BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Mirza Basic je bog tenisa za damira ovo sto sam veceras (jutros ) vidio je dokaz i nikad me niko nece moci ubjediti drugacije! DAMIR DZUMHUR JE OBICNI KLOC , UMISLJENA OSOBA KOJOJ BI NAJBOLJE BILO DA ZAVRSI ONAJ FAKULTET POLITICKIH NAUKA,KOJI IDE VEC 10 GODINA NEGO DA TROSI VRIJEME NA TENIS! ZNAM DA CU BITI BANOVAN I NEK CU,DRAGO MI JE STO SAM SVE TO REKAO ,JER DAMIR DZUMHUR LJUDI JE KONJ,MAGARAC,PSIHICKO DUBOKO NESTABILAN ! NE ZNAM VISE STA DA KAZEM!
FK Sarajevo !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sad sam gled'o i vise nikad! On vise ne zasluzuje moju paznji niti zelim da se nerviram zbog njega, koji nije vrijedan toga! Preporucujem ti promjeniti trenera, uzmi psihijatra ako se mislis bavit tenisom ili jednostavno batali tenis i uci skole! 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Hahaha bravo Damire,svaka cast,rijetki su sposobni da urade ovo sta si ti veceras uradio,respect.
-
- Kontakt:
joj kad ga uhvati blatit onaj ado sejdin na tennisu na fb

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Doso do trece runde AO pa umislio sebi nesto.Nema nista od tebe Damire baci reket I radi nesto !
Ne ide mi ovo u glavu nikako. Koji benevrek moraš biti za ovo, nije mi jasno. Zatvorenih očiju da je igrao uzeo bi taj jedan gem jbni, smrdi ovdje nešto.
Zadnja izmjena: Goodison, dana/u 05 mar 2014, 04:07, ukupno mijenjano 1 put.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
I kome su oni dali pozivnicu za ATP u Barceloni,bolje da su meni dali ja ovo nebi prokocko,ali moguce cak i da mu oduzmu pozivnicu...Bravo Damire ponosu bosanski
I obrisite ovu temu BiH Tenis,kakav bolan BH tenis,nikad necemo imati neke tenisere...
Al sto jedno znam Damir i Mirza da igraju npr pod Hrvatskom zastavom sad bi bili medju top 80 tenisera 100%,a dok igraju pod nasom zastavom ovaj ranking Damira je granica

Al sto jedno znam Damir i Mirza da igraju npr pod Hrvatskom zastavom sad bi bili medju top 80 tenisera 100%,a dok igraju pod nasom zastavom ovaj ranking Damira je granica
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Mijenjaj sliku i brisi to dole odmahUnofficialpage je napisao/la:Sad sam gled'o i vise nikad! On vise ne zasluzuje moju paznji niti zelim da se nerviram zbog njega, koji nije vrijedan toga! Preporucujem ti promjeniti trenera, uzmi psihijatra ako se mislis bavit tenisom ili jednostavno batali tenis i uci skole!

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
I ja sam razmisljo da nije kakva stela, a vjeruj da ima sanseGoodison je napisao/la:Ne ide mi ovo u glavu nikako. Koji benevrek moraš biti za ovo, nije mi jasno. Zatvorenih očiju da je igrao uzeo bi taj jedan gem jbni, smrdi ovdje nešto.
-
- Kontakt:
smiju mu se ljudi : http://www.menstennisforums.com/showthr ... st21090001" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Kloc.
No comentBihac96 je napisao/la:LloriS je napisao/la:To bi trebalo biti to, nije valjda toliki ludjak da ovo prokocka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Pa ljudi nije Ilidza open da bude stela,nego levat digo nos do nebesa misli da je vec neki teniser,sine spusti se na zemlju,dodji u Sarajevu ufati se tacne i konobarsi,skrati muka i nas i sebe 

Zaista zalosno nemam sta da kazem ni da ga pljujem ni kritikujem ne znam sta se moze reci uopce na ovo... Smijesno u najmanju ruku.
Za kol'ko te oborio?badel62 je napisao/la:Mirza Basic je bog tenisa za damira ovo sto sam veceras (jutros ) vidio je dokaz i nikad me niko nece moci ubjediti drugacije! DAMIR DZUMHUR JE OBICNI KLOC , UMISLJENA OSOBA KOJOJ BI NAJBOLJE BILO DA ZAVRSI ONAJ FAKULTET POLITICKIH NAUKA,KOJI IDE VEC 10 GODINA NEGO DA TROSI VRIJEME NA TENIS! ZNAM DA CU BITI BANOVAN I NEK CU,DRAGO MI JE STO SAM SVE TO REKAO ,JER DAMIR DZUMHUR LJUDI JE KONJ,MAGARAC,PSIHICKO DUBOKO NESTABILAN ! NE ZNAM VISE STA DA KAZEM!

-
- Kontakt:
ode sad gledat tinjicku , sad su tek belaji 

lucif3R666 je napisao/la:ode sad gledat tinjicku , sad su tek belaji

Gubi Jasmina protiv neke Rize.
5-2 izgubice prvi setBosnaSTL je napisao/la:Gubi Jasmina protiv neke Rize.
A mi se raspisali o Hajeku i Ginepriju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.