FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pa dobro ja samo kažem,ako su velike šanse da se usvoji zašto da ne 
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
Jedinstvo37
- Kontakt:
Svaka čast za ovo. Odličan potez. Mislim da rijetki klubovi imaju ovakvo pravilo, da budem iskren mislim da je samo Sloboda uvela ovo. Odličan potez.Probisvjet je napisao/la: Takođe, odlučeno je da svi članovi Upravnog odbora FK Sloboda kupuju ulaznice za mečeve koji se igraju na Tušnju
Još jedna vrsta majici po cijeni od 20 KM u prodaji.Prodajna mjesta su ista, Tabacco Shopovi TC Omega, Kapija, Robot Centar!

-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Prejaka majaGorki je napisao/la:Još jedna vrsta majici po cijeni od 20 KM u prodaji.Prodajna mjesta su ista, Tabacco Shopovi TC Omega, Kapija, Robot Centar!
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- invincible1921
- Kontakt:
ako moze neko da mi postavi link ili da kaze gdje da nadjem interjvu sa onim vasim navijacem starijim sto ima duzu kosu rep svezan...nez kako se zove
=\_1921_/=
http://druga.tv/info/13964" onclick="window.open(this.href);return false;invincible1921 je napisao/la:ako moze neko da mi postavi link ili da kaze gdje da nadjem interjvu sa onim vasim navijacem starijim sto ima duzu kosu rep svezan...nez kako se zove
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
"Kad bi znao da sam potrošio milion maraka, ne bi mi žao bilo."
šta je reći navijačka ljubav
šta je reći navijačka ljubav
- TzBulevar87
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
Kako sam dobio info sjever bi mogao vec za vikenda da se napuni.TzBulevar87 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/protiv-j ... nja/126146
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Zna li neko kada će karte u prodaju ?
- TzBulevar87
- Kontakt:
To svakako. Ovdje se radi o punom sjeveru sa stolicama.Probisvjet je napisao/la:Kako sam dobio info sjever bi mogao vec za vikenda da se napuni.TzBulevar87 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/protiv-j ... nja/126146
075
- samo_lijevo
- Kontakt:
da li sam ja mogao negdje procitati da ce biti prenosi Slobode na nekoj vasoj tv stanici iz TK?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Biće na RTVTK imaš taj kanal na mojatv
- samo_lijevo
- Kontakt:
hvala,ja kao da sam vidio TV Slon i to direktno.djulba je napisao/la:Biće na RTVTK imaš taj kanal na mojatv
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Uskoro na oficijelnoj web stranici Slobode
Meni se ovo ne svidja zbog bijele pozadine, ljepse mi ovako kako je sad.
NSBiH odobrio privremenu upotrebu sjeverne tribine na Tušnju
Nakon pregovora UO FK Sloboda sa čelnicima NS BiH donesena je odluka da se novoizgrađena sjeverna tribina na stadionu Tušanj pusti u privremenu upotrebu.

U okviru 17. kola Prve lige F BiH Sloboda na Tušnju u subotu od 14:30 dočekuje ekipu Mladosti Doboj Kakanj. Iako je bilo najavljeno da će početkom marta početi ugradnja stolica na sjevernoj tribini do toga nije došlo. Međutim UO Slobode učinio je velike napore kako bi sjeverna tribina dobila privremenu dozvolu.
Cijena ulaznice za sjevernu tribinu će iznositi 3 KM, dok će ulaz na stadion za ljepši spol biti besplatan obzirom da se susret igra 8. marta na Dan žena. Kako nezvanično saznajemo jučer su radnici firme Tehnograd uradili nekoliko neophodnih stvari kako bi se obezbjedio minimum uslova za gledatelje na sjevernoj tribini.
Veliki dio zasluga za privremenu upotrebu sjeverne tribine pripada i Udruženju građana "Prijatelji FK Sloboda" koje svojim konstantnim aktivnostima doprinosi doprinosti boljoj i jačoj Slobodi.
Poruka je jasna, u subotu svi putevi vode na Tušanj. Kupi kartu, pomozi Slobodi !!!
Nakon pregovora UO FK Sloboda sa čelnicima NS BiH donesena je odluka da se novoizgrađena sjeverna tribina na stadionu Tušanj pusti u privremenu upotrebu.
U okviru 17. kola Prve lige F BiH Sloboda na Tušnju u subotu od 14:30 dočekuje ekipu Mladosti Doboj Kakanj. Iako je bilo najavljeno da će početkom marta početi ugradnja stolica na sjevernoj tribini do toga nije došlo. Međutim UO Slobode učinio je velike napore kako bi sjeverna tribina dobila privremenu dozvolu.
Cijena ulaznice za sjevernu tribinu će iznositi 3 KM, dok će ulaz na stadion za ljepši spol biti besplatan obzirom da se susret igra 8. marta na Dan žena. Kako nezvanično saznajemo jučer su radnici firme Tehnograd uradili nekoliko neophodnih stvari kako bi se obezbjedio minimum uslova za gledatelje na sjevernoj tribini.
Veliki dio zasluga za privremenu upotrebu sjeverne tribine pripada i Udruženju građana "Prijatelji FK Sloboda" koje svojim konstantnim aktivnostima doprinosi doprinosti boljoj i jačoj Slobodi.
Poruka je jasna, u subotu svi putevi vode na Tušanj. Kupi kartu, pomozi Slobodi !!!
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
još samo da sunce usja da se ubije ova monotonija od vremena i to je to.
što se tiče tekme,očekujem 5-0 za nas
kako se radi U i OKO kluba,titula bi došla kao šlag na tortu.
što se tiče tekme,očekujem 5-0 za nas
kako se radi U i OKO kluba,titula bi došla kao šlag na tortu.
Sjeverna tribina otvorena za gledatelje
Donosimo najsvježiju informaciju da je Takmičarska komisija NS FBiH-e jutros rano (četvrtak) izdala privremenu dozvolu za korištenje "sjeverne" tribine stadiona Tušanj. Informaciju nam je potvrdio gdin Saša Vugdalić koji se nalazi u prostorijama NS FBiH.
Ovo je rezultat jedne opširne suradnje između UG Prijatelji FK Sloboda, UO FK Sloboda te Tehnograda koji je izvođač radova. Naime, Udruženje i UO FK Sloboda su prije 10-tak dana formirali tim kojeg su činili Saša Vugdalić i članovi Udruženja te koji su u suradnji sa Tehnogradom locirali i krenuli u poduzimanje nephodnih radnji za dobijanje minimalne tehničke suglasnosti koja je bila uslov za dobijanje privremene dozvole. Uz predani angažman svih učesnika procesa sinoć su po teškim vremenskim uslovima radnici Tehnograda radili na ispunjenju neophodnih stvari kako bi se osigurao minimum uslova za gledatelje na "sjevernoj" tribini. Ovom prilikom se zahvaljujemo Tehnogradu na izuzetnoj suradnji.
Obavještavamo sve simpatizere i navijače da će ulaz na sjevernu tribinu biti 3,00 KM. Podsječamo da je utakmica između FK Sloboda i FK Mladosti u subotu sa početkom od 14:30h!
http://crveno-crni.ba/v3/91-sjeverna-tr ... telje.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda
FIFA naredila izbacivanje Slavije, naš Savez nije izvršio odluku!
Nova afera ovih dana potresa naš nogomet. Krenimo redom . U toku priprema za drugi dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine iz Nogometnog saveza naše zemlje stigla je obavijest da će Slaviji iz Lukavice biti oduzeta tri boda, a razlog je neizmirenje obaveza ovog kluba prema gruzijskom klubu Mglebi Zugdidi za igrača Levanija Kutaliju koji je u Slaviji nastupao od jula 2008. do decembra 2010. godine.
Prema ekskluzivnim saznanjima portala **** odluka FIFE o oduzimanju tri boda Slaviji u krovnu kuću našeg nogometa pristigla je u sezoni 2011/2012.g., ali iz nepoznatih razloga nije izvršena. Zanimljivo je da su čelnici našeg Saveza tada uspjeli pod tepih staviti papir FIFE, te je Slavija ostala u ligi, a sezonu je okončala na 14. mjestu sa 32 bodova. Isto toliko imala je i Sloboda koja je napustila ligu zbog slabije gol razlike, tačnije tim iz Lukavice je ostao u ligi zbog više postignutnih pogodaka, s obzirom da su oba tima imala gol razliku -25. Kako vidimo, iz Saveza su direktno učestvovali u krojenju tablice s obzirom da bi Slavija sa tri oduzeta boda bila putnik za Prvu ligu Federacije, a Sloboda ostajala u najjačem rangu našeg nogometa.
Bez pritisak javnosti i uz podršku podobnih novinara, ovaj slučaj je zataškan, ali su iz Saveza kako smo već pisali oduzeli tri boda timu iz Lukavice u jeku priprema za drugi dio sezone. Međutim, kako nam otkriva naš izvor iz našeg Nogometnog saveza, iz Slavije do početka drugog dijela sezone nisu izmirili obaveze prema gruzijskom klubu, te je FIFA naredila da Slavija ne može nastaviti sezonu i da mora biti izbačena iz takmičenja.
Susret 20.kola Premijer lige protiv direktnog rivala za opstanak Travnika (1:0), ipak je odigrala, a iz Saveza ovu odluku FIFE pokušavaju na sve načine sakriti. Veliki pritisak vrše posebno klubovi koji sa Slavijom vode bitku za opstanak, međutim, indolentni predsjednik Begić i ostalo vodstvo Saveza igra se gluhih telefona. Da li će Savez kao i u sezoni 2011/2012.g. odlučiti ko će biti putnik za niži rang ostaje da vidimo.
Očigledno da ekstra predstavljeni predsjednik Begić i ostalo vodstvo Saveza počinje gubiti kompas oko sebe , a kao marionete koriste klubove iz ionake prosječne Premijer lige naše zemlje.
Nova afera ovih dana potresa naš nogomet. Krenimo redom . U toku priprema za drugi dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine iz Nogometnog saveza naše zemlje stigla je obavijest da će Slaviji iz Lukavice biti oduzeta tri boda, a razlog je neizmirenje obaveza ovog kluba prema gruzijskom klubu Mglebi Zugdidi za igrača Levanija Kutaliju koji je u Slaviji nastupao od jula 2008. do decembra 2010. godine.
Prema ekskluzivnim saznanjima portala **** odluka FIFE o oduzimanju tri boda Slaviji u krovnu kuću našeg nogometa pristigla je u sezoni 2011/2012.g., ali iz nepoznatih razloga nije izvršena. Zanimljivo je da su čelnici našeg Saveza tada uspjeli pod tepih staviti papir FIFE, te je Slavija ostala u ligi, a sezonu je okončala na 14. mjestu sa 32 bodova. Isto toliko imala je i Sloboda koja je napustila ligu zbog slabije gol razlike, tačnije tim iz Lukavice je ostao u ligi zbog više postignutnih pogodaka, s obzirom da su oba tima imala gol razliku -25. Kako vidimo, iz Saveza su direktno učestvovali u krojenju tablice s obzirom da bi Slavija sa tri oduzeta boda bila putnik za Prvu ligu Federacije, a Sloboda ostajala u najjačem rangu našeg nogometa.
Bez pritisak javnosti i uz podršku podobnih novinara, ovaj slučaj je zataškan, ali su iz Saveza kako smo već pisali oduzeli tri boda timu iz Lukavice u jeku priprema za drugi dio sezone. Međutim, kako nam otkriva naš izvor iz našeg Nogometnog saveza, iz Slavije do početka drugog dijela sezone nisu izmirili obaveze prema gruzijskom klubu, te je FIFA naredila da Slavija ne može nastaviti sezonu i da mora biti izbačena iz takmičenja.
Susret 20.kola Premijer lige protiv direktnog rivala za opstanak Travnika (1:0), ipak je odigrala, a iz Saveza ovu odluku FIFE pokušavaju na sve načine sakriti. Veliki pritisak vrše posebno klubovi koji sa Slavijom vode bitku za opstanak, međutim, indolentni predsjednik Begić i ostalo vodstvo Saveza igra se gluhih telefona. Da li će Savez kao i u sezoni 2011/2012.g. odlučiti ko će biti putnik za niži rang ostaje da vidimo.
Očigledno da ekstra predstavljeni predsjednik Begić i ostalo vodstvo Saveza počinje gubiti kompas oko sebe , a kao marionete koriste klubove iz ionake prosječne Premijer lige naše zemlje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.