Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
čestitke 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Apsolutno se slažem da je nagrada došla u krivo vrijeme.Batko je napisao/la:Kakav paradoks. Najbolji sportista države je najmanji profesionalac u svojoj profesiji....
Nagradu je trebao dobiti kada je razvaljivao u bundesligi i kada je oborio rekord sa asistencijama, ovo sada je smiješno i očigledno ima za cilj da se stavi dodatni pritisak na Papeta da ga ne stavi na klupu iako je istu davno trebao zagrijati!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Cestitke Miske, davno si zasluzio.
Covjek koji je miljenik repke, kulturan, odgojen, nije bezobrazan, jedan od rijetkih koji je dostupan svima i koji ce sa svima popit kafu.
Dovest ce se Miske u red za svjetsko, stesati kako treba, da pokaze maestro da je jos uvijek kralj asistencija.
Covjek koji je miljenik repke, kulturan, odgojen, nije bezobrazan, jedan od rijetkih koji je dostupan svima i koji ce sa svima popit kafu.
Dovest ce se Miske u red za svjetsko, stesati kako treba, da pokaze maestro da je jos uvijek kralj asistencija.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
BaDa12 je napisao/la:Najveće čestitke Zvjezdanu. Bio je red da dobije ovu nagradu, bilo bi nepravedno da je karijeru završio bez nje. Vjerujem mu i nadam se da će zaista dočekati svjetsko prvenstvo 100% spreman, kako sam kaže.
Gospodin!
Pa na ovoj slici bas izgleda fit.
1946
- Romanista10
- Kontakt:
Sve cestitke za Misketa. Ako je iko sumnjao da namjerno nije odigrao protiv Portugala. Sada je vidio da to nije tako. Jedini problem je da on nema kondicije za 90 min nego samo za 60 min. Ali to Pape nikako da skonta.
Pravo vrijeme, krivo vrijeme... nagrada je napokon došla u prave ruke.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Reci Miske, slobodno reciStanovnik Koševa?
"Ne znam. Čuo sam to iz medija, ali me niko nije kontaktirao. To su bile samo špekulacije i nemam šta reći za to".
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I ja djelim tvoje misljenje trebao je dobiti 2009 a nikako sada ali eto mozda su i mislili na to da je na zalasku karijere i da jos nije dobio ovo priznanje pa daj da mu ga sada dodjele.Batko je napisao/la:Kakav paradoks. Najbolji sportista države je najmanji profesionalac u svojoj profesiji....
Nagradu je trebao dobiti kada je razvaljivao u bundesligi i kada je oborio rekord sa asistencijama, ovo sada je smiješno i očigledno ima za cilj da se stavi dodatni pritisak na Papeta da ga ne stavi na klupu iako je istu davno trebao zagrijati!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Goalgetter
- Kontakt:

Open in new tab.
Lijepo i ovim "Kinezima" poput Misimovica, tri mjeseca odmora dok Dzeko i kompanija igraju svaki drugi dan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
On ne smije biti negdje u zapecku nikako
Miske kralju nas,ti vodis svoje Zmajeve u Brazilu,pusti price nekih simpatizera reprezentacije,navijaci te vole kralju.Spremi se i pokazi im svima 
Da mu se vratiti na jednu sezonu...Felix Magath:"In Germany I put a team together at Wolfsburg that over two years scored the most goals. I had Edin Dzeko and Zvjezdan Misimovic, the best goalscorer, and best assister ever in Germany."
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Kako pise njemacki BILD Bochum je zainteresovan za povratak Misimovica, koji je navodno nesretan u Kini...
Trener Bochuma Peter Neururer je izjavio da mu je Bochum jos u srcu i da novac kod ovog transfera ne bi trebao predstavljati problem - jer je isti u svojoj karijeri zaradio dosta novca.
Mislim da bi ovo bio odlican potez Misimovica, iako bi igrao u Cvajti koja je sigurno kvalitetnija od prve lige u Kini.
Mozda bi ga intenzitet treniranja i jace utakmice odrzao u formi kako bi mogao jos biti clan reprezentacije na EP-u na koje cemo se nadam se plasirati.
Trener Bochuma Peter Neururer je izjavio da mu je Bochum jos u srcu i da novac kod ovog transfera ne bi trebao predstavljati problem - jer je isti u svojoj karijeri zaradio dosta novca.
Mislim da bi ovo bio odlican potez Misimovica, iako bi igrao u Cvajti koja je sigurno kvalitetnija od prve lige u Kini.
Mozda bi ga intenzitet treniranja i jace utakmice odrzao u formi kako bi mogao jos biti clan reprezentacije na EP-u na koje cemo se nadam se plasirati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Tako je,upravo je informaciju potvrdio i Transfermarkt.de ...svakako da bi to bila dobra stvar za njega...amerosm je napisao/la:Kako pise njemacki BILD Bochum je zainteresovan za povratak Misimovica, koji je navodno nesretan u Kini...
Nadam se da ce od ovog nesto biti..Misketu treba ozbiljan klub i ozbiljni treninzi..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Zlatnu ti statuu treba podici.kralju fudbala.na sta ce ovaj tim liciti kad odes
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Što ko imamo malo penzionera na sredini pa nam treba još jedan da malo "ubrza" igruemir_ je napisao/la:Zvjezdane, vrati seeeeeeeeeeeeeeeeee
A inače smo dobro igrali ovi zadnji par utakmica kad je i on igro.
-
lucif3R666
- Kontakt:
nismo ni svjesni koliko nam znaci , 100 medunjanina ne moze njega zamijenit i neka trce za njega i trebaju da trce !!!!
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Nisam ni reko da onaj vehabija treba igrat, nego pjana i hajrović a penzioneri u zasluženu mirovinu.lucif3R666 je napisao/la:nismo ni svjesni koliko nam znaci , 100 medunjanina ne moze njega zamijenit i neka trce za njega i trebaju da trce !!!!
Od starih zasluga se ne živi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.