Pa covjek je proslu protiv Philadelphia u gostima imao triple-double, sad je zabio 42 poenaLloriS je napisao/la:Durant 29,5 UNDER zicer dana
Lebron 28,5 OVER
George 22,5 OVER
LeBron 22 poena.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pa covjek je proslu protiv Philadelphia u gostima imao triple-double, sad je zabio 42 poenaLloriS je napisao/la:Durant 29,5 UNDER zicer dana
Lebron 28,5 OVER
George 22,5 OVER
Nije je bas ubio ali bitna je pobjedaArhitekt je napisao/la:GS ce ubiti Indianu veceras

themaniaks je napisao/la:le bron preko 28,5 (1.60)
duncan manje 17,5 (1.70)
boston-florida 1 (1.80)
Irving preko 22,5 (1.85)
Na terenu je najbitnije da je Hitzfeld sastavio uravnoteženu momčad koja forsira brzu pas igru, podjednako dobro igra u oba smjera, ima tzv. suprotne noge na krilima i ofenzivne bekove, dva podjednako dobra vratara (drugi je Yann Sommer iz Basela), polivalentne vezne od kojih čak trojica igraju u Napoliju i poznaju se u dušu (Valon Behrami je oporavljenik, pa će s kapetanom Gökhanom Inlerom u paru vjerojatno startati Blerim Džemaili)... Lijevi bočni Ricardo Rodriguez, kao i Benaglio, suigrač naših Olića i Perišića, izvodi slobodne udarce, za kornere je zadužen Shaqiri, najvredniji švicarski nogometaš po Transfermarktu (20,000.000 eura)
Njemačka je reprezentacija koja voli u svemu da vlada pa i u prijateljskim utakmicama. Vole da su uvijek na meti pohvala, imaju dosta jak sastav i mogu napraviti više rezervnih reprezentacija koje bi opet mučile mnoge druge. Kada se vratimo u prošle prijateljskih utakmica, rijetko kad je Njemačka izgubila pa kad su igrali protiv Ekvadora prošle godine sa drugim timom Nijemci su dobili 4-2. Čile je ekipa koja sigurno ima što reći na ovom susretu i oni su dobri u prijateljskim utakmicama. Najzvučnije ime u njihovom timu je Alexis Sanchez, Barcelonin napadač koji je u sve boljoj formi. Uz njega su i Mark Gonzalez, Sebastian Pinto, Arturo Vidal veznjak iz Juventusa koji nije ništa slabiji od Sancheza, Fernandez.Čile ima solidnu reprezentaciju koja se nije slučajno plasirala na SP ove godine, i sa ovakvim sastavom sasvim sigurno će postići neki gol u ovom meču.
Misljenja sam da se ne isplati rizik za ovu kvotu, dosta nesiguran par. Hrvati su bolja ekipa, tu je sada Kovac a ne treba ni govoriti da je Modric u sjajnoj formi a od njega puno toga ovisi.fixator je napisao/la:20:30 Švica - Hrvatska 1X @ 1.40
Na terenu je najbitnije da je Hitzfeld sastavio uravnoteženu momčad koja forsira brzu pas igru, podjednako dobro igra u oba smjera, ima tzv. suprotne noge na krilima i ofenzivne bekove, dva podjednako dobra vratara (drugi je Yann Sommer iz Basela), polivalentne vezne od kojih čak trojica igraju u Napoliju i poznaju se u dušu (Valon Behrami je oporavljenik, pa će s kapetanom Gökhanom Inlerom u paru vjerojatno startati Blerim Džemaili)... Lijevi bočni Ricardo Rodriguez, kao i Benaglio, suigrač naših Olića i Perišića, izvodi slobodne udarce, za kornere je zadužen Shaqiri, najvredniji švicarski nogometaš po Transfermarktu (20,000.000 eura)
Ko kaze da je Hrvatska bolja ekipa???? Kovač mora tražiti igrača na barem 4 pozicije... stoper, lijevi bek, vezna linija ( barem jedan) i napadač za otvaranje jer nema Mandžukića.... danas je najavio odmaranje Modrića, Rakitića i Mandžukića koji su trenutno jedine ekstra klase ove repke i bez njih ne vidim kako bi dobili vani Švicu koja nije izgubila tekmu već jako jako dugo....masteRofPoker je napisao/la:Misljenja sam da se ne isplati rizik za ovu kvotu, dosta nesiguran par. Hrvati su bolja ekipa, tu je sada Kovac a ne treba ni govoriti da je Modric u sjajnoj formi a od njega puno toga ovisi.fixator je napisao/la:20:30 Švica - Hrvatska 1X @ 1.40
U Rumuniji je situacija daleko od idilične. Nezadovoljni su izborom igrača i selektiranjem, optužuju da razni menadžeri kroje repku (poznato zar ne?). Stoga se tip na Argentinu nameće kao imperativ. Osobno mislim da bi sve osim hendikepa Argentinaca bilo iznenađenje, al' ako nisi siguran nemoj igrati.Tara je napisao/la:Ja bih da igram na Argentinu i Španiju,veći ulog,ali ne znam sastav igrača Argentinaca.
Zna li neko ?
sve OK vodimo konverzacijumasteRofPoker je napisao/la:@fixator
Ma dobro, to je samo moje misljenje. Ja ne mislim da ce odmarati bas sve zvijezde iz ekipe, jer ovo je njima itekako bitna utakmica. Prednost "rezervnih" igraca je sto ce gristi duplo vise da se dokazu selektoru.
Sretno u svakom slucaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.