Da ne duplam... čovjek SVE objasnio!bagrcavi je napisao/la:Pod 1. Igrač Ramić Mirsad je registrovan za Željezničar nakon povratka sa posudbe 2. januara. To što nije unesen u COMET, nema apsolutno nikakve veze sa FK Željezničar.kengur je napisao/la:
Kad Zeljo lopovise onda je neko drugi kriv. I to bas u korist Zelje. I kad se lopovluk prokuzio onda se panicno unose informacije i mjenja zapisnik. Zakon je prekrsen i krivce treba kazniti pa se vi sa savezom natezite ko je kriv.
A po istoj logici MUP nije kriv sto uz radne dozvole odmah ne daje i boravisne dozvole koje se automatski odobravaju.
Ne, kriva je vasa bolesna mrznja prema FKS. Ma iako smo taraba od kvalitete, jeste mi drago sto su se balje sasrale i pjene. Kad im vidim reakcije to je neprocjenjivo. Moj dobri Hilmo ti si gospodin covjek ne mozes ti njihA skontat. U njihA ti samo bolest i mrznja vladaju u glavi a sa demokratijom sada i laprdaju bez konsekvenci. Gade mi se ali sta ces.
Pod 2. Nakon dobijanja radne dozvole, mora se predati zahtjev za boravišnu dozvolu i ona se odmah dobija.
Pod3. Naša bolesna mržnja prema Sarajevu?
Pravimo transparente "MRZIM SARAJEVO" i stavljamo ih na derbiju umjesto udarnog?
Smišljamo uvredljive, ogavne pjesme na račun legende ovog grada i države a ne samo FKŽ.
Plaćamo članke u novinama da blate Sarajevo?
Spominjemo FKS u raznim ružnim kontekstima po novinama i ostalim medijima naravno bez dokaza?
Pokušavamo na sve načine da diskreditujemo gradskog rivala?
Direktor kluba nakon prekida utakmice navijačima govori ne mogu ja ništa Amar je kupio sudije? Je li to direktor FKŽ govorio?
Jel' to ta mržnja??? Ili su ovo stvari koje vi upravo radite???
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
bagrčavi, sad i zadnji put, nasi ne nosaju REGISTRATORE sa igracima da bi im dokazali krvnu grupu, nose POTREBNU dokumentaciju.. radne dozvole i pasoše-lične, BORAVIŠNE DOZVOLE su imali SVI, a to sto su bile u sarajevu u KLUPSKIM prostorijama je sasvim normalna stvar! takoda prestaneš IZMIŠLJATI da nismo imali dokumentaciju, a sad zbog ovoga će inspekcije svih vrsta da kucaju i na vaša vrata.... pa da vidimo
sto se tiče radnika, imate njihovu temu pa se pravdajte , ovo nije REGULARNO bilo a ko je kriv to je problem vas i saveza, s obzirom da vas NIKAD nisu oštetili otkad je Osim tamo, ja ne vjerujem da ce i sad, bit će kriv svizac i čokolada
plus,, vas trans UBICE DIVOVA
to si zaboravio, pjevanje pogrdnih pjesama vaseg JEZGRAs juga o Vedranovim kostima... idi odavde molim te
sto se tiče radnika, imate njihovu temu pa se pravdajte , ovo nije REGULARNO bilo a ko je kriv to je problem vas i saveza, s obzirom da vas NIKAD nisu oštetili otkad je Osim tamo, ja ne vjerujem da ce i sad, bit će kriv svizac i čokolada
plus,, vas trans UBICE DIVOVA
a sarajevo zelju ?
zeljo zadnji derbi dobio u prvoj tekmi prije 2 sezone 1 0, pa bilo 2 2, pa sarajevo dobilo 1 0, pa 0 0 i sad ovaj zadnji 0 0.. a stavljas tu neke podatke ko da ste vi sve tekme dobili i kurcis se nesto
Zadnja izmjena: samerloff, dana/u 04 mar 2014, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
Znaci ovaj Delic sad demantova Ibrakovica da su se igraci bojali hocel bit deportovani ili ne, Delic kaze da su imali i prije te dozvole, ako su imali cega su se onda bojali, hej tugo moja trenutno najorganizovanij i najstabilnij klub nezna sta prica a mozes mislit kako je u ostalima

A o pjesamam u kome spominju rahmetli Haseta da i ne govorimo...a ovo ostalo sto je nabrojao je smjesno..rammstein je napisao/la:bagrčavi, sad i zadnji put, nasi ne nosaju REGISTRATORE sa igracima da bi im dokazali krvnu grupu, nose POTREBNU dokumentaciju.. radne dozvole i pasoše-lične, BORAVIŠNE DOZVOLE su imali SVI, a to sto su bile u sarajevu u KLUPSKIM prostorijama je sasvim normalna stvar! takoda prestaneš IZMIŠLJATI da nismo imali dokumentaciju, a sad zbog ovoga će inspekcije svih vrsta da kucaju i na vaša vrata.... pa da vidimo
plus,, vas trans UBICE DIVOVAto si zaboravio, pjevanje pogrdnih pjesama vaseg JEZGRAs juga o Vedranovim kostima... idi odavde molim te
nek ponudi bilo kakav dokaz da covjek vidi a ne sve rekla kazala...cuj rekao direktor Osim namjestio..
ne vjeruj svemu sto procitas po forumima..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Istina je ovo sto je rekao bagrcavi za vaseg direktora u utakmici protiv leotara. To je vas jedan forumas potvrdio onu noc i napisao ovdje na forum. Dino je smece od covjeka koliko god ga vi branili i uvjek ce na drugoga krivicu vlastitu svaljivati.mma_hz je napisao/la:A o pjesamam u kome spominju rahmetli Haseta da i ne govorimo...a ovo ostalo sto je nabrojao je smjesno..rammstein je napisao/la:bagrčavi, sad i zadnji put, nasi ne nosaju REGISTRATORE sa igracima da bi im dokazali krvnu grupu, nose POTREBNU dokumentaciju.. radne dozvole i pasoše-lične, BORAVIŠNE DOZVOLE su imali SVI, a to sto su bile u sarajevu u KLUPSKIM prostorijama je sasvim normalna stvar! takoda prestaneš IZMIŠLJATI da nismo imali dokumentaciju, a sad zbog ovoga će inspekcije svih vrsta da kucaju i na vaša vrata.... pa da vidimo
plus,, vas trans UBICE DIVOVAto si zaboravio, pjevanje pogrdnih pjesama vaseg JEZGRAs juga o Vedranovim kostima... idi odavde molim te
nek ponudi bilo kakav dokaz da covjek vidi a ne sve rekla kazala...cuj rekao direktor Osim namjestio..![]()
![]()
ne vjeruj svemu sto procitas po forumima..
editovan ti je moj post.. pravis se pametan a bas i nisi
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
[youtube][/youtube]samerloff je napisao/la: a sarajevo zelju ?
tradicija je tradicija
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
POTVRDIO NAS FORUMAS..TI SI DANAS NAJGORI..

FK SARAJEVO.
Nemas ti kapaciteta da shvatis da u divljim sistemima koje su sebi napravile balje, biti u pravu nista ne znaci.Tkanton je napisao/la:Znaci ovaj Delic sad demantova Ibrakovica da su se igraci bojali hocel bit deportovani ili ne, Delic kaze da su imali i prije te dozvole, ako su imali cega su se onda bojali, hej tugo moja trenutno najorganizovanij i najstabilnij klub nezna sta prica a mozes mislit kako je u ostalima![]()
![]()
I za Gavarica smo bili u pravu i opet nista. I za Vedrana smo u pravu pa niko nije kriv. Ti si mi tarzan koji se nicega ne boji. Zivis u toru i samo blejis i ne dozvoljavas da ista ide naprijed. Ali ti svoga jada i cemera nisi svjestan.
Da momak koji je bio na sjeveru tu noc i to vidjeo, uzalud od toga pokusavas napraviti šegu.mma_hz je napisao/la:POTVRDIO NAS FORUMAS..TI SI DANAS NAJGORI..![]()
od zadnjih 11 derbija vi dobili 2 mi 2 i sve ostale x.. o kakvoj tradiciji pricas ?
- invincible1921
- Kontakt:
pa nije bas da ste se vi nadobijali derbija ,tri X, po jedna pobjeda....nidje veze ti je prica,kad smo kod tradicija pogledaj ovosamerloff je napisao/la:
a sarajevo zelju ?
zeljo zadnji derbi dobio u prvoj tekmi prije 2 sezone 1 0, pa bilo 2 2, pa sarajevo dobilo 1 0, pa 0 0 i sad ovaj zadnji 0 0.. a stavljas tu neke podatke ko da ste vi sve tekme dobili i kurcis se nestoa i prije ove zeljine pobjede bile skoro sve 0 0
http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... u+desio+se.." onclick="window.open(this.href);return false;.
ili ovo
http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... jio+trofej" onclick="window.open(this.href);return false;
=\_1921_/=
I jedan vas momak je priznao da je to Osim nastimao..cuo to na jugu...eto sta je sega..terabajt je napisao/la:Da momak koji je bio na sjeveru tu noc i to vidjeo, uzalud od toga pokusavas napraviti šegu.mma_hz je napisao/la:POTVRDIO NAS FORUMAS..TI SI DANAS NAJGORI..![]()
FK SARAJEVO.
I još nešto kad mi naumpade. Jedan od ovih forumaša konstantno potencira kako će većina "nastradati" zbog dugova, licence u pitanju i slične stvari, a ne zna, ili se pravi da ne zna da je njegov klub dužan preko 2 miliona maraka poreza, tačnije 2.291.659,85, kao i moj klub uostalom.
Tako da onda ni njegov klub licencu neće dobiti po njegovoj priči
Zahvaljujem se na linku forumašu @Hilmo koji je postavio ovaj link na jednoj od tema na ovom pdf.
http://www.pufbih.ba/images/stories/SPI ... 1_2014.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Tako da onda ni njegov klub licencu neće dobiti po njegovoj priči
Zahvaljujem se na linku forumašu @Hilmo koji je postavio ovaj link na jednoj od tema na ovom pdf.
http://www.pufbih.ba/images/stories/SPI ... 1_2014.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
Idi pitaj svoje pa se uvjeri a nadam se da ce se ovaj javiti vas ako bude imao imalo obraza pa to da ponovo potvrdi da ne bi bilo manijaci izmisljaju lazu ili nesto trece.mma_hz je napisao/la:I jedan vas momak je priznao da je to Osim nastimao..cuo to na jugu...eto sta je sega..terabajt je napisao/la:Da momak koji je bio na sjeveru tu noc i to vidjeo, uzalud od toga pokusavas napraviti šegu.mma_hz je napisao/la:POTVRDIO NAS FORUMAS..TI SI DANAS NAJGORI..![]()
stvar je u tome da ko uplati glavnicu duga kamata otpada, a tuga je sto mi UJUTRO mozemo uplaiti pare a vi ne mozete ni za 10 godinabagrcavi je napisao/la:I još nešto kad mi naumpade. Jedan od ovih forumaša konstantno potencira kako će većina "nastradati" zbog dugova, licence u pitanju i slične stvari, a ne zna, ili se pravi da ne zna da je njegov klub dužan preko 2 miliona maraka poreza, tačnije 2.291.659,85, kao i moj klub uostalom.
Tako da onda ni njegov klub licencu neće dobiti po njegovoj priči![]()
@terabajt..jos si mlad..
FK SARAJEVO.