Kako nije imao pas? Pa odigrao je bolje od Salihovica!!!Tkanton je napisao/la: Da nije los, on je katastrofa, nije imo tacan ni jedan pas
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Nadam se da ce mu ovi biti posljednja utakmica u reprezentaciji
Mali je si pito amidzu je li imo oci kad te gledo..jaci s od dva kondoma sa safetom skupa
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Ne treba bezveze na njega sve svaljivat. Covjek jednostavno nije zadnji vezni.
Igrac istih karakteristika kao Medunjanin. U odbrani realno ne moze nista, prema naprijed nije bio los. Ne treba sad pretjerivat, bilo je i losijih od njega.
Al realno on ne moze biti zadnji vezni na SP, to je samoubistvo. Za njega ima mjesta u sljedecem ciklusu, kad Medo ostari, za sad ne znam kako on moze pomoci reprezentaciji.
Igrac istih karakteristika kao Medunjanin. U odbrani realno ne moze nista, prema naprijed nije bio los. Ne treba sad pretjerivat, bilo je i losijih od njega.
Al realno on ne moze biti zadnji vezni na SP, to je samoubistvo. Za njega ima mjesta u sljedecem ciklusu, kad Medo ostari, za sad ne znam kako on moze pomoci reprezentaciji.
Prosječan igrač,koji je odigrao prosječnu utakmicu.
Ni u jednom trenutku nije dao naznake da zaslužuje da bude tu gdje su ga nametnuli!
Ni u jednom trenutku nije dao naznake da zaslužuje da bude tu gdje su ga nametnuli!
BoBo89 je napisao/la:Prosječan igrač,koji je odigrao prosječnu utakmicu.
adjin mali

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Ono što sam vidio večeras je da on nema kvalitet za A tim,čisti prosjek.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Prema naprijed nije bio los.Moze u buducnosti da bude u repci kao kreativac,a kao defanzivac nikako.
P.S Oni koji pisu da veceras nije nista pokazao,onda treba biti realan i reci da nitko nije nista pokazao.Osim mozda Kolasinca i donekle Lulica.Ostali bas kao ni TSS nisu nista posebno bili.
P.S Oni koji pisu da veceras nije nista pokazao,onda treba biti realan i reci da nitko nije nista pokazao.Osim mozda Kolasinca i donekle Lulica.Ostali bas kao ni TSS nisu nista posebno bili.
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 05 mar 2014, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Odlican opis druze!Zasto dovodimo u repku igrace istih profila?On nam nikako ne moze podici kvalitet i dodati nesto sto nemamo!Mozambik je napisao/la:Ne treba bezveze na njega sve svaljivat. Covjek jednostavno nije zadnji vezni.
da šta valja nebi igrao u hajduku
igračina,on i vršajević 

- invincible1921
- Kontakt:
iskreno nije lose odigrao toliko, ali ne vidim cime je zasluzio poziv u repku,ovakvih ko on mozemo i u nasoj ligi nac bar 5....
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Svaki pas malo tezi mu je bio pogresan osim onih sigurnih metar od igraca, kloc i teski promasaj mada mora se priznati bolji je bio od Hadzica kojeg sam jedva vidio.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Prosjecan igrac kao sto sam i pretpostavljao,također i Hadžić.Nijedan ne treba ići u Brasil,ali sve se bojim da Tino ide...
Sent from Lumia 920 using Tapatalk
Sent from Lumia 920 using Tapatalk
Trebas ti jos hljeba jesti za reprezentacije realno. Mozda i izrastes u dobrog igraca al trenutno nisi za reprezentacije.
I ja bih onako odigrao bez ligamenta lijevog koljena, kako ce grijesiti kad se rijesavao lopte kao da je vruc krompir...
A drugo poluvrijeme i njegova prestava no coment
A drugo poluvrijeme i njegova prestava no coment

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Tino-Sven Sušić
Onaj koji kaze da je Tino odigrao dobro, nemaju veze. 90% povratne lopte bile ostatak nula. Nikakvi impulsi prema naprijed samo peglanje loptr
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sta da kazem za momka, dodabar si svaka cast, al hajd kuci, hajd kuci. Dobar si za Hajduka, ma.. hajd kuci..
U onakim godinama Muratovic je za ovog Mateus !
Neko kaze nije njegova prirodna pozicija, kao prirodna mu je ofanzivnije. Kolko je on to pasova napravio ali prema naprijed (ne broji se vracanje Begovicu ili Spahi i Bici) ??? Nije kalibar za repke i zdravo! Hajd kuci..
U onakim godinama Muratovic je za ovog Mateus !
Neko kaze nije njegova prirodna pozicija, kao prirodna mu je ofanzivnije. Kolko je on to pasova napravio ali prema naprijed (ne broji se vracanje Begovicu ili Spahi i Bici) ??? Nije kalibar za repke i zdravo! Hajd kuci..
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Tino-Sven Sušić
Ne bi on vidio ove repke da.mu amidza nije selektor...
- el-fighter
- Kontakt:
I zvanicno se potvrdilo da momak nije zadnji vezni. Stalno je isao prema naprijed i djelovao izgubljeno. Ocito je dobio instrukcjie da igra pozadi, a momak to jednostavno ne igra. Prema naprijed nije bio nista losiji niti bolji od ostalih.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Prva greska sto je pozvan.el-fighter je napisao/la:I zvanicno se potvrdilo da momak nije zadnji vezni. Stalno je isao prema naprijed i djelovao izgubljeno. Ocito je dobio instrukcjie da igra pozadi, a momak to jednostavno ne igra. Prema naprijed nije bio nista losiji niti bolji od ostalih.
druga greska momku dao pogresnu poziciju.
treca greska uvodi ga na pocetku utakmice kao da on ima 50 utakmica u reprezentaciji. Na kasiku je trebo dobiti minuta da se privikne ovako ga njegov amidza **** za cijelu zivot.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordocrveni, Google Adsense [Bot], JackW, Jegres, Maverick, Pitar6785, Proximic, Quartararo, successminator, Sveti i 64 gosta.