To je davno zavrsena prica. Osvetili smo se dvije godine kasnije, i mirni svi.
@Rob do Bagro: Samo da krila budu fit, vjerujem ne ce biti zesci p.o.r.n.i.c.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Hardcore Omereomerbavarac je napisao/la:@EfEDRIN FLEX: Zasto me podsjecas na tu tekmu?????![]()
![]()
![]()
![]()
@Rob do Bagro: Samo da krila budu fit, vjerujem ne ce biti zesci p.o.r.n.i.c.![]()
![]()
![]()
rob do bagro je napisao/la:Hardcore Omereomerbavarac je napisao/la:@EfEDRIN FLEX: Zasto me podsjecas na tu tekmu?????![]()
![]()
![]()
![]()
@Rob do Bagro: Samo da krila budu fit, vjerujem ne ce biti zesci p.o.r.n.i.c.![]()
![]()
![]()
![]()
Ili mozda koljena....EfEDRIN FLEX je napisao/la:Avionu slomicu ti krilaomerbavarac je napisao/la:@EfEDRIN FLEX: Zasto me podsjecas na tu tekmu?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa cu te spustit s velikih visinaEfEDRIN FLEX je napisao/la:Avionu slomicu ti krilaomerbavarac je napisao/la:@EfEDRIN FLEX: Zasto me podsjecas na tu tekmu?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pomalo ba ljudi. Nismo mi jos toliko visoko.MElloo je napisao/la:pa cu te spustit s velikih visinaEfEDRIN FLEX je napisao/la:Avionu slomicu ti krilaomerbavarac je napisao/la:@EfEDRIN FLEX: Zasto me podsjecas na tu tekmu?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i ja dajem prednost bayernu ali se nadam da ce viole iznenaditi zbog ovih balkanacaNeutral je napisao/la:Ma džabe njima dobar napad, kada je u Bayerna dobra odbrana. Ovo govorim za Ligu prvaka, a ni u ligi nisu neka sila. Nikad optimističniji nisam bio što se tiče prolazka Bayerna u narednu fazu. Neka se popularne Viole okrenu prvenstvu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.