i jesam rekao cim je nas Casillas pesimistican mi dobijamo 100%
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
svaka cast momci laganice 2:0 i to smo mogli jos 2 dati da je Raul bio malo prisebni...kakav je kralj Gutti kakva majstorska asistencija za Benza
svaka mu cast 
Zadnja izmjena: JameS 23, dana/u 30 jan 2010, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo je skoro pa rijeseno. Nisam uopste ocekivao ovakvu igru Reala. Pozitivno sam iznenadjen.Casillas je napisao/la:Vec vidim naslove:omerbavarac je napisao/la:Op, op, hoce li se tradicija stara 18 godina srusiti??? Je li doslo vrijeme da se i Real raduje pobjedi na Riazoru?![]()
"Kraljevi osvojili Riazor"
"18 godina vladavine SDA, ups Deportivana Riazoru je zavrseno"
"Guti povratio kraljevstvo zvano Riazor"![]()
:mrgreen
JOSE MARIA GUTI JE NAJBOLJI VEZNJAK NA SVIJETU. KAKAV PASS, KAKVA LOPTA, MAMA MIA
Ali, ne zaboravite ima jos jedno poluvrijeme.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Casillas serem se na tvoju prognozu
no offense
no offense
I Guti mora nekad dobro odigrati utakmicu. Sta je cudno tu? Sta ako dobije crveni karton na kraju? 
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
to sad i ja kazem burazsolidus je napisao/la:Casillas serem se na tvoju prognozu
no offense
Trasimaco je napisao/la:I Guti mora nekad dobro odigrati utakmicu. Sta je cudno tu? Sta ako dobije crveni karton na kraju?
nekad odigrati? Covjek je najbolji igrac Real Madrida u zadnje tri-cetiri utakmice
vajza_fcbm je napisao/la:nemozete deportivo ,moze mozda biti nerjeseno jedno 3:3 ,2:2,ili 3:2 za deportivosolidus je napisao/la:Isto kao protiv Valencije ... svi srali "ubiće vas Valencija" ... igrali i bez Kake i Ronalda ... pa ih uzesmo opet...
![]()
šta sad imaš za reći .... shhhh plz
ka sto rekoh, blowout.
evo jednog naslova:
Obra de arte de Guti y gol de Benzema

a bogami neka je i ovaj momak zabio

Obra de arte de Guti y gol de Benzema

a bogami neka je i ovaj momak zabio

Zadnja izmjena: Casillas, dana/u 30 jan 2010, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Kaka i Guti drze igru Reala. Po meni najbolje izdanje Reala ove godine.
@Casillas sta ti to znaci

Utakmica protiv Zaragoze i Marseillea su najbolje pokazale sta je Real u stanju uraditi. Ova utakmica je takodjer nesto sto je obiljezilo Realovu sezonu, ali ne zaboravi da je kraj prvog. Bio sam pesimista i jos uvijek samA_d_0 je napisao/la:Kaka i Guti drze igru Reala. Po meni najbolje izdanje Reala ove godine.
Stvarno drzimo svu igru u svojim rukama, ili bolje receno u Kakinim i Gutijevim nogama
slazem se s tobom,iako veceras igramo bez 6 ili 7 standardnih igraca trenutno igramo svoju najbolju utakmicu ove sezoneA_d_0 je napisao/la:Kaka i Guti drze igru Reala. Po meni najbolje izdanje Reala ove godine.
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
kojeMElloo je napisao/la:@Casillas sta ti to znaci![]()
to na španskom Guti i benzema nestoCasillas je napisao/la:kojeMElloo je napisao/la:@Casillas sta ti to znaci![]()
preciziraj
ako sad ne pobijede nahebat ću im se majke dakle sjajna igra je ne znam hoćeli ikad biti igrač poput Raulu kako sse lako u prilici nađe o gutiju neću trošit riječi samo ću citirati casillasa
Casillas je napisao/la: Vec vidim naslove:
"Kraljevi osvojili Riazor"
"18 godina vladavine SDA, ups Deportivana Riazoru je zavrseno"
"Guti povratio kraljevstvo zvano Riazor"![]()
:mrgreen
JOSE MARIA GUTI JE NAJBOLJI VEZNJAK NA SVIJETU. KAKAV PASS, KAKVA LOPTA, MAMA MIA
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ah - Gutijev umjetnicki rad i gol Benzeme.. ili ti ga Gutijeva umjetnost i Benzemim golMElloo je napisao/la:to na španskom Guti i benzema nestoCasillas je napisao/la:kojeMElloo je napisao/la:@Casillas sta ti to znaci![]()
preciziraj
evo nekih komentara
yemakema
magnifico
alkatrazboy1409
GUTTI MAESTROOOO
magic10rm
GRACIE GUTI!!
You are Genius!!!
yemakema
magnifico
alkatrazboy1409
GUTTI MAESTROOOO
magic10rm
GRACIE GUTI!!
You are Genius!!!
Za one koji nisu vidjeli drugi gol:
[youtube][/youtube]
joj koja nesebicnost.. ovdje je mogao zabiti, ali timski je igrac vise nego ijedan drugo u realu
[youtube][/youtube]
joj koja nesebicnost.. ovdje je mogao zabiti, ali timski je igrac vise nego ijedan drugo u realu
sto ga vise gledam to se vise divimCasillas je napisao/la:Za one koji nisu vidjeli drugi gol:
[youtube][/youtube]
dje je sad fabio da vidi on ovo
dushmani pogledajte ovo se ne vidja svaki dan
ajoooj koja prilika za Kaku, samo sto sam upalio stream, ponavlja se odbrana Aranzubie.. danas je on heroj Deportiva, i ako slucajno dobiju bod u ovoj utakmici, on ce biti igrac utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.