ama dijete samo reklo, na ovom portalu bio članak, ovi iz ss.ba pričali s njim, nakon što je potpisao ugovor ..Cartman je napisao/la:Mihael Modic nikad nije igrao za Srbiju, niti je bio na bilo kakvom okupljanju. To su lazi njihovih novina. Nije prvi put.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne znam jel' neko vec pisao ali sam malocas procitao da je u Innsbrucku doslo do sastanka Begica sa roditeljima Arslanagica i Milosevica. Ocigledno je da se ide po ove igrace sa vise zara nego je to bilo u slucaju Tankovic.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Lako je kad je druga strana zainteresovana, što kod smradova Tankovića nije bio slučaj.Omerbavarac je napisao/la:Ne znam jel' neko vec pisao ali sam malocas procitao da je u Innsbrucku doslo do sastanka Begica sa roditeljima Arslanagica i Milosevica. Ocigledno je da se ide po ove igrace sa vise zara nego je to bilo u slucaju Tankovic.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako je materet' to očigledno?Omerbavarac je napisao/la:Ne znam jel' neko vec pisao ali sam malocas procitao da je u Innsbrucku doslo do sastanka Begica sa roditeljima Arslanagica i Milosevica. Ocigledno je da se ide po ove igrace sa vise zara nego je to bilo u slucaju Tankovic.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ako je to tacno, ljepa vijest u svakom slucaju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ne, isti je žar, samo što Dino i Deni žele igrati za nas, a Muamer "Želim igrati za Švedsku jer to je moja zemlja" Tanković
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zato sto sam u posljednje vrijeme procitao gro informacija kada je u pitanju Arslanagic i njegov angazman da zaigra za nasu selekciju dok u slucaju Tankovic sam vrlo rijetko nalazio neku novost. Nije se toliko konkretno radilo kao sto se ovog momenta radi.VanBasten je napisao/la:
Kako je materet' to očigledno?
Mozda je Innsbruck kriv za sve ili mozda lose tempiranje vremena?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ljudi, pravi se poslovi obavljaju bez novinara koji u vecini slucajeva sve pokvare. Nemamo mi pojma sta se zapravo desava i desava li se uopste, jedino sto znamo je "istina" koju nam namecu polupismeni novinari.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ili su Tankovica vec u startu skontali ...Omerbavarac je napisao/la:Zato sto sam u posljednje vrijeme procitao gro informacija kada je u pitanju Arslanagic i njegov angazman da zaigra za nasu selekciju dok u slucaju Tankovic sam vrlo rijetko nalazio neku novost. Nije se toliko konkretno radilo kao sto se ovog momenta radi.VanBasten je napisao/la:
Pa baš je oko Tankovića bilo najviše informacija, svaki dan neka nova. Dok se Arslanagić nije spominjao danima. Tankovići su dobili poziv isto kao Arslanagići, samo što su nas ovi šveđani odradili kao mlade majmunčiće.Omerbavarac je napisao/la:Zato sto sam u posljednje vrijeme procitao gro informacija kada je u pitanju Arslanagic i njegov angazman da zaigra za nasu selekciju dok u slucaju Tankovic sam vrlo rijetko nalazio neku novost. Nije se toliko konkretno radilo kao sto se ovog momenta radi.
Još jedan dokaz da tiha voda brijege valja...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne znam šta si čit'o, ali oko Tankovića se najviše titralo.Omerbavarac je napisao/la:Zato sto sam u posljednje vrijeme procitao gro informacija kada je u pitanju Arslanagic i njegov angazman da zaigra za nasu selekciju dok u slucaju Tankovic sam vrlo rijetko nalazio neku novost. Nije se toliko konkretno radilo kao sto se ovog momenta radi.VanBasten je napisao/la:
Za Arslanagica samo Zimbabwe, Gringo Americo, Bubnjar i Mrav Zuco nisu htjeli skontati da ce za nas igrati, a mnogo toga nikada nece. Nije se o tome pisalo jer je savez vec sve dogovorio. Ovo u Insbruku je samo detaljisanje ..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Titrali smo mi na forumu, nije Begic ili neko drugi iz saveza.VanBasten je napisao/la:
Ne znam šta si čit'o, ali oko Tankovića se najviše titralo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Oni su titrali licno sa Tankovicem kada su mu sjedili u kuci. Znaci oko njega je uradjeno mozda i vise nego oko ovih ostalih ali momak ne zeli.Omerbavarac je napisao/la:Titrali smo mi na forumu, nije Begic ili neko drugi iz saveza.VanBasten je napisao/la:
samson je napisao/la:Za Arslanagica samo Zimbabwe, Gringo Americo, Bubnjar i Mrav Zuco nisu htjeli skontati da ce za nas igrati, a mnogo toga nikada nece. Nije se o tome pisalo jer je savez vec sve dogovorio. Ovo u Insbruku je samo detaljisanje ..
Juka odradio.
Zadnja izmjena: ZutiMrav, dana/u 04 mar 2014, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Zna li neko, sta je misljeno pod Dzekinim obecanjima Tankovicu? Ako neko fakat nes zna, bez mahalisanja. Alergican sam na to ...
de ba...Omerbavarac je napisao/la:Titrali smo mi na forumu, nije Begic ili neko drugi iz saveza.VanBasten je napisao/la:
Ma dobro,njegova odluka(Tankovic)...Od djetinjstva nije naucio voljeti Zemlju svojih predaka,nema tog našeg rahatluka...i nemože da shvati...Al neka,vidjet ce on da je pogriješio 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nista ja ne opravdavam Tankovica, smatram ga izdajicom kao i svaki navijac nase svetinje ali sam uvjeren da se nije radilo najjacim intezitetom da se isti pokusa dovesti pod nasu komandu. Stoga mislim da se nece dozvoliti ista greska sa Arslanagicem pa sam iz tog razloga napisao da je ocigledno da se po ovog igraca ide sa 100% pristupa.calcio je napisao/la:
Oni su titrali licno sa Tankovicem kada su mu sjedili u kuci. Znaci oko njega je uradjeno mozda i vise nego oko ovih ostalih ali momak ne zeli.
1. Nije veci talenat, cak je goal.com pisao o nasem Andreju.Chinaglia je napisao/la:samo, brat mu je još veći talenat, a igra za Srbijučudna neka braća
daj Bože da Modić uspije u Milanu, malo me muči njegova fizika
tanak je
2. U Milanu gotov nemoguce da ce se probiti u A-ekipu jer su samo rijetki to uspjeli zadnjih 15ak godina, Abate i Di Sciglio. Sto mu dodatno komplikuje status potencijalnog prvotimca Milana je Hachim Mastour. Vanserijski talenat koji vec sada snima reklame sa Nike-om uz Neymara i glavni je igrac Primavere Milana.
3. Nema zime sto se tice fizike, mlad je decko, kao sto neko rece, sjetimo se samo Dzeke....
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Goalgetter, Google Adsense [Bot], travuljasSs, ultrazonfa i 61 gost.