Dzumhur - krajicek -1
Marchenko-meister 1
Goffin-McGee 1
Lajovic -Kokkanakis 1
An.Martin-Cox 1
J.Ward -Angelinos 1
kvota je oko 7.5 zavisi od kladionice
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
STEVEN je napisao/la:Nema tu logike samo je onako izvalio glupostTitova-Juga je napisao/la:Po kojoj to logici zaključuješ ?
PS
Ima li iko informacije sta je sa Howardom, Linom i Parsonsom, svi su day to day ?
Ako nema njih trojica (iako na nba.com pise da ce Parsons vjerovatno igrati) tu je dvica k'o kuca + Harden preko.Titova-Juga je napisao/la:STEVEN je napisao/la:Nema tu logike samo je onako izvalio glupostTitova-Juga je napisao/la:Po kojoj to logici zaključuješ ?
PS
Ima li iko informacije sta je sa Howardom, Linom i Parsonsom, svi su day to day ?
Očito. Na rotoworldu još ništa. Nadam se da će updejdovati na vrijeme da se stignemo okladiti. Howard mi je bio zicer za over...
I ja sam mislio igrati Gasola manje pogotovo iz razloga što neće imati lagan match-up pod košem i što se dosta igrača L.A vratilo nakon povreda ali sam se predomislio jer je u odličnoj formi u zadnjih nekoliko utakmica.Markolini991 je napisao/la:Sta mislite Ibaka(16.5) i P. Gasol(19.5) manje?
ja radim ovako, print screen, i save onda, pa postimage.org i ucitas je, onda samo kliknes na nju i ubacis link izmadju [im g][/img]badel62 je napisao/la:kako da postavim listic ovdje sa premiera ?
Ovog para nema u Premieru.Nexus je napisao/la:Fudbal - Friendly
01:00h Honduras - Venecuela
Tip: Honduras AH -1,0
Kvota: 3,20
Bet365
Prijateljska utakmica u okviru pripreme Hondurasa za WC 2014.
Igrat ce se pred prepunim stadionom kapaiteta 50.000 gledalaca. Dakle očekuje se vatrena atmosfera.
Ali nije to razlog zasto igram na Honduras (40 FIFA ranking), protiv Venecuele (35 FIFA ranking).
Glavni razlog je informacija koja kruži, a to je da Venecuela dolazi sa znatno podmlađenim sastavom, pa skoro da se moze reći sa drugim timom. Nisam ulazio u detalje (sta mi vrijedi ionako ne znam ni jednog igrača), ali tako pišu ljudi.
U Venecueli su nemiri, pa se pretpostavlja da bi i to moglo da utiče na psihu igrača, mada je to faktor koji se ne moze ozbiljnije uzeti, ali eto..
Ove dvije reprezentacije su se do sada sastale 7 puta i Venecuela je 4 puta pobijedila, 1 je pobijedio Honduras i 2 puta su nerjeseno igrali. Od ovih 7 puta samo su 2 puta u Hondurasu igrali.
U prvoj tekmi, Venecuela je pobijedila, dok je u drugoj, ujedno i posljednjoj koju su igrali, Honduras slavio sa 2:0.
Nadam se i večeras sličnom rezultatu.
Ovdje imate free picks na mali stake, pa eto, mozda kome posluži
http://mgpicks.com/wp/?page_id=88
SoloUltra je napisao/la: Oklahoma preko 102,5 poena za mene je ovo PIK dana protiv slabasne Phile kojoj ekipa Milvokija ubaci 130 !![]()
Igra sestog u 2 iza ponoci.Willy je napisao/la:Ovog para nema u Premieru.Nexus je napisao/la:Fudbal - Friendly
Bet365
Igrat ce se pred prepunim stadionom kapaiteta 50.000 gledalaca. Dakle očekuje se vatrena atmosfera.
Ali nije to razlog zasto igram na Honduras (40 FIFA ranking), protiv Venecuele (35 FIFA ranking).
Glavni razlog je informacija koja kruži, a to je da Venecuela dolazi sa znatno podmlađenim sastavom, pa skoro da se moze reći sa drugim timom. Nisam ulazio u detalje (sta mi vrijedi ionako ne znam ni jednog igrača), ali tako pišu ljudi.
U Venecueli su nemiri, pa se pretpostavlja da bi i to moglo da utiče na psihu igrača, mada je to faktor koji se ne moze ozbiljnije uzeti, ali eto..
Ove dvije reprezentacije su se do sada sastale 7 puta i Venecuela je 4 puta pobijedila, 1 je pobijedio Honduras i 2 puta su nerjeseno igrali. Od ovih 7 puta samo su 2 puta u Hondurasu igrali.
U prvoj tekmi, Venecuela je pobijedila, dok je u drugoj, ujedno i posljednjoj koju su igrali, Honduras slavio sa 2:0.
Jel mora da bude????Willy je napisao/la:Ovog para nema u Premieru.Nexus je napisao/la:Fudbal - Friendly
Bet365
Ma moja greškaTitova-Juga je napisao/la:SoloUltra je napisao/la: Oklahoma preko 102,5 poena za mene je ovo PIK dana protiv slabasne Phile kojoj ekipa Milvokija ubaci 130 !![]()
Oprosti molim te, ali u kojoj kladionici su ovako HLADNO pogriješili ?
zasto se ne vidi odmah slika,a kad otvorim sliku u novoj kartici onda se vidi,sta sam pogresno uradio ?badel62 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.