Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Evo dok mi je stream stao zbog neta, koji je sve slabiji, da stavim i onaj gol Granera
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jos malo slika

- Omerbavarac
- Kontakt:
Za ovo samo idu cestitke. Predobra asistencija.Casillas je napisao/la:Za one koji nisu vidjeli drugi gol:
[youtube][/youtube]
joj koja nesebicnost.. ovdje je mogao zabiti, ali timski je igrac vise nego ijedan drugo u realu
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Stream mi i hoce i nece, a kad god gledam, Deportivo napada. Ovo ne valja, ohrabrili se. Jos dvadesetak minuta do kraja
Kol'ko je to rezultat?
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
auuu Ramosa lava, igra bolje nego na mjestu desnog beka... da su nam stoperi uvijek ovakvi kao sto je danas ramos
butmiran - 0:2
butmiran - 0:2
Mislio sam da cete zijaniti tu, neugodan je Deportivo.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
I ja sam mislio isto.. ali..Guti je donio pobjeduButmiran je napisao/la:Mislio sam da cete zijaniti tu, neugodan je Deportivo.
Maloprije je usao Drenthe.. ja se nadam da ce dati makar par minuta ovim igracima iz CAstille
Iker se dva puta zaredom pokazao kao dobar golman. nadam se da ni ovu utakmicu necemo primiti gol, te cemo tako poslije Barce uz Bordeaux biti momcad koja je primila najmanje golova ove sezone u Evropi (gledajuci lige petice)
Iker se dva puta zaredom pokazao kao dobar golman. nadam se da ni ovu utakmicu necemo primiti gol, te cemo tako poslije Barce uz Bordeaux biti momcad koja je primila najmanje golova ove sezone u Evropi (gledajuci lige petice)
Samo sto sam ga pohvalio, on napravi penal...
1:2 iz penala
1:2 iz penala
joooj primili go
sad treba strahovati 5-6 minuta do kraja utakmice
bravo benzema
- moustapha
- Kontakt:
Ma ne treba! Vec je ovjerena pobjeda. Benzema pogadja za 1:3Casillas je napisao/la:joooj primili go![]()
![]()
![]()
#divovi
moram priznati, iznenadio me ovaj gol 
Alvaro prosao po desnoj strani, dodao Benzemi lopti i ovaj golmanu kroz noge ako sam dobro vidio...
sve u svemu, tri nova boda, tri nova gola
Alvaro prosao po desnoj strani, dodao Benzemi lopti i ovaj golmanu kroz noge ako sam dobro vidio...
sve u svemu, tri nova boda, tri nova gola
aaaaa ne mogu vjerovat ... danas jaranu kažem 1-3 za nas...
Pa hvala ti Bože
Hala Madrid !
Pa hvala ti Bože
Hala Madrid !
titkeces.
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Nakon 19 godina pobjedi Real u A Coruña, Guti za mene odigro dobru utakmicu, ali u zadnjih 10 minuta je bio umoran i to je se dobro vidjelo..
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
evo da nam cestitam....
.... drago mi je sto Benzema pogodi i na kraju dobit ce na samopouzdanju nadam se da ce od sad igrati sve bolje i bolje.... 
meni je samo drago zato sto smo pogodili ovaj rezultat na ss.ba ligi
i donjeo nam pobjedu
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- el_fenomeno
- Kontakt:
fino fino ... Zao mi sto Raul ne zabi bar jedan gol nocas :8
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.