Safet Sušić - Pape

adriano_leite
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la adriano_leite » 05 mar 2014, 00:36

gringobih je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Safetova duznost, kao ni duznost Saveza, nije da obavjestava javnost preko raznih portala. Epilog se vidi u bliskoj buducnosti. Epilog takvih pregovora je vidjen mnogo puta, Seferovic, Hajrovic, Kolasinac, Begovic, Mujdza, Bicakcic, Pjanic i ostali. To sto se neki epilog ne svidja nasoj javnosti kada ga vidi, to se moze okaciti macku o rep. Ono sto je bitno je to ko igra za nasu zemlju, a ne ko ne igra. Plakati za Tankovicem i Seferovicem je isto sto i plakati za Messijem, s tim sto je Messi najbolji igrac na svijetu, a ova dvojica jos nisu ni na nivou na kojem je Messi bio sa 11 godina. Doduse, nesto im je slicno, a to je da su strani drzavljani, gledajuci iz nase perspektive.
Napisa covjek ovo i zadovoljan refresira stranicu... :o
Pa bolan(izvini moram) bolan, sva nam repka sastavljena od igraca koji su bili tudji drzavljani...
Pa jesi li svjestan da ne tipkas iz Rija, Buenos Airesa, nego iz BiH :cry:
Jesi li ti svjestan da se tebi ni Pape ni Savez ne trebaju pravdati? Kada prestanu imati dobre rezultate, doci ce do smjene i to je to. Ko ce se ba tebi, meni ili nekom petom pravdati zasto je pozvao nekog, tj. zasto nije pozvao nekog drugog? Safetov posao nije da bude stalno po medijima, kao ni posao Saveza, njihov posao je da naprave rezultat i to je to. Da li ce za nas igrate Pele ili Emir Obuca, to je manje bitno. Napadali ste ih zbog Arslanagica, u medijima se nista ne pise za njega, pa odmah niko nista ne radi, a eto haman ce dijete igrati za nas, sta to znaci? Odakle to onako iz vedra neba dodje?

Dajte ba ljudi, previse ste se pomustafili, mislite da imate neke ovlasti, da vam neko duguje nesto, a realnost je da vam/nam se niko ne treba pravdati. Kada stanu dobri rezultati doci ce i promjene i to je to. Do tog momenta, gledat cete najmrzu facu Papeta, dok nas Pape vodi u nove pobjede.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 05 mar 2014, 00:39

ZutiMrav je napisao/la:Da zivi u BIH plata bi mu bila odlicna za standard u BIH mlijeko 1l 70 centi, veliki crni kruh 60 centi, tegla meda 5 eura, kg suhog mesa 10 e itd....
Gdje ces to u Parizu naci :?: Voli Pariz..OK. BIH mu nudi sve jeftino.
Plata mu kao sto rece @Cartman vise nije 5000 e mjesecno nego je duplo veca 120 000 e godisnje... jako malo.
Vaha u O.S imao 250 000 dolara.
Ne trebamo se lagati. 2009 je vaha imao oko pola miliona.
A line up of the 32 National football coaches taking part in the 2010 World Cup in South Africa and their gross annual incomes.

1. Fabio Capello, England: 8.800.000 €
2. Marcelo Lippi, Italy : 3.000.000 €
3. Joachim Loew, Germany :2.500.000 €
4. Berter Van Marwijk, Netherlands :1.800.000 €
5. Ottmar Hitzfeld, Switzerland: 1.750.000 €
6. Vicente Del Bosque, Spain :1.500.000 €
7. Carlos Queiroz, Portugal :1.350.000 €
8. Pim Verbeek, Australia :1.200.000 €
9. Carlos Parreira, South Africa: 1.200.000 €
10. Javier Aguirre, Mexico : 1.200.000 €
11. Carlos Dunga, Brazil : 800.000 €
12. Diego Maradona, Argentina : 800.000 €
13. Takeshi Okada, Japan : 800.000 €
14. Ricki Herbert, New Zealand : 800.000 €
15. Otto Rehhagel, Greece : 750.000 €
16. Paul Le Guen, Cameroon : 650.000 €
17. Marcelo Bielsa, Chile : 575.000 €
18. Raymond Domenech, France : 560.000 €
19. Vahdi Halilhodzic, Ivory Coast : 505.000 €
20. Huh Jung Moo, South Korea: 405.000 €
21. Morten Olsen, Denmark : 390.000 €
22. Milovan Rajevac, Ghana : 365.000 €
23. Radomir Antic, Serbia : 305.000 €
24. Bob Bradley, USA : 275.000 €
25. Matjaz Kek, Slovenia : 245.000 €
26. Gerardo Martino, Paraguay : 245.000
27. Rabah Saadane, Algeria : 245.000 €
28. Reinaldo Rueda, Honduras : 240.000 €
29. Vladimir Weiss, Slovakia : 215.000 €
30. Oscar Tabarez, Uruguay : 205.000 €
31. Kim Jong Hun, North Korea: 170.000 €
32. Shaibu Amodu, Nigeria : 125.000 €

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 05 mar 2014, 00:46

Ekskluzivno! Safet Susic odgovoran za ispadanje Ilme iz Faktora XY. Safete, napusti klupu, to je najmanje sto mozes da uradis ..

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 05 mar 2014, 01:03

adriano_leite je napisao/la:Jesi li ti svjestan da se tebi ni Pape ni Savez ne trebaju pravdati? Kada prestanu imati dobre rezultate, doci ce do smjene i to je to. Ko ce se ba tebi, meni ili nekom petom pravdati zasto je pozvao nekog, tj. zasto nije pozvao nekog drugog? Safetov posao nije da bude stalno po medijima, kao ni posao Saveza, njihov posao je da naprave rezultat i to je to. Da li ce za nas igrate Pele ili Emir Obuca, to je manje bitno. Napadali ste ih zbog Arslanagica, u medijima se nista ne pise za njega, pa odmah niko nista ne radi, a eto haman ce dijete igrati za nas, sta to znaci? Odakle to onako iz vedra neba dodje?

Dajte ba ljudi, previse ste se pomustafili, mislite da imate neke ovlasti, da vam neko duguje nesto, a realnost je da vam/nam se niko ne treba pravdati. Kada stanu dobri rezultati doci ce i promjene i to je to. Do tog momenta, gledat cete najmrzu facu Papeta, dok nas Pape vodi u nove pobjede.
Nemoj se ljutiti ali izgleda da ne znas sta pises...
Savez kao i reprezentacija nije nicija privatna svojina, da zaposlenici u njemu ne podnose izvjestaje koji se trebaju prenijeti javnosti...
Savez se primarno financira od poreskih obveznika a to smo i ti i ja, Huso, Haso, Mato, Srdjan itd i kao financijeri te institiucije moramo biti preko medija obavjesteni o radu iste...
Cemu ti svjedoce press konferncije... ;)

Sa druge strane Savez kao institucija nije tu da djeluje samo danas nego i da planira razvoj naseg fubala u narednom peridu(buducnosti), sto nam govori da imaju obavezu skautiranja i dovodjenja igraca koji nam mogu podici kvalitet glavnog reprezenta A reprezentacije...Jer domaceg proizvoda gotovo da i nemamo...

A ako mislis da je ovo se sada "progledva" korz prste selktoru pravi posao, varas se...
Ovo stanje je ekvivalent podizanju kredita da bi se zadovoljila danasnja potreba, sta sutra kad se pare potrose???
Sta ostaje nama od fudbala???
Itd...
Nemam volje vise :(
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 mar 2014, 01:08

gringobih je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Jesi li ti svjestan da se tebi ni Pape ni Savez ne trebaju pravdati? Kada prestanu imati dobre rezultate, doci ce do smjene i to je to. Ko ce se ba tebi, meni ili nekom petom pravdati zasto je pozvao nekog, tj. zasto nije pozvao nekog drugog? Safetov posao nije da bude stalno po medijima, kao ni posao Saveza, njihov posao je da naprave rezultat i to je to. Da li ce za nas igrate Pele ili Emir Obuca, to je manje bitno. Napadali ste ih zbog Arslanagica, u medijima se nista ne pise za njega, pa odmah niko nista ne radi, a eto haman ce dijete igrati za nas, sta to znaci? Odakle to onako iz vedra neba dodje?

Nemoj se ljutiti ali izgleda da ne znas sta pises...
Savez kao i reprezentacija nije nicija privatna svojina, da zaposlenici u njemu ne podnose izvjestaje koji se trebaju prenijeti javnosti...
Savez se primarno financira od poreskih obveznika a to smo i ti i ja, Huso, Haso, Mato, Srdjan itd i kao financijeri te institiucije moramo biti preko medija obavjesteni o radu iste...
Cemu ti svjedoce press konferncije... ;)

Sa druge strane Savez kao institucija nije tu da djeluje samo danas nego i da planira razvoj naseg fubala u narednom peridu(buducnosti), sto nam govori da imaju obavezu skautiranja i dovodjenja igraca koji nam mogu podici kvalitet glavnog reprezenta A reprezentacije...Jer domaceg proizvoda gotovo da i nemamo...

A ako mislis da je ovo se sada "progledva" korz prste selktoru pravi posao, varas se...
Ovo stanje je ekvivalent podizanju kredita da bi se zadovoljila danasnja potreba, sta sutra kad se pare potrose???
Sta ostaje nama od fudbala???
Itd...
Nemam volje vise :(
Savez sigurno nije odgovoran da obavijesti javnost kada ode da se popisa u halu, pa isto tako ni kada poprica sa nekim potencijalnim reprezentativcem. Tu sva prica prestaje. Pressice se ne trebaju odrzavati za svakog potencijalnog igraca, niti ce se odrzavati. To nema nigdje u svijetu da Savez mora obavjestavati javnost o svim mogucim razgovorima sa potencijalnim reprezentativcima. Isto tako, ne moze Savez obecavati svima pozive. Dok je obecavao, tada smo i bili na samom dnu evropskog i svjetskog fudbala. Drugi par rukavica je sto ti ne podrzavas Papeta isve ti smeta, pa tako i mnogo dobrih stvari koje je uradio i koje i dalje radi.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 mar 2014, 01:11

@grile od Osima do Prceta.
I nema volje vise.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 05 mar 2014, 01:21

harishp je napisao/la:@grile od Osima do Prceta.
I nema volje vise.
Pa gdje si Hare dobri moj jarane' :P
Za tebe uvijek imam volje, nesto te nema ovdje, si se zaposlio ili?

Ok adriano ;)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 mar 2014, 01:26

gringobih je napisao/la:
I nema volje vise.

Ok adriano ;)
Nema potrebe.Krv je popijena na vrijeme,sad vam ostaje meza vlastiti bjeli bubrezi :mrgreen: I zahvaljuci propasti BIH fudbala po prvi put imamo pripreme za odlazak na neko veliko prvenstvo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 05 mar 2014, 01:37

harishp je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
I nema volje vise.

Ok adriano ;)
Nema potrebe.Krv je popijena na vrijeme,sad vam ostaje meza vlastiti bjeli bubrezi :mrgreen: I zahvaljuci propasti BIH fudbala po prvi put imamo pripreme za odlazak na neko veliko prvenstvo.
Narvno ekipa nam kostala samo 200 Km ali miliona Opancica ne racunam jer mi se PDV nikako ne svidja...
Seferovic, Tankovic, Prcic, Halilovic ...Bolji sam vidovnjak od Tinkija 8-)
Da hvala na infu nisam znao da su bubrezi bijeli, vidim da dobro baratas tom materijom.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 05 mar 2014, 01:44

A seferovic trpa nemilice , savez nam se treba raspast radi njegova 2 gola ove godine ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 mar 2014, 01:45

Miliona smo vrijedili i prije,pa nas nigdje aj tinks.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 05 mar 2014, 01:55

Opravdavati cinjenicu da neko pravi od reprezentacije privatnu prciju bez obaveze pravdanja nebuloznih poteza onima zbog kojih i postoji repka je vise nego paradoksalno ako se radi o navijacu..ako se, s druge strane, radi o licemjeru koji se samo predstavlja kao navijac, onda je bilo kakav oblik dijaloga tu nepotreban.

Btw Opancic ce iskoristiti povredu Pjanica da protiv slabasnog Egipta pokusa opravdati nepotizam i plasira javnosti "kvalitet" bratica kojeg je nuzno prodati preko reprezentacije.

Zalosno je sto i danas u savezu sjede stranacki nesposobnjakovici koji mogu pod ruku sa Opancicem jer je to sve isto.

U svakom slucaju, navikli smo i na gore, nama je da volimo i pratimo repku bez obzira na viruse koji je zaokupljaju, i da se nadamo da cemo nekad izaci iz sivila primitivizma, kao i necasnih radnji u ime reprezentacije koja predstavlja ono za sto smo se borili.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 05 mar 2014, 02:02

harishp je napisao/la:Miliona smo vrijedili i prije,pa nas nigdje aj tinks.
Aha', "jes of skroz"!
Evo i Kosovo samo sto se nije plasiralo :!:

Velez +

Navijaca repke ni dimamu, siklja' im bordo boja u lice... :(

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 05 mar 2014, 02:08

slika

:oops:
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 05 mar 2014, 02:16

Nedo Bog da su ga uslikali kako oblaci carape. Pa, to bi bila afera za Ministarstvo Sporta i Kulture. Ovako cemo nekako prezvakat oblacenje patika.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 05 mar 2014, 02:24

Ovo je slikanje za Tom Tailor, koji ce oblacit reprezentaciju u Brazilu. Inace danas su uzimane mjere i za odijela Hugo Boss, koje ce reprezentativci nositi na SP, medju tim kojima su mjere uzete i je Tinki.

Sasvim slucajno naravno. Nema govora da on ide na SP, mora se tek dokazat :roll:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 mar 2014, 02:26

Mozambik je napisao/la:Ovo je slikanje za Tom Tailor, koji ce oblacit reprezentaciju u Brazilu. Inace danas uzimane mjere i za odijela Hugo Boss, koje ce reprezentativci nositi na SP, medju tim kojima su mjere uzete i je Tinki.

Sasvim slucajno naravno. Nema govora da on ide na SP, mora se tek dokazat :roll:
A kome ce uzimati mjere ako nece igracima koji su prisutni?
Trebali su ovi iz Hugo Bossa ici ganjati potencijalne reprezentativce da im uzimaju mjere za odijela :lol:

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 05 mar 2014, 02:28

Misketu uzeli mjere po Safetu.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 05 mar 2014, 02:30

Meni nije cilj da se prepirem, niti imam namjeru, samo zelim reci da se dolazi do zakljucka na osnovu toga sto momak oblaci patiku. Mozda ga je strucni stab trebao ostaviti u hotel sobi dok ostali igraci prisustvuju. Ovdje se sve prica o druzenju i kako savez/strucni stab trebaju da posvete vecu paznju igracima, tj. potencijalnim, ali se onda kuka sto su svi prisustvovali jucerasnjem druzenju. :roll:

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 05 mar 2014, 02:31

ZutiMrav je napisao/la:Misketu uzeli mjere po Safetu.
A Safetu po Dominikovicu starom patrioti k'o sto je i Safa. :-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mercurial i 9 gostiju.