Jest,to je pravilo za SP da se moraju imat jednobojni dresovi i sorceviDenchiNL je napisao/la:ma ne vjerujem da je pravilo , ali marketing taktika vjerovatno ,calcio je napisao/la:I portugalci znaci skroz jednobojni....
Ocigledno je to novo pravilo. Meni se ne svidja.
jednostavno da zauzmu te neke jake boje da se poistevjećuju s njima,
to je prvo što su(NIKE) uradili s francuzima kad su ih uzeli nakon što im je adidas dao otkaz,
zbog onih skandala, afera, itd. pa sad isto pokušavaju svima ...
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Al' su dobri ovi portugalski dresovi *ebote 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Re: Odg: Dres reprezentacije BiH
Vjerovatno ima u Fan shopu repke kod Specijala...mikki21 je napisao/la:imali se igdje uzet ova trenerka?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja sam jedan od onih koji jer pljuvao legeu gdje god i kako god sam mogao (zasluzili su)
Sad gledam ove trenerke, znaci vrh vrhova, narocito one sa kapuljacom, ima prije par stranica slika Mujdže cini mi se. Izgleda da je najveca greska Legee sto su se kasno sjetili da nam prave i salju kako treba opremu, vidicemo sutra kako ce dresovi i brojevi izgledat.
Sad gledam ove trenerke, znaci vrh vrhova, narocito one sa kapuljacom, ima prije par stranica slika Mujdže cini mi se. Izgleda da je najveca greska Legee sto su se kasno sjetili da nam prave i salju kako treba opremu, vidicemo sutra kako ce dresovi i brojevi izgledat.
Italija?Forestt je napisao/la:
Jest,to je pravilo za SP da se moraju imat jednobojni dresovi i sorcevi
plavo-bijelo-plavo
brazil?hrvati?chile?englezi?
ma to je samo forsiranje nekog trenda, nemoguće da je pravilo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Volio bi da nam Legea ostane sponzor, samo da vidim komentare ovih sto godinama cmizdre o dresovima. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kakvi jednobojni dresovi.. pa hrvati ce biti u "kockicama"... ako je to jednobojno, sta je onda sareno 
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kad kazemo jednobojni mislimo na gornji i donji dio.FliX je napisao/la:Kakvi jednobojni dresovi.. pa hrvati ce biti u "kockicama"... ako je to jednobojno, sta je onda sareno
Njemacka je decenijama imala kombinaciju bijela majica - crni sorc, sada su skroz bijeli.
Spanija je uvijek imala kombinaciju crvena majica-tamnoplavi sorc a sada su skroz crveni.
Itd.
Ako su to promjenili zbog nekog marketinga ili zbog nekog trenutnog trenda onda im se pokakim na tradiciju jer ne drze do nje ni sekunde. Cudi me da se njihovi navijaci ne bune.
Temeljna boja im je crvena, takav ce i corc biti.FliX je napisao/la:Kakvi jednobojni dresovi.. pa hrvati ce biti u "kockicama"... ako je to jednobojno, sta je onda sareno
Kod Argentinaca je temeljna boja plava.
Kockice nisu boja nego dizajn. To niko ne brani.
Kockice, lente, pruge....
Trenerke izgledaju fatak odlicno ... Zasto ovaj sablon nisu i na dres prenjeli ccc
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sad odjednom Legea dobra,Legea otvorila oci ali kasno....Dok smo kuburili po grupama i barazima ta ista Legea nas je oblacila kao sto sada oblaci Kosovo i pojedinci zele da nas Legea i dalje oblaci...

Licno ova trning oprema me je iznenadila pozitivno,ali je kasno za Legeu oblacili smo fus citavo vrijeme i to iz 10 ruke a dresove iz fan shopa smo dobijali iz kojekakvih podruma...
Posto smo na SP a uskoro cemo i na EP vrijeme je za promjenu opreme...
Licno ova trning oprema me je iznenadila pozitivno,ali je kasno za Legeu oblacili smo fus citavo vrijeme i to iz 10 ruke a dresove iz fan shopa smo dobijali iz kojekakvih podruma...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Posto zivis u vjestackoj dejtonskoj tvorevini, ovo mozes zaboraviti odmah.
Moli Boga da nam ne ubace previse one zute boje i da ne budemo izgledali kao Ukraina.
Ocito je da se bijela boja sve vise i vise izbacuje, a plava se koristi maksimalno.
Sta mislis zasto?
Ja sam 9 vremenskih zona daleko!!!!!pisac je napisao/la:Posto zivis u vjestackoj dejtonskoj tvorevini, ovo mozes zaboraviti odmah.
Moli Boga da nam ne ubace previse one zute boje i da ne budemo izgledali kao Ukraina.
Ocito je da se bijela boja sve vise i vise izbacuje, a plava se koristi maksimalno.
Sta mislis zasto?
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
On zivi u Čamerici a tamo su nam ljiljani sve na xy.pisac je napisao/la:Posto zivis u vjestackoj dejtonskoj tvorevini, ovo mozes zaboraviti odmah.
Sta mislis zasto?
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Gdje treba potpisatiPonos Torina je napisao/la:Sad odjednom Legea dobra,Legea otvorila oci ali kasno....Dok smo kuburili po grupama i barazima ta ista Legea nas je oblacila kao sto sada oblaci Kosovo i pojedinci zele da nas Legea i dalje oblaci...![]()
Ehhh sine sto bi reko Ćiro..
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
- Consigliere
- Kontakt:
FIFA izasla u susret gledateljima sa crno-bijelim televizorimacalcio je napisao/la:I portugalci znaci skroz jednobojni....
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Hrvatski dresovi imaju 3 boje na sebi:Forestt je napisao/la:Jest,to je pravilo za SP da se moraju imat jednobojni dresovi i sorceviDenchiNL je napisao/la:ma ne vjerujem da je pravilo , ali marketing taktika vjerovatno ,calcio je napisao/la:I portugalci znaci skroz jednobojni....
jednostavno da zauzmu te neke jake boje da se poistevjećuju s njima,
to je prvo što su(NIKE) uradili s francuzima kad su ih uzeli nakon što im je adidas dao otkaz,
zbog onih skandala, afera, itd. pa sad isto pokušavaju svima ...

Kakva Hrvatska,kakvi bakrači,gledaj sile bosanske

nije pravilo da garnitura bude jednobojna, vec da dominira jedna boja... staro novo pravilo se najjasnije vidi ovdje:DenchiNL je napisao/la:Italija?Forestt je napisao/la:
Jest,to je pravilo za SP da se moraju imat jednobojni dresovi i sorcevi
plavo-bijelo-plavo
brazil?hrvati?chile?englezi?
ma to je samo forsiranje nekog trenda, nemoguće da je pravilo
http://i2.mirror.co.uk/incoming/article ... 816179.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
u hrvatskoj kombinaciji stucne nece moci biti plave vec bijele...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, fukare987, jasmin10, napapijri1987, Normus90, Roki50, Sarun, Vaya i 57 gostiju.