A sta kaze "sad sam vec na nekoj intelektualnoj razini"century je napisao/la:Ma dzaba se vadis,ne gine ti kanta i ove godineCautinho je napisao/la:Jednostavno je,internet koristim na najbolji način.Volim znati,istraživati,ovisan sam o informacijama,dakako onima koje me zanimaju.
Moram reći da sam poprilično sazreo na ovom forumu.Vidim po sebi,načinu razmišljanja,pisanja,postavljanja stavova,mišljenja...Poprilično mi je forum pomogao privatno.Znam kakav sam balavac bio kad sam došao,a sad sam već na nekoj intelektualnoj razini.
Na stranu sve zayebancije i hejterovanje,hvala vam.Ako ga pravilno koristite,forum može biti odlična stvar.Neću više,rasplakat ću se.
U mome mjestu prije 5 godina je pojam interneta bio fb i možda youtube i tako te gluposti.Jednostavno,niska je internetska kultura.Nije internet samo facebook,moze se vidjeti i mnogo drugih stvari,zanimljivih,s kojim možeš provoditi vrijeme.Sta ima ZRELI

Glupača maleHna,pa curica je ona još 14 godina tek polako doći će i tvoje vrijeme.
 Glupača maleHna,pa curica je ona još 14 godina tek polako doći će i tvoje vrijeme. 

. Vokal gotov pa savršen, dominira jednostavno.
. Vokal gotov pa savršen, dominira jednostavno.