BiH - Egipat / 05.03.2014
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Egipat / 05.03.2014
Ajde da zabiberimo Tino ili Avdija autogol.sarajlija je napisao/la:Moj rezultat veceras bi bio 3-1:Dzeko, Ibisevic 2x
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Moze neka im nas covjek postigne gol.Elegant je napisao/la:Ajde da zabiberimo Tino ili Avdija autogol.sarajlija je napisao/la:Moj rezultat veceras bi bio 3-1:Dzeko, Ibisevic 2x

Ja tipujem da ce Avdija sam sebi zabit a ti?

04.10.2009 !!
sarajlija je napisao/la:a tipujem da ce Avdija sam sebi zabit a ti?

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
To je taj stastav..Pjanic ne igra sigurno kako sad stvari stoje..S tim sto bi bilo puno bolje da se igra u formaciji 4-4-2 a ne da se Vedo izvlaci na krilo..Dakle da Sejo i Medo igraju centralne vezne a Lulic i Hajrovic po krilima..Nadam se da ce tako i biti..robijas_Ri je napisao/la:Veceras ovako pocinjemo ako Pjanic ne bude spreman, ako bude Hajrovic ide van.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
E ne znam nisam mu vidio suprugu kako izgleda tako da ne mogu sudit. 

04.10.2009 !!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ma jesil' to napokon mak'o iz bosne ahahahahahaBosniacum Lilium je napisao/la:Možda neću imati face brate, nisam u Bosni, pa eto i sateliti bi mi pasalisarajlija je napisao/la:Ocekujem dobar sastav i naravno pobjedit.
@BL braca prenosi Face TV.

Ajmo BiH !!
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Hajmo Zmajevi pregazit to u prvom,napravite zalihu igracima agencije koju ni oni ne mogu prokockat.
Drummer, eto te ko 19risha98, jedno te isto postavljas na više tema

Nije ovo fino postavljeno, nego će biti kako je ovaj iznad mene napisao, Hajrović i Lula na krilima a iza njih Salih i Medo i u špicu Vedo i Edin.Rios je napisao/la:To je taj stastav..Pjanic ne igra sigurno kako sad stvari stoje..S tim sto bi bilo puno bolje da se igra u formaciji 4-4-2 a ne da se Vedo izvlaci na krilo..Dakle da Sejo i Medo igraju centralne vezne a Lulic i Hajrovic po krilima..Nadam se da ce tako i biti..robijas_Ri je napisao/la:Veceras ovako pocinjemo ako Pjanic ne bude spreman, ako bude Hajrovic ide van.
Ovo je ujedno i najbolji sastav koji imamo i ovako bi trebali i na SP igrati s tim što ide Pjana umjesto Mede.
Bosna!!Sheyi je napisao/la:Drummer, eto te ko 19risha98, jedno te isto postavljas na više tema![]()

Imal ko kakav Link da gledam Face
gledam na Netu sve nesto program od 18:45 prenose
ajde nek neko pravi stream da gledamo i uvodnu emisiju
gledam na Netu sve nesto program od 18:45 prenose

ajde nek neko pravi stream da gledamo i uvodnu emisiju

- Papastathopoulos
- Kontakt:
U koliko pocinje ona uvodna emisija ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Znaci samo face tv prenosi utakmicu ili ima jos neka stanica ?
Hajmo Zmajevi!
Jel se moze ocekivat u prvoj postavi anonimus Tinki Vinki ili ga ostavlja kao dzokera na klupi da sj.ebe Egipat u drugom ako nas u prvom budu dobili.. 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Super poznata zvijezda splitskih bilih ce prigodu dobiti u drugom dijelu,bar prema najavama.Da uz ovacije sa tribina spektakularno udje na treren.harry_90 je napisao/la:Jel se moze ocekivat u prvoj postavi anonimus Tinki Vinki ili ga ostavlja kao dzokera na klupi da sj.ebe Egipat u drugom ako nas u prvom budu dobili..
A mozda amidza pripremi i iznenadjenje,moramo sacekati sami pocetak utakmice.
znal neko link da se moze gledat preko neta
- OnlyUnited
- Kontakt:
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false; bit ce ovdje linkova, ali pola sata prije utakmice ce ih pocet ubacivati...
Mislim da ce biti i na face tv online, ali ce pustiti stream tek 20-ak min. pred utakmicu...
Mislim da ce biti i na face tv online, ali ce pustiti stream tek 20-ak min. pred utakmicu...
- Ed Woodward for Prime Minister !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.