promjeni koncepcije igre ako se u medjuvremenu ne pojavi neki novi Miske,mada je vrlo,vrlo tesko da se to desi.
Bas me zanima kako ce Susic postavit igru i kako ce to sve izgledat...Ja bi licno volio da igramo sa jednim napadacem,Dzeko jedno poluvrijeme,Vedo drugo i znali bi da li mozemo tu igru forsirati.
Rezultat je apsolutno nebitan ukoliko se budu probavale neke nove stvari
Rezultat je apsolutno nebitan ukoliko se budu probavale neke nove stvari

Nesto slicno sam i ja kamaru puta do sada govorio...ali tipovi poput @cartmana i sl.nikako da to skontaju...eno mu u skotskoj, velsu i sl,reprezentacijama sve trkaci do trkaca kakvih na svijetu nema, ali ne mogu prhnuti dalje od 2,3 pobjede u kvalifikacijama protiv slabijih reprezentacija...ne trce ni pirlo ni xavi vise od misketa...drummer je napisao/la:Da bi i Misimovica i Medunjanina izbacili iz prve postave mi bi morali totalno promjeniti filozofiju igre,formaciju i svoj stil a ako znamo kako je selektor sklon ikakvim a kamo li drasticnim promjenama nema od tog nista.
MISKE jednostavno mora igrati, i to zbog gore navedenih razloga...pa tamam imao 100kg i stojao na terenu...nek trce drugi za njega

Nemas ti pojma...bez uvrede...bez njih dvojice bi nam posjed lopte bio kao u almerije protiv barcelone...Cartman je napisao/la:Ako zelimo balansiranu ekipu koja se moze branit, Medunjanin i Miske moraju na klupu. Ovaj zadnji pogotovo. Za Hareta mozda ima mjesta.
Ma treba probat romb napravit..Hadzic, Ispred Medo i Pjana na krila Lulic i Hajrovic obojica brzi i u napad Edin..tako se igra danas, niko ne igra sa dva napadaca, moras imat jaku sredini ovaj Hadzic je pozrtvovan, borac pravi s ispred dva genijalca 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
mijenjam Vršajevića i Svena za Ibričića
, ma Miske mora igrati makar 60-70 minuta , trebao bi se Sušić prije sa njim dogovoriti oko minutaže da nebi bilo kasnije nezadovoljnih ...

Predvidljiv + sa grlom u jagode = Safet Susic Pape.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
imam jos 2 ili cak 3 ulaznice za tekmu. ako neko slucajno treba, nek se javi na PP.
ne trazim nista, moze za pivu
samo nek mjesto ne ostane prazno.
ne trazim nista, moze za pivu

samo nek mjesto ne ostane prazno.
-
- Kontakt:
Ima li neko da bi kreno sutra iz Minhena za Innsbruck??? i da li ima mjesta za jos jednog? 

Gledao sam ga x puta i osim dobrog suta nema on sta nama drugo ponuditi...zizu1991 je napisao/la:Mene zanima i ovaj novi dečko Hadžić, nadam se da može donijeti nešto ovoj reprezentaciji. Jedva čekam meč.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
ako ima ko iz svicerske da hoce na utkmicu,ima slobodnog mjesta jos a i karte nisu problem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.