Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
znam brate, vjerujem ti i suvisno je onda da ti ista govorim po tom pitanju vec kad "skupis" odes i to je to, nemoj se siliti jer je nemoguce u takvim stvarima izigravati heroja, to je jace od covjeka 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
¸e grdno si se prevario prijateljuRickBlaine je napisao/la:Ajde super, bar da znam sta da ocekujemDex je napisao/la:Jesam ja ko mali, isto ko da mi je Azrail uperio čengel i vadio mi dušu![]()
Pregledao, uslikao, sad cu najebat. Uz to, povadit jos dvije sestice. Jeebem ti zivot, radije bi da mi noge i ruke lome.Mah, lako je reci. Mislim da ni jednu osobu na planeti nije strah stomatologa kao mene.LenBias je napisao/la:anestezija i malo ce sjec al neces ni osjetit, ne brini
Danas sam samo usao na pregled i kad sam vidio one spravice, sekunda je falila da padnem u nesvjest. Jos ja njemu fino ka'em, da bi volio popricat sa njim jer me je previse strah, a on mesarcina klasicna balkanska "ma nemas sta pricat, rijesicemo to".
naprijed rejal
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako je moj komsija skupio 2-3 hiljade km i uradio zube sad uziva boli ga **** 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Cega se imas bojat kad je anestezija tu
. ja bome s tim nikad nisam imao problema. Ima gore boli od te milijun puta..
RIP CITY!
Joj ja sam imao problema sa zubima, kad sve krene naopako
, i uvijek ispočetka kad sam išao, srce hoće da iskoči kad sjedem na onu stolicu, sad sa pjesmom idem
. Nema kakvih bušilica nije upotrijebljeno na mojim zubima
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- RickBlaine
- Kontakt:
Ma to su price za djecu. Pod anestezijom sam vadio zivac pa samo sto nisam krenuo jaukati od boli.Lillard0 je napisao/la:Cega se imas bojat kad je anestezija tu. ja bome s tim nikad nisam imao problema. Ima gore boli od te milijun puta..
Ne, kod mene se radi o klasicnoj dentofobiji. Kada udjem u prostoriju osjecam kako mi srce ubrzano lupa, kako se znojim, tresem, onaj nelagodni osjecaj u grudima. Lomio sam i ruku i nogu, i to uopce nije strasno kao posjet, sam posjet zubaru. Da imam kakvih para odmah bi odletio preko Balkana i zatrazio da me uspavaju i fino to obave.
Cetvrtak daklen. Da mi onaj kreten barem dopusti da stavim slusalice u usi.
I hvala na savjetima, ipak djelimicno pomaze
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Ma dobro, takav si i gotovo... Kad vec govorimo o nekim "posebnostima", moja je da sam slican hipohondru. Ne mislim da sam toliki luđak, al' da se zabrinem za svaki qurac - definitivno
.
RIP CITY!
brate vjerovao ti meni da je to nista, vidio bi ti kakav bi osjecaj imao da ides u pravu operacionu salu, oni silni aparati, nozevi, makaze, skalpeli, tad se tek stvarno izgubisRickBlaine je napisao/la:Ma to su price za djecu. Pod anestezijom sam vadio zivac pa samo sto nisam krenuo jaukati od boli.Lillard0 je napisao/la:Cega se imas bojat kad je anestezija tu. ja bome s tim nikad nisam imao problema. Ima gore boli od te milijun puta..
Ne, kod mene se radi o klasicnoj dentofobiji. Kada udjem u prostoriju osjecam kako mi srce ubrzano lupa, kako se znojim, tresem, onaj nelagodni osjecaj u grudima. Lomio sam i ruku i nogu, i to uopce nije strasno kao posjet, sam posjet zubaru. Da imam kakvih para odmah bi odletio preko Balkana i zatrazio da me uspavaju i fino to obave.
Cetvrtak daklen. Da mi onaj kreten barem dopusti da stavim slusalice u usi.
I hvala na savjetima, ipak djelimicno pomaze
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jel može link za download filma Remake, ako nije prob?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- legenda reala
- Kontakt:
joj ja vadio prije jedno pola godine, zaboli me i ja odem, frajer mi puko dvije injekcije i ništa, jedva ga je izvadioRickBlaine je napisao/la:Jel' vadio od vas iko ikada totalno orunuo zub, odnosno kada je vrlo mal dio na povrsini, skoro skroz u mesu?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dva najveća straha: stomatolog i radit kontrolni kod jednog profesora (t imam sutra, pa vi vidite kako mi je). Popravljaj, radi šta god hoćeš samo ne vadi zub. Prije nekih 3-4 mjeseca kad sam išao, kaže zubar ovo je za vadit, kad reće to izgubio sam se na tren. K'o da mi je sve pobio, a popravlja mi bez anestezije.
Radije bih da dobijem 20 braunila nego da idem zubaru.

Radije bih da dobijem 20 braunila nego da idem zubaru.
Ja sam imao operaciju prije nekih 12 godina, neka prostorija, veliki ormar pun nekih noževa, makaza... kad to vidiš ne treba ti anestezija, sam zaspeš od strahaLenBias je napisao/la:
brate vjerovao ti meni da je to nista, vidio bi ti kakav bi osjecaj imao da ides u pravu operacionu salu, oni silni aparati, nozevi, makaze, skalpeli, tad se tek stvarno izgubis
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
See the lights, see the party, the ball gowns.see you make your way throught he crowd and say hellooooooo,little did I knowwwwnedim93 je napisao/la:a pjesma ?Narin je napisao/la:
Svaka mi je za suza večeras.. 
Narin je napisao/la:Svaka mi je za suza večeras..
ajde manje ćeš piškit
Pobjeda je bolja od orgazma!
Ma i ja to isto kontam..
Ma ne bih ja mogao zaplakati,nema šanse,al sam u depresiji svaki drugi dan..
Ma ne bih ja mogao zaplakati,nema šanse,al sam u depresiji svaki drugi dan..
more i ova,a more se i koja još popit čisto zbog dezinfekcije?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!
T´ima ljudi, šta ste se ucrnjačili svi 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.