Safet Sušić - Pape

Elegant
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Elegant » 05 mar 2014, 15:05

bordobijeli je napisao/la:ja stvarno ne znam sto dizete tog Prcica ja nesto nisam upratio da je igrao nesto extra i u mladoj reprezentaciji ,vise puta nije dosao par utakmica je odigrao dobro i to je sve .i nije pape prvi poceo ovu pricu nego je prcic po novinama pricao kako treba igrati u A selekciji ,i sad je dobio poziv za mladu i odbio ga .
Prcicu gori pod nogama, ne igra redovno, tim mu ispada iz lige a a hoce u A-tim da ga neko primjeti da se spasi, a da ne pricamo o Brazilu u koji svi zele.

I stvarno se bespotrebno dize frka oko njega, bas sto kaze nije neki extra igrac. Sta glum mangupa, neka se odazove Jagodicu i sebi olaksa, nadam se da ce Besic biti pametan.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 05 mar 2014, 15:17

Elegant je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:ja stvarno ne znam sto dizete tog Prcica ja nesto nisam upratio da je igrao nesto extra i u mladoj reprezentaciji ,vise puta nije dosao par utakmica je odigrao dobro i to je sve .i nije pape prvi poceo ovu pricu nego je prcic po novinama pricao kako treba igrati u A selekciji ,i sad je dobio poziv za mladu i odbio ga .
Prcicu gori pod nogama, ne igra redovno, tim mu ispada iz lige a a hoce u A-tim da ga neko primjeti da se spasi, a da ne pricamo o Brazilu u koji svi zele.

I stvarno se bespotrebno dize frka oko njega, bas sto kaze nije neki extra igrac. Sta glum mangupa, neka se odazove Jagodicu i sebi olaksa, nadam se da ce Besic biti pametan.
Zamisli radis u firmi u kojoj si najbolji, najproduktivniji, imas najbolje rezultate i ocekujes da neko to cijeni i da ti da povisicu, ili unapredjenje...i nakon par dana dobijes informaciju da je tvoje mjesto na koje si pretendirao postavljen sefov bratic koji je u svakom pogledu nesposobniji od tebe.
Nakon toga ti dodje Sef i kaze da se ne javljas, da radis svoj posao jer bi mogao ostati bez njega, i ti bi sutio??
Mozda ti i bi..ali ovaj momak vjerovatno ima karakter!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 mar 2014, 15:18

Elegant je napisao/la:

ma ne bi ja sad ulazio u njegov kvalitet ,mislim da je dobar igrac i da ga ne bi trebali izgubiti al njegovo ponasanje i nacin na koji hoce u A tim nije uredu ,brate igraj za mladu bori se pa šta bude .svi oni bi u A selekciju al ne ide ,pa imali smo i djurica ,bilbiju ,stevanovica ,grahovca ,svi su oni vise da li za mladu nego Prcic pa nisu pozvani pa ne pjene po novinama ,a da ne pricam o ibricicu islicnim .hocu da kazem pape je taj koji odlucuje i ima moju punu podrsku ,svi imaju neke svoje koje bi volili vidjeti u Brazil .i realno da je taj prcic zadnji vezni ja garantujem da bi bio pozvan ovako realno gledajuci sad trenutno nije nam potreban ,znaci treniraj igraj za mladu borise i cekaj svoju šansu .

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 mar 2014, 15:22

Jos ima likova koji su na strani Papeta kad je pozivanja Prcica u pitanju! :roll: :roll: Da vam ponovim jos jednom!PRVO,decko nije trazio da mu se garantuje put u Brazil,vec da ga se isproba u prijateljskoj utakmici,sto je sasvim i logicno! I DRUGO,dok neki poput njega idu normalnim putem(juniori,U-21),drugi uskacu u A tim bez ikakvih problema i sto je natuznije,nisu kvalitetniji od ovog momaka niti imaju vecu mogucnost napredovanja!!! :oops: :oops: :oops:

bordobijeli
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bordobijeli » 05 mar 2014, 15:22

velez_mostar je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

Zamisli radis u firmi u kojoj si najbolji, najproduktivniji, imas najbolje rezultate i ocekujes da neko to cijeni i da ti da povisicu, ili unapredjenje...i nakon par dana dobijes informaciju da je tvoje mjesto na koje si pretendirao postavljen sefov bratic koji je u svakom pogledu nesposobniji od tebe.
Nakon toga ti dodje Sef i kaze da se ne javljas, da radis svoj posao jer bi mogao ostati bez njega, i ti bi sutio??
Mozda ti i bi..ali ovaj momak vjerovatno ima karakter!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
da al sta ako u toj firmi su direktori DZEKO ,MISIMOVIC,PJANIC,IBIŠEVIC ,neces trazit vise direktora nego radnika nosaca koji ce za njih raditi e zbog toga nam trebaju drugaci igraci a cinim se da bi ovaj Prcić bas htio biti direktor

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 mar 2014, 15:25

NEZALAGANJE je napisao/la:Jos ima likova koji su na strani Papeta kad je pozivanja Prcica u pitanju! :roll: :roll: Da vam ponovim jos jednom!PRVO,decko nije trazio da mu se garantuje put u Brazil,vec da ga se isproba u prijateljskoj utakmici,sto je sasvim i logicno! I DRUGO,dok neki poput njega idu normalnim putem(juniori,U-21),drugi uskacu u A tim bez ikakvih problema i sto je natuznije,nisu kvalitetniji od ovog momaka niti imaju vecu mogucnost napredovanja!!! :oops: :oops: :oops:
kako ne shvatate da nam na toj poziciji nije potreban igrac ,cak mislim da mozemo igrati i s jednim napadacem znaci ibisevic rezerva ,zadnji vezni nam treba kako ne shvatate to .

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 05 mar 2014, 15:27

Znaci prvo poluvrijeme BiH-Egipat a drugo Agencija-Egipat.Valjda ce reprezentacija napraviti prednost koju agencija nece moci prokockati.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 mar 2014, 15:39

drummer je napisao/la:Znaci prvo poluvrijeme BiH-Egipat a drugo Agencija-Egipat.Valjda ce reprezentacija napraviti prednost koju agencija nece moci prokockati.
pratim reprezentaciju al nisam upoznat o ko tih agencija i menadjera ,i koji su igraci u reprezentaciji preko tih ljudi ,volio bi da nam to pojasniš kad vec pišeš o tome

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 05 mar 2014, 15:47

bordobijeli je napisao/la:
drummer je napisao/la:Znaci prvo poluvrijeme BiH-Egipat a drugo Agencija-Egipat.Valjda ce reprezentacija napraviti prednost koju agencija nece moci prokockati.
pratim reprezentaciju al nisam upoznat o ko tih agencija i menadjera ,i koji su igraci u reprezentaciji preko tih ljudi ,volio bi da nam to pojasniš kad vec pišeš o tome
Vrsajevic,Kvrzic,Šunjic,Sušić,Hadzić,Zahirovic(doduse ovaj sad nije pozvan).Ako sam nekog zaboravio neka neko dopuni.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 mar 2014, 15:53

drummer je napisao/la:
Vrsajevic,Kvrzic,Šunjic,Sušić,Hadzić,Zahirovic(doduse ovaj sad nije pozvan).Ako sam nekog zaboravio neka neko dopuni.
nisam skontao ko im je menadjer i koja agencija ,stvarno ne znam nisam upucen u te stvari ,a koliko znam nema ni kvrzica .i da li uopste ima negdje neki dokaza da se zna tacno ko je kome menadjer volio bi to vidjeti ,ja samo znam da je dzeki irfan :)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 mar 2014, 15:56

NEZALAGANJE je napisao/la:Jos ima likova koji su na strani Papeta kad je pozivanja Prcica u pitanju! :roll: :roll: Da vam ponovim jos jednom!PRVO,decko nije trazio da mu se garantuje put u Brazil,vec da ga se isproba u prijateljskoj utakmici,sto je sasvim i logicno! I DRUGO,dok neki poput njega idu normalnim putem(juniori,U-21),drugi uskacu u A tim bez ikakvih problema i sto je natuznije,nisu kvalitetniji od ovog momaka niti imaju vecu mogucnost napredovanja!!! :oops: :oops: :oops:
Ne znam sta je on htio ali je postavio uzasan standard, zamisli da se i drugi "nezadovoljni" igraci krenu masovno oprastati jer smatraju da su trebali biti pozvani, ili su ih povrijedile necije izjave. Ostali bi bez igraca u roku od par dana.
Jagodic ili Begic trebaju nazvati Prcica, pokusati mu objasniti sve ovo. Ako i dalje ostane pri svojoj odluci, na zalost nema druge nego ga prekriziti. Nadam se da nece do toga doci i da cemo se jednog dana smijati svemu ovome.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 05 mar 2014, 15:56

drummer je napisao/la:
Pa da barem neko ima kvalitet..sve sami odron igraci, to dovoljno govori i o ljudima koji vode agenciju.

Najgore sto se preko nase reprezentacije sve ovo radi, a svi sute, mediji sute, javnost je upoznata ali suti i dalje, nas narod je prejednostavno vuc' za nos!

Ako smo imali Usanovice, Dominikovice, i ostalu gamad, sad imamo Susice da kolo vode, dok im se sve to od strane stranackih nesposobnjakovica iz saveza tolerise, cak je i Osim kriv, ako je objektivan kao sto se predstavlja zasto o ovome ne prica, zasto stiti onoga ko gura nepotizam.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 05 mar 2014, 15:58

drummer je napisao/la: Vrsajevic,Kvrzic,Šunjic,Sušić,Hadzić,Zahirovic(doduse ovaj sad nije pozvan).Ako sam nekog zaboravio neka neko dopuni.
nisam skontao ko im je menadjer i koja agencija ,stvarno ne znam nisam upucen u te stvari ,a koliko znam nema ni kvrzica .i da li uopste ima negdje neki dokaza da se zna tacno ko je kome menadjer volio bi to vidjeti ,ja samo znam da je dzeki irfan :)
Normalno je da nisi skontao, kad nemas s cim da skontas. U potpunosti te rezumjemo i sazaljevamo slucaj :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 mar 2014, 15:59

1. Nisam na stranic Papeta već selektora
2. Slažem se da je trebao možda dobit poziv prije ovih
3. Ali ne na ovaj način. Ne smije se igračima dozvolit da agresivnim metodama pokušavaju doći do repke, nekim prijetnjama itd. Glavni pokazatelj snage je teren, tu treba da se dokaže da je kvalitet. Možda on jest veći kvalitet tj. potencijal od TSS ali sad nije dobio priliku, možda je Pape mislio da proba malo slabije igrače prije početka pripremnih tekmi, jer je ovo zadnja prilika. Slažem se sa Sanjinom da treba biti pozvan u A tim ali se na slažem se sa metodom sa kojoj je to pokušao. Koje je on da prijeti da se ne želi više odazvat repci? K'o da je najbolji mladi igrač a ne prosječni igač.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 05 mar 2014, 16:02

bordobijeli..radi se naime od menadzerskoj agenciji Germaniasportagentur u kojoj je jedan od glavnih menadzera brat naseg selektora Sead Sušić.Kazu da je prava mafijaska agencija,lazu,izmisljaju interese nekih klubova za igrace agencije itd.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 mar 2014, 16:03

Mozambik je napisao/la:
drummer je napisao/la: Vrsajevic,Kvrzic,Šunjic,Sušić,Hadzić,Zahirovic(doduse ovaj sad nije pozvan).Ako sam nekog zaboravio neka neko dopuni.
Normalno je da nisi skontao, kad nemas s cim da skontas. U potpunosti te rezumjemo i sazaljevamo slucaj :D
nema potrebe da se vrjedjamo ,komuniciramo normalno bar s moje strane ,i stvarno ja ne znam ko je kome menadjer i koja je to agencija i volio bi da neko to tacno pojasni a ne samo da se nagadja

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 mar 2014, 16:05

Unofficialpage je napisao/la:
3. Ali ne na ovaj način. Ne smije se igračima dozvolit da agresivnim metodama pokušavaju doći do repke, nekim prijetnjama itd. Glavni pokazatelj snage je teren, tu treba da se dokaže da je kvalitet. Možda on jest veći kvalitet tj. potencijal od TSS ali sad nije dobio priliku, možda je Pape mislio da proba malo slabije igrače prije početka pripremnih tekmi, jer je ovo zadnja prilika. Slažem se sa Sanjinom da treba biti pozvan u A tim ali se na slažem se sa metodom sa kojoj je to pokušao. Koje je on da prijeti da se ne želi više odazvat repci? K'o da je najbolji mladi igrač a ne prosječni igač.
bravoo

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 05 mar 2014, 16:08

Prcić je ubjedljivo najbolji igrac mlade reprezentacije i najveca perspektiva,uz to igrac koji igra u ligi petice i kao takav normalno da se ljuti kad se prije njega pozivaju neki anonimusi iz kikiriki liga

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 mar 2014, 16:17

drummer je napisao/la:Prcić je ubjedljivo najbolji igrac mlade reprezentacije i najveca perspektiva,uz to igrac koji igra u ligi petice i kao takav normalno da se ljuti kad se prije njega pozivaju neki anonimusi iz kikiriki liga
facepalm

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 mar 2014, 16:21

Unofficialpage je napisao/la:
Sta Pape nije selektor,pa to navodis kao stavku? :roll: Sto se druge stavke tice:Odlicno,ali zasto onda davati izjave u kojima govoris da ce biti pozivani samo najbolji i najkvalitetniji i oni ,koji to svojim igrama u klubu zasluze,a onda ih otpises a priori!?Ocigledno je da ne vaze ista pravila za sve igrace.I trece,mozda Prcicu metod nije najbolji,ali je najbolji nacin da se ukaze na to sta se radi.Eto npr. Muslimovic suti,pa vidi gdje je dosao(da se razumijemo,on vjerovatno nije vise na nivou na kojem je bio nekad,ali mi boljeg 3. napadaca nemamo),a tek treba i da se otvori tema Rahimic koji je igrao u kvalifikacijama bez utakmica za klub i valjao,ali za SP to ne valja. Jako ruzno od selektora . Jos jedan od problema je sto je Susic jos prije 2 mjeseca izjavio da nema namjeru Prcica i slicne voditi na SP i to u preiodu dok je mali standardno igrao za svoj klub.Da li je tebi to normalno da se igrac iz lige petice otpisuje pola godine prije SP?Jesmo li mi to Brazil,pa imamo igraca na bacanje?I jos da se osvrnem na tvoju zadnju recenicu koja mi je totalno komicna.Da je nama bogdo vise igraca koju su prosjecni :roll: a igraju u ligama petice,pricali bi o tituli prvaka svijeta! ;)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.