Safet Sušić - Pape

emir79
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la emir79 » 04 mar 2014, 19:27

Mig_Mig je napisao/la:;) Nesto mi naum palo, u 0:29 ! Pape, mamu ti, kad ti je najdraza bila ! i za ove komentare, da sam znao da je igrao za Sarajevo, nikad ne bih ni pogledao taj klub, al srecom nisam ! Nisam znao da znam da mrzim, od kad nisam vidio ovu budalu od covjeka ! Molim Boga, da nas samo puno ne upropasti !

Na sta je spao ovaj portal.

Ocajni ste!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 mar 2014, 19:29

da, ali nama treba pravi defanzivni vezni igrač, imamo Zahirovića i Bešića

eh sad, prvi ne igra i samim tim nije kandidat, a za neke je i upitan njegov kvalitet, iako ruku na srce, kad god je igrao, korektno je odradio svoj posao, tj. ne sjećam se da je nekad zasrao, itd .. sad, ne možeš očekivati da igra kao Busquets ili Khedira npr, kad nema taj kvalitet :D

Bešić je po meni baš igrač koji nam treba, ja nikad iz glave neću izbaciti tekmu protiv Mexica, kad je momak s 18 godina odigrao odlično! on ima sve što nam treba (prgav je, voli udarit', dakle ne boji se, brz je, zna iznijeti loptu i to odlično)

Salihović ima tu borbenost, uklizavanja, itd, ali borbenost ne znači da će on uspjeti odgovoriti zadatku defanzivnog veznog igrača ako mu Pape namjeni tu ulogu, ali vjerujem da neće .. nego će kao što si i ti rekao, igrati kao zadnji vezni s tim neki defanzivnim sklonostima, ali, ja lično ne bih to nikad napravio, jer nikad ne bih igrao tekmu bez klasičnog defanzivnog veznog igrača, dakle, destruktivca

tako da, gledat' ćemo Hareta, Mireta i Seju zajedno, dakle bez defanzivnog veznog igrača, i dalje ćemo kritikovati Papeta upravo zbog toga, itd

međutim, ovo oko pljuski i podržavanja LOGIČNE I JEDINE NORMALNE odluke, e to mi nikako nije jasno :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 mar 2014, 19:37

Salihović je već igrao defanzivnog veznog u našem timu. Obzirom na njegovu trenutnu formu, ne sumnjam da će odgovoriti zadatku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 mar 2014, 19:50

možda i može protiv prosječnih repki :D repki protiv kojih je on najmanje bitan, gdje svi gledamo u Džeku, Vedu, Mireta, dakle naš napad, ofanzivno orijentisane igrače :D da ga vidimo protiv repki gdje nam treba takav igrač, taj eksperiment :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 mar 2014, 19:52

Igrao je protiv i Njemačke na toj poziciji.
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 04 mar 2014, 19:55

Virtu4l je napisao/la:Igrao je protiv i Njemačke na toj poziciji.
To je istina ali cini mi se uz Rahimica.Tad smo rasturili Njemacku u prvom poluvremenu,tj.dok smo imali snage jer su igraci na utakmicu dosli sa odmora potpuno izvan forme.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 mar 2014, 19:57

Znači da ima materijala i da bi se tu moglo naći rješenje najvećeg problema koji nas muči.
Voli te tvoje Sarajevo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 mar 2014, 20:00

ma jedna tekma nije mjerilo, a još prijateljska .. stavimo ga protiv Belgije, ekipe koja ima strašan ofanzivni potencijal :o uz to, da se gruha sa Fellainijem, Witselom, Nainggolanom :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 mar 2014, 20:02

[youtube][/youtube]

Pape o Egiptu, Hadzicu i Susicu i njihovoj poziciji na terenu, te o situaciji o Prcicu i kasnjenju na zrijebove.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 04 mar 2014, 20:03

Dzaba se mi ovdje natezemo,defanzivni vezni ne postoji na ovom spisku,mozemo se samo krpiti ili u Brazil pozvati Bešića i gurnuti ga direktno u prvu postavu.Ovo drugo ce se,na zalost tesko desiti.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 04 mar 2014, 20:04

Šta kaže stručnjak... Seminar bitniji od žrijeba za SP u Brazilu :lol:
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 04 mar 2014, 20:05

Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]

Pape o Egiptu, Hadzicu i Susicu i njihovoj poziciji na terenu, te o situaciji o Prcicu i kasnjenju na zrijebove.
Dautbegovic je najagresivniji Safetov jurisnik,cuj manji dio javnosti :mrgreen:

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bhsport » 04 mar 2014, 20:20

Virtu4l je napisao/la:
- Kolašinac se svojim igrama nametnuo za prvi tim i prvi je izbor za poziciju lijevog beka. Salihovića ćemo vjerovatno prebaciti u vezni red uz Harisa Medunjanina.
Selektor ponovo dijeli pljuske. Igrač koji je trenutno u najboljoj formi ide na zadnjeg veznog. Tako je selektore, samo naprijed!
Kakve pljuske to mu je posao, valjda može pogledat gdje Sejo igra u Hof.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 04 mar 2014, 20:21

Opet glupe izjave oko Prcica. Mislim da treba ipak malo da razmisli kakve izjave daje. Opet je nepotrebno momka ujeo .

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 04 mar 2014, 20:25

Adma je napisao/la:Opet glupe izjave oko Prcica. Mislim da treba ipak malo da razmisli kakve izjave daje. Opet je nepotrebno momka ujeo .
Frajer fakat bahat i bezobrazan.Ne popusta,ocito je da je mali Prcić pogodio u srž dok ovaj ovako bezobrazno odgovara.Bravo Sanjine.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 mar 2014, 20:37

drummer je napisao/la:Dautbegovic je najagresivniji Safetov jurisnik,cuj manji dio javnosti :mrgreen:
Naravno da je manji. Druga stvar je to što je par pojedinaca na ovom forumu stvorilo nepodnošljivu atmosferu.
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 mar 2014, 20:38

drummer je napisao/la:
Adma je napisao/la:Opet glupe izjave oko Prcica. Mislim da treba ipak malo da razmisli kakve izjave daje. Opet je nepotrebno momka ujeo .
Frajer fakat bahat i bezobrazan.Ne popusta,ocito je da je mali Prcić pogodio u srž dok ovaj ovako bezobrazno odgovara.Bravo Sanjine.
Sta mislis da li bi i ostali mladi igrace trebali uraditi kao Sanjin? Sutra da se cijela U-21 repka oprosti dali bi rekao "bravo momci!"?

Koliko god Susiceva izjava bila pogresna, momak je debelo pretjerao i ispao pomalo smijesan.
Nadam se ipak da ce se vratiti u reprezentaciju.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 mar 2014, 20:40

calcio je napisao/la:
Koliko god Susiceva izjava bila pogresna, momak je debelo pretjerao i ispao pomalo smijesan.
U tome je i poenta. Sanjin jeste pogrijesio, nacinjene su i gore stvari nekim igracima, pa se nisu oprostili. Ali zasto Susic opet tvrdoglavo stoji iza svog stava i ponavlja da momak grije klupu u Socheaxu? Pape je jako tvrdoglava osoba, i slucaj Prcic se zavrsio za vrijeme njegovog mandata.

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bhsport » 04 mar 2014, 20:45

Goalgetter je napisao/la:
calcio je napisao/la:
U tome je i poenta. Sanjin jeste pogrijesio, nacinjene su i gore stvari nekim igracima, pa se nisu oprostili. Ali zasto Susic opet tvrdoglavo stoji iza svog stava i ponavlja da momak grije klupu u Socheaxu? Pape je jako tvrdoglava osoba, i slucaj Prcic se zavrsio za vrijeme njegovog mandata.
Tvrdoglav, bahat, bezobrazan.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 mar 2014, 20:48

Mislim da je puno važnije ono što se dešava iza zavjese u Innsbrucku. Kako vi to zovete... teferič... došli su neki novi klinci ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.