FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U derbiju nema favorita.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PAPRICA NE SUMNJAM U TVOJU ISKRENOST I NAVODE ALI NE VOLIM KAD NAM SE INPUTIRA ULOGA FAVORITA DOBRO OVAJ KAŽE U DERBIJU TO NE POSTOJI
Sarajevo ljubavi moja!
Molim Boga samo da ne bude opet 0:0.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
bordobijeli
- Kontakt:
ma necemo 0-0 to je prednost za zelju ,ja samo prihvatam nerjeseno ako bude 2-2 .prva utakmica je nasa sansaSabinho je napisao/la:Molim Boga samo da ne bude opet 0:0.
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Stvari se nekad same nameću.sekac je napisao/la:PAPRICA NE SUMNJAM U TVOJU ISKRENOST I NAVODE ALI NE VOLIM KAD NAM SE INPUTIRA ULOGA FAVORITA DOBRO OVAJ KAŽE U DERBIJU TO NE POSTOJI
U derbijima položaj na tabeli nema neki značaj, ali kvalitet igračkog kadra je uvijek bio najjači argument.
Na našu žalost zdravstveni bilten je izrazito nepovoljan. Ponekad postoji jednostavno viša sila protiv koje čovjek ne može. Mi ćemo pružiti sve od sebe, to je sigurno, ali raspoloživih 8-9 profesionalnih fudbalera nije prilično jak argument za neke nade.
U ovom kupu cemo mi biti veci gubitnici ako ispadnemo nego Zeljeznicar.
Znaci, pojacali smo se, Zeljeznicar vidno oslabljen ulazi u ovaj dvomec.
Svi parametri bi trebali biti na nasoj strani.
Ali opet ako pogledamo, i ovakav osakacen Zeljeznicar je zasigurno jaci od Celika koji nas je dobro naruzio prije par dana
Druga stvar je sto je ovo nenormalna i cudna liga i gdje igra izgleda isto ko god od igraca da igra za ekipu, odlazili, dolazili igraci, mi isti antifudbal gledamo.
Vjerovatano ce biti jako neizvjesno, ali po svemu mi smo ti koji glase za favorite u ovom duelu i ti koji imaju vise za izgubiti.
Cak mislim da je Zeljeznicaru radi kratke klupe i velikog broja povrijedjenih igraca, pametnije da isadnu sad i da rasterete raspored utakmica, ako vec idu na sampionsku titulu.
Znaci, pojacali smo se, Zeljeznicar vidno oslabljen ulazi u ovaj dvomec.
Svi parametri bi trebali biti na nasoj strani.
Ali opet ako pogledamo, i ovakav osakacen Zeljeznicar je zasigurno jaci od Celika koji nas je dobro naruzio prije par dana
Druga stvar je sto je ovo nenormalna i cudna liga i gdje igra izgleda isto ko god od igraca da igra za ekipu, odlazili, dolazili igraci, mi isti antifudbal gledamo.
Vjerovatano ce biti jako neizvjesno, ali po svemu mi smo ti koji glase za favorite u ovom duelu i ti koji imaju vise za izgubiti.
Cak mislim da je Zeljeznicaru radi kratke klupe i velikog broja povrijedjenih igraca, pametnije da isadnu sad i da rasterete raspored utakmica, ako vec idu na sampionsku titulu.
Interesuje me zato jer nakon svakog drugog vaseg poraza mora neki skandal izbiti. Zanima me zasto se te afere ne otvaraju nakon utakmica u kojima pobjedjujete? Uz sve pare na svijetu, deset brkatih malezijaca, najbolje moguce igrace, prvo trebate nauciti prihvatiti poraz...da bi dosli do pobjede.Sarajlijc@ je napisao/la:Ne znam sto te to interesuje, mi nigdje nismo osporavali vasu pobjedu.Celikovac je napisao/la:Nesto kontam, da li bi Selimovic dobio napad postenja da je kojim slucajem Sarajevo dobilo utakmicu na Bilinom Polju?
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Haj proguglaj malo strucnjak, u svakoj izjavi ljudi iz nase uprave ti stoji da to nema veze sa porazom i da smo izgubili jer su igraci Celika bolje odigrali tu utakmicu to misljenje dijelimo i mi navijaci da za losu igru nema opravdanja i tako i jeste.Celikovac je napisao/la:Interesuje me zato jer nakon svakog drugog vaseg poraza mora neki skandal izbiti. Zanima me zasto se te afere ne otvaraju nakon utakmica u kojima pobjedjujete? Uz sve pare na svijetu, deset brkatih malezijaca, najbolje moguce igrace, prvo trebate nauciti prihvatiti poraz...da bi dosli do pobjede.Sarajlijc@ je napisao/la:Ne znam sto te to interesuje, mi nigdje nismo osporavali vasu pobjedu.Celikovac je napisao/la:Nesto kontam, da li bi Selimovic dobio napad postenja da je kojim slucajem Sarajevo dobilo utakmicu na Bilinom Polju?
Afera je otvorena da se konacno rijese ove nepravilnosti koje se desavaju iz godine u godinu a vidim da dosta vas ismijavate i neodobravate ovakve poteze pa vam covjek vise nema sta za reci.
Ti si opet šampion !
- Hordas Doboj
- Kontakt:
http://fksinfo.com/novosti/rame-uz-rame ... ajevo/2430
Vrijeme je da se već jednom stane u kraj raznim mešetarenjima u našem fudbalu. Zato je potrebno da mi, navijači FK Sarajevo, javno stanemo iza svog kluba. Pokažimo im onaj inat, silan, bosanski, pokažimo im da nije izlizana floskula da živimo za svoj klub. Potrebna je opšta mobilizacija, potrebno je puno Koševo da znaju da nas ima i da je bordo armija spremna da se bori.
Svi protiv Olimpica za naše Sarajevo i za naš fudbal!
Vrijeme je da se već jednom stane u kraj raznim mešetarenjima u našem fudbalu. Zato je potrebno da mi, navijači FK Sarajevo, javno stanemo iza svog kluba. Pokažimo im onaj inat, silan, bosanski, pokažimo im da nije izlizana floskula da živimo za svoj klub. Potrebna je opšta mobilizacija, potrebno je puno Koševo da znaju da nas ima i da je bordo armija spremna da se bori.
Svi protiv Olimpica za naše Sarajevo i za naš fudbal!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Sto? Na Grbavici 0:0, na Kosevu 3:3, na fini rezultati.Sabinho je napisao/la:Molim Boga samo da ne bude opet 0:0.
A u prvenstvu cemo da molimo Boga da ne bude 0:0...
Jbg, vi ste galaktikosi ovdje. Apsolutni ste favoriti u ovom dvomecu radi vise stvari. Tako, ocekujem da se Zeljo okrene prvenstvu jer nema nikakvih izgleda u kupu..
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
+1Capt_Billy je napisao/la:Sto? Na Grbavici 0:0, na Kosevu 3:3, na fini rezultati.Sabinho je napisao/la:Molim Boga samo da ne bude opet 0:0.
Jbg, vi ste galaktikosi ovdje. Apsolutni ste favoriti u ovom dvomecu radi vise stvari. Tako, ocekujem da se Zeljo okrene prvenstvu jer nema nikakvih izgleda u kupu..
Samo jos da dodam da bi se trebali "okrenuti totalno", jer nemate nikakvih izgleda ni u prvenstvu.
Vas svijet je jos uvijek obojen duginim bojama.Hordas Doboj je napisao/la:+1Capt_Billy je napisao/la:Sto? Na Grbavici 0:0, na Kosevu 3:3, na fini rezultati.Sabinho je napisao/la:Molim Boga samo da ne bude opet 0:0.
Samo jos da dodam da bi se trebali "okrenuti totalno", jer nemate nikakvih izgleda ni u prvenstvu.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Djeca cvijeca
Bez zajebancije ba, ne znam kud ste se digli bezveze, nemate 13 igraca a isli bi na neke titule.
Listicu smatram glavnim konkurentom za titulu...
Bez zajebancije ba, ne znam kud ste se digli bezveze, nemate 13 igraca a isli bi na neke titule.
Imaš li ti "uvid" u tabelu?Hordas Doboj je napisao/la:Djeca cvijeca![]()
Bez zajebancije ba, ne znam kud ste se digli bezveze, nemate 13 igraca a isli bi na neke titule.![]()
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Tu je to u 3 boda ako sam dobro vidio?Utic je napisao/la:Imaš li ti "uvid" u tabelu?Hordas Doboj je napisao/la:Djeca cvijeca![]()
Bez zajebancije ba, ne znam kud ste se digli bezveze, nemate 13 igraca a isli bi na neke titule.![]()
Listicu smatram glavnim konkurentom za titulu...![]()
![]()
@Bagrcavi
Ne slazem se s tom izrekom.
Svoj ti posao... Nije to tu... Brena je Brena, ali su tri, ipak tri.Hordas Doboj je napisao/la:Tu je to u 3 boda ako sam dobro vidio?Utic je napisao/la:Imaš li ti "uvid" u tabelu?Hordas Doboj je napisao/la:Djeca cvijeca![]()
Listicu smatram glavnim konkurentom za titulu...![]()
![]()
@Bagrcavi
Ne slazem se s tom izrekom.![]()
to je i Man Utd. govorio...bagrcavi je napisao/la:Ne osvaja titule ko ima, nego onaj ko je naučio
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
To si upravu oko poraza vi sve znate.Željo pencilin.Celikovac je napisao/la:Interesuje me zato jer nakon svakog drugog vaseg poraza mora neki skandal izbiti. Zanima me zasto se te afere ne otvaraju nakon utakmica u kojima pobjedjujete? Uz sve pare na svijetu, deset brkatih malezijaca, najbolje moguce igrace, prvo trebate nauciti prihvatiti poraz...da bi dosli do pobjede.Sarajlijc@ je napisao/la:Ne znam sto te to interesuje, mi nigdje nismo osporavali vasu pobjedu.Celikovac je napisao/la:Nesto kontam, da li bi Selimovic dobio napad postenja da je kojim slucajem Sarajevo dobilo utakmicu na Bilinom Polju?