Pa nosi momak mjesec i zvijezdu oko vrataHeller je napisao/la:
Otkud znaš da je Bošnjak?
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- legenda reala
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nego sta je?Heller je napisao/la:Otkud znaš da je Bošnjak?DukeOfWellington je napisao/la:Što se tiče Tankovića mislim da je onim jučerašnjim tekstom sve postalo jasno. Grozna odluka zbog koje će nadam se žaliti čitav život, uz to priželjkujem da nailazi na neugodnosti od strane brojne bošnjačke dijaspore u Švedskoj.
Bošnjak koji odbije da igra za svoju zemlju bez obzira na to gdje je rođen (i slična smiješna opravdanja) je grozan Bošnjak i ne zaslužuje ništa drugo osim prezira i javnog linča. Ovo za sada važi samo za fudbal jer situacija u ostalim sportovima varira od lose do grozne, pa se može razumjeti kada sportista nastupa za drugu zemlju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
legenda reala je napisao/la:Pa nosi momak mjesec i zvijezdu oko vrataHeller je napisao/la:
Otkud znaš da je Bošnjak?
Nego glupe su mi ove izjave loš bla, bla, lik je ba više Šveđanin nego Bosanac, tamo odrasto, tamo počeo, sve mu tamo dali itd.. Srce mu je tamo, ne možeš tek tako očekivat od nekog ko Bosne nije vidio da igra za nas, Sei, Miretu i ostaloj ekipi svaka čast.
@cartman nako pitam ide mi na **** ovo fašističko brojanje krvnih zrnaca, popizdim načisto
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
kondom po nacionalnosti............kojeg navucemo na rackuCartman je napisao/la:Nego sta je?Heller je napisao/la:Otkud znaš da je Bošnjak?DukeOfWellington je napisao/la:Što se tiče Tankovića mislim da je onim jučerašnjim tekstom sve postalo jasno. Grozna odluka zbog koje će nadam se žaliti čitav život, uz to priželjkujem da nailazi na neugodnosti od strane brojne bošnjačke dijaspore u Švedskoj.
Bošnjak koji odbije da igra za svoju zemlju bez obzira na to gdje je rođen (i slična smiješna opravdanja) je grozan Bošnjak i ne zaslužuje ništa drugo osim prezira i javnog linča. Ovo za sada važi samo za fudbal jer situacija u ostalim sportovima varira od lose do grozne, pa se može razumjeti kada sportista nastupa za drugu zemlju.
- Goalgetter
- Kontakt:
Na roditeljima je da sina priblize svojoj domovini, da ga nauce par stvari, a ne da se stidi odakle je. Bosnjo je kad treba zabijati nama i jesti cevape, a kad se treba dokazati, onda igra za Svedsku. Najveca krivica ide njegovim roditeljima, koji su smece od ljudi po meni. Kao dijete Srebrenice igrati za Svedsku...Heller je napisao/la:
![]()
dobar
Nego glupe su mi ove izjave loš bla, bla, lik je ba više Šveđanin nego Bosanac, tamo odrasto, tamo počeo, sve mu tamo dali itd.. Srce mu je tamo, ne možeš tek tako očekivat od nekog ko Bosne nije vidio da igra za nas, Sei, Miretu i ostaloj ekipi svaka čast.
@cartman nako pitam ide mi na **** ovo fašističko brojanje krvnih zrnaca, popizdim načisto
Možda je BrkanCartman je napisao/la:Nego sta je?Heller je napisao/la:Otkud znaš da je Bošnjak?DukeOfWellington je napisao/la:Što se tiče Tankovića mislim da je onim jučerašnjim tekstom sve postalo jasno. Grozna odluka zbog koje će nadam se žaliti čitav život, uz to priželjkujem da nailazi na neugodnosti od strane brojne bošnjačke dijaspore u Švedskoj.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Slažem se na roditeljima je da ga približe Bosni, al pretpostavljam da su mu roditelji jedni od onih "Kod nas u Šveckoj"... Puna usta Bosne a ono racKuGoalgetter je napisao/la:Na roditeljima je da sina priblize svojoj domovini, da ga nauce par stvari, a ne da se stidi odakle je. Bosnjo je kad treba zabijati nama i jesti cevape, a kad se treba dokazati, onda igra za Svedsku. Najveca krivica ide njegovim roditeljima, koji su smece od ljudi po meni. Kao dijete Srebrenice igrati za Svedsku...Heller je napisao/la:
![]()
dobar
Nullius in verba
- Goalgetter
- Kontakt:
To je to. Ali sto se tice toga je li Bosnjo ili nije, itekako jeste, ali zahvaljujuci roditeljima, vec sada, ili krajnje za par godina bice Tanksson.Heller je napisao/la: Slažem se na roditeljima je da ga približe Bosni, al pretpostavljam da su mu roditelji jedni od onih "Kod nas u Šveckoj"... Puna usta Bosne a ono racKu
Ovom malom Tankovicu i njegovoj porodici treba oduzeti drzavljanstvo,posto je to nemoguce onda ih svako ko voli BiH treba prezirati i izbjegavati na svakom koraku.Ako je Svedjanin neka ga tamo i neka ga njegovi gotive.
Za takve uvesti nultu toleranciju.
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Sa Arslanagićem ćemo dobiti dvostruko više nego sa smradom Tankovićem.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
-
mambabalkan
- Kontakt:
Kakav je igrač taj Lazić u poredjenju sa Tankovićem. Posto ne znam nista o njemu osim sto su neki pisali ovdje.
A što će i zaplakat za državljanstvom, sve i da im ga oduzmu. Mali pitanje da li ga i ima. Dobro reče ovaj par postova iznad, niđe veze je ovo lajanje na njega sad, njemu je Švedska mati, Bosna mu je tetka iz inostranstva u najboljem slučaju.drummer je napisao/la:Ovom malom Tankovicu i njegovoj porodici treba oduzeti drzavljanstvo,posto je to nemoguce onda ih svako ko voli BiH treba prezirati i izbjegavati na svakom koraku.Ako je Svedjanin neka ga tamo i neka ga njegovi gotive.
Žao je i meni pravo što smo ga izgubili, ali mogu shvatiti da te srce vuče i na jednu i na drugu stranu, i na kraju nijanse odluče u korist Švedske. Štaš. Ne znači da mrzi Bosnu.
Kaze strucnjak Jagodic da je Lazic novi Robbenmambabalkan je napisao/la:Kakav je igrač taj Lazić u poredjenju sa Tankovićem. Posto ne znam nista o njemu osim sto su neki pisali ovdje.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
- DukeOfWellington
- Kontakt:
I meni možda ide na neku stvar "bratstvo i jedinstvo" pa nisam toliko prost i nekulturan da vlastite frustracije ispoljavam na drugim forumašima.Heller je napisao/la:@cartman nako pitam ide mi na **** ovo fašističko brojanje krvnih zrnaca, popizdim načisto
Ako moze Tankovic biti novi Zlatan,ovaj je novi RobenZutiMrav je napisao/la:Kaze strucnjak Jagodic da je Lazic novi Robbenmambabalkan je napisao/la:Kakav je igrač taj Lazić u poredjenju sa Tankovićem. Posto ne znam nista o njemu osim sto su neki pisali ovdje.![]()
![]()
Zeljeznicar! 1921 !
XDukeOfWellington je napisao/la:I meni možda ide na neku stvar "bratstvo i jedinstvo" pa nisam toliko prost i nekulturan da vlastite frustracije ispoljavam na drugim forumašima.Heller je napisao/la:@cartman nako pitam ide mi na **** ovo fašističko brojanje krvnih zrnaca, popizdim načisto
Kad mi neko pocne o pizdarijama da ovi ili oni susjedi "navijaju" za BiH ili da oni navijaju za te iste susjede, povraca mi se.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Opet mi ne odgovori na pitanje. Cartman naravno da navijam za komšije/susjede (naravno kad ne igraju protiv nas), meni bližih nema, a što neki među nama imaju krizu identiteta pa misle da su Englezi, to je nešto drugo.DukeOfWellington je napisao/la:I meni možda ide na neku stvar "bratstvo i jedinstvo" pa nisam toliko prost i nekulturan da vlastite frustracije ispoljavam na drugim forumašima.Heller je napisao/la:@cartman nako pitam ide mi na **** ovo fašističko brojanje krvnih zrnaca, popizdim načisto
Nullius in verba
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Svaka cast Andreju 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne pravim se lud pored očiju. Pitanje ti je na nivou "otkud znaš da je nebo plavo" pitanja.Heller je napisao/la:Opet mi ne odgovori na pitanje
Isto kao što znam da si i ti Bošnjak, vidi ti se po ponašanju. Pri tome to kako si se izjasnio ne predstavlja nikakvu ulogu, mog'o si se izjasnit i k'o Kinez, ali to te ne čini Kinezom.
O krizi identiteta priča neko ko odbija da se izjasni kao ono što zaista jeste
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amidzaa, CAGarfia, enobarca, galia95, Goalgetter, hurem, InatSilniBosanski, Kaunas, LenyYoro15, Maestro^^, nebeskasila, prisonbreak, tuzlanskinacin i 130 gostiju.