Eto ja se jos nisam opredijelio a pretrazujem malo po internetu josuvijek.
Gdje se moze naruciti ovaj parfem, ali da je 100% orginalan (ima mnogo kopija) i po kojoj cijeni?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Otici cu bas sutra i u parfumeriju cim uhvatim vremena.ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa otidji u parfumeriju. Ne vjerujem da je ispod 80ak KM The One. Musku verziju nikad nisam platio ispod stoje, doduse solidnih ml, al ipak. Sjajan parfem. Muski. Zenski dobar, al ne na razini muskog.
A brate meni nesto crnjak kupovat buket pa nosit to curi pa ono setat jos, a ona drzi buketAmar Dzeko je napisao/la:I majci i curi buket je dovoljan
Znam ja to sve jarane ali bilo je Valentinovo nedavno, tad je dobila parfem, a i 8. mart ja ne gledam kao neki bitan praznik gdje se treba izuti kao lord, nema od toga nistatuzlak1987 je napisao/la:A brate meni nesto crnjak kupovat buket pa nosit to curi pa ono setat jos, a ona drzi buketAmar Dzeko je napisao/la:I majci i curi buket je dovoljanOvako nesto sitnije niti se vidi i kada drzis u ruci i nosis, a moze i u tasnu stavit
ne treba se stiditituzlak1987 je napisao/la:A brate meni nesto crnjak kupovat buket pa nosit to curi pa ono setat jos, a ona drzi buketAmar Dzeko je napisao/la:I majci i curi buket je dovoljanOvako nesto sitnije niti se vidi i kada drzis u ruci i nosis, a moze i u tasnu stavit
Amar Dzeko je napisao/la:Znam ja to sve jarane ali bilo je Valentinovo nedavno, tad je dobila parfem, a i 8. mart ja ne gledam kao neki bitan praznik gdje se treba izuti kao lord, nema od toga nistatuzlak1987 je napisao/la:A brate meni nesto crnjak kupovat buket pa nosit to curi pa ono setat jos, a ona drzi buketAmar Dzeko je napisao/la:I majci i curi buket je dovoljanOvako nesto sitnije niti se vidi i kada drzis u ruci i nosis, a moze i u tasnu stavit
Moj stav prema 8. martu je takav, nisam nikakav sovinistOzil10 je napisao/la:jarane zamjenio si uloge i vaznosti datuma
Ma ne moze The One 50 ml kostati 35 KM i da je original, ne uklapa se nikako, to je D&G, ne mozes ocekivati da kosta kao kakav Puma (proizvoljan primjer) parfem. Jel ovo gore original, nije, necu ulaziti u to, ali na trzistu se prodaju sigurno iznad te cijene, podrazumijevajuci pritom da je original, jel.Bilall je napisao/la:Otici cu bas sutra i u parfumeriju cim uhvatim vremena.ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa otidji u parfumeriju. Ne vjerujem da je ispod 80ak KM The One. Musku verziju nikad nisam platio ispod stoje, doduse solidnih ml, al ipak. Sjajan parfem. Muski. Zenski dobar, al ne na razini muskog.
nasao sam i na netu pa nisam siguran da je to orginal. http://kupiparfem.ba/dolce-m-z?product_id=79" onclick="window.open(this.href);return false; Ovo je manja doza od 50ml i kosta 35KM, a na nekim drugim stranicama i do 45KM.
Volio bih da kupim bas taj jer joj se ranije dopao, a do 100KM je nekako podnosljiva cijena.
ko zna zna, brato moram te uvijek citirat, stacu kad si majstor zanataNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Mami ( ko je ima ) obavezno buket i poljubac. Ovo ostalo moze i cunga lunga
fedeltafrotta je napisao/la:ko zna zna, brato moram te uvijek citirat, stacu kad si majstor zanataNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Mami ( ko je ima ) obavezno buket i poljubac. Ovo ostalo moze i cunga lunga
Dex je napisao/la:Nikom ne kupujem jer mama ne voli cvijeće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.